20 / 04 / 2024

ankara şentepe yenimek kursları

ankara şentepe yenimek kursları

Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Şentepe Mahallesi Avcılar’da sağlık ocağı ve YENİMEK kursu açılışını büyük coşku içerisinde gerçekleştirdi. Başkan Yaşar burada bir konuşma yaptı...

Ankara Balalılar'a TOKİ’den 200 konut müjdesi!

TOKİ tarafından 2020 yılında dar gelirliler için 81 ilde yapılması planlanan 100 bin sosyal konutun 200 adedi Ankara Bala ilçesinin Şentepe Mahallesi’nde yapılacak.

TOKİ’den Ankara'nın Bala ilçesine 200 konut müjdesi!

Toplu Konut ve Kamu Ortaklığı İdaresi Başkanlığı (TOKİ)  tarafından 2020 yılı içerisinde dar gelirlilere yönelik 81 ilde yapılması planlanan 100 bin sosyal konutun 200 adedi Ankara Bala ilçesinin Şentepe Mahallesi’nde inşa edilecek...

TOKİ Ankara Bala kuraları çekildi!

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Ankara’nın Bala İlçesi, Şentepe Mahallesi’nde hayata geçirilen 137 konutun hak sahipleri çekilen kura ile belirlendi.

TOKİ Ankara Bala projesinin ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Ankara’nın Bala İlçesi, Şentepe Mahallesi’nde hayata geçirilecek 137 konutun ihalesi yapıldı. 

TOKİ'den Ankara'ya 137 konut!

Ankara İli, Bala İlçesi , Şentepe Mahallesi , 137 Adet Konut, 1 Adet 2 Dükkanlı Ticaret Merkezi ve 1 Adet Camii İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Ankara Bala 137 konut ihalesi 10 Ekim'de!

TOKİ Ankara İli Bala İlçesi Şentepe Mahallesi 137 Adet Konut, 1 Adet 2 Dükkanlı Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesi 10 Ekim'de gerçekleştirilecek. 

TOKİ Ankara Bala 137 konut ihalesi 10 Ekim'de!

TOKİ Ankara İli, Bala İlçesi , Şentepe Mahallesi , 137 Adet Konut, 1 Adet 2 Dükkanlı Ticaret Merkezi ve 1 Adet Camii İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 10 Ekim'de yapılacak.

Konut satışlarında lider Ankara oldu!

TÜİK tarafından hazırlanan konut satış istatistiklerine Ankara damga vurdu. Başkent, Şentepe, Ufuktepe, Beytepe gibi yerleşim yerlerinin hızla gelişmesiyle birlikte, Şentepe'de bir ev 20 yıl önce 10 bin TL'ye satılırken bugün aynı bölgede bir daire 350 bin TL'den alıcı bekliyor. .

Ankara Şentepe 2017'de yatırımlarla şantiyeye dönüşecek!

Ankara Yenimahalle Belediyesi 2017’de başlatacağı yatırımlarla Şentepe’yi şantiyeye çevirecek.

Ankara Çayyolu, Şentepe ve Kazan’a 3 itfaiye merkezi yapılıyor!

Ankara’nın gelişimi, coğrafi yapısı, ulaşım koşulları ve imkanları dikkate alınarak, Çayyolu, Şentepe ve Kazan’da 3 yeni itfaiye merkezi inşa ediliyor

Ankara'ya üç yeni itfaiye merkezi inşa ediliyor!

Başkent Ankara'nın mücavir alan sınırlarının genişlemesiyle, kentin coğrafi yapısı, ulaşım koşulları ve imkanları dikkate alınarak, Çayyolu, Şentepe ve Kazan'da 3 yeni itfaiye merkezi inşa ediliyor

Yaşar Şentepe, Ankara Yenimahalle'deki yatırımlarını anlattı!

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ın ev sahipliğinde 2 bine yakın mahalle sakininin bir araya geldiği iftar programı düzenlendi. İlçe genelinde yapılan çalışmaları da anlatan Başkan Yaşar Şentepe’de bu dönem yapılacak hizmet ve yatırımların da müjdesini verdi.

Ankara Yenimahalle-Şentepe Teleferik hattı birçok şehire örnek oluyor!

Türkiye'de ilk kez Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından toplu taşıma amaçlı kullanılan teleferik için birçok ilden teknik destek talebi geliyor

ankara şentepe yenimek kursları Haberi

ankara şentepe yenimek kursları


Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Şentepe Mahallesi Avcılar’da sağlık ocağı ve YENİMEK kursu açılışını büyük coşku içerisinde gerçekleştirdi. 


Şentepelilerin yoğun ilgi gösterdiği açılışa, CHP Yenimahalle İlçe Başkanı Ali Buçan, Yenimahalle Belediye Başkan Vekili Müslüm Ertekin, Başkan Yardımcıları Erhan Aras, Başar Bal, meclis üyeleri, birim müdürleri ve Avcılar Mahallesi Muhtarı Ahmet Yılmaz katıldı.


Yenimahalle TUBİL Halk Dansları Topluluğu’nun gösterisinin ardından konuşmasına başlayan Yaşar, Avcılar Sağlık Ocağı ve YENİMEK kursunun açılışında Şentepelilerle bir arada olmaktan gurur duyduğunu belirtti. Yaşar, “Daha güzel bir Şentepe kurmak için çalışmalara devam ediyorum. Herkese eşit hizmet etmek boynumuzun borcudur. Bugüne dek kimseyi ötekileştirmedim.” dedi.


“VİCDANINIZA SESLENİYORUM”


“Vicdanınıza sesleniyorum” ifadelerini kullanan Yaşar, konuşmasını şöyle sürdürdü: “5 sene içerisinde yapılanları ölçüp tartın ve ona göre başkanınızı seçin. Bu ülkenin kaynaklarını doğru...