24 / 04 / 2024

ankara sokullu mehmet paşa camisine konulan bankamatik

ankara sokullu mehmet paşa camisine konulan bankamatik

Cami duvarına konulan bankamatik TBMM' de de gündemdeydi. Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, durumun tasvip edilemeyeceğini, konuyla ilgili Diyanet İşleri Başkanlığı' nın genelge yayınlayacağını dile getirdi....

Ankara'da taksi ücretlerine zam yapıldı! İndi bindi 75 Türk Lirası oldu...

Ankara Şoförler Odası Başkanı Mehmet Yiğiner, Ankara'da taksi ücretlerine zam geldiğini belirtti. Buna göre, yeni tarife bugünden itibaren geçerli olacağı açıklandı.

Multi Ankara 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Ankara 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Ekonominin patronları değişecek mi? İşte Ankara kulislerini hareketlendiren o iddialar

Geçtiğimiz hafta Mehmet Şimşek'in bir açılışta Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yan yana gelmesi kulisleri hareketlendirmişti. Peki Ankara kulislerinde söylentiler duruldu mu? İşte ekonomi yönetimi ile ilgili dikkat çeken iddia

Ankara-Kayseri YHT projesinin sözleşmesi haftaya imzalanacak!

Ankara-Kayseri Yüksek Hızlı Tren Proje çalışmalarının bitirildiğine dikkat çeken AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, “Hazine ve Maliye Bakanlığı’ndan kredi onayı alındı ve müjde veriyorum ihalesi yapıldı. Haftaya sözleşme imzalanacak” diye konuştu. 

Kayseri-Ankara hızlı tren hattı projesi için kredi görüşmeleri tamamlanıyor!

Kayseri Ankara arasında hızlı tren hattı projesine yönelik açıklamaya yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, projeye yönelik açıklamalarda bulundu.

Ankara'da Hallaçlı Mehmet Ağa Konağı restore edilecek!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Gölbaşı'nda bulunan Hallaçlı Mehmet Ağa Konağını restore edecek.

Lüleburgaz Sıbyan Mektebi'nin tarih müzesi olması için öneri!

Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, 1570 yılında Mimar Sinan tarafından inşa edilen Sokullu Mehmet Paşa Külliyesi'nde bulunan Sıbyan Mektebi'nin tarih müze olması için öneride bulundu.

Sıbyan Mektebi'nde restorasyon çalışmaları başladı!

1570'de Mimar Sinan tarafından inşa edilen Sokullu Mehmet Paşa Külliyesi'ndeki Sıbyan Mektebi restore ediliyor.

Ankara Atatürk Kız Öğrenci Yurdu inşaatında son durum!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve  Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Ankara'nın Mamak ilçesinde yapımı süren 2 bin 500 kişilik Atatürk Kız Öğrenci Yurdu inşaatında incelemelerde bulundu.

Ankara Büyükşehir'den Altındağ’ın gençlik merkezine mühür!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Altındağ Belediyesi’nin Karacaören Mahallesi’ndeki Mehmet Akif Ersoy Gençlik Merkezi ile aynı yerde inşa edilen Karacaören Spor ve Etkinlik Alanı mühürlendi. 

Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren hattında deneme sürüşü!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren hattında deneme sürüşüne katıldı...

Mehmet Nuri Ersoy: Galata Kulesi işletme projesi değil!

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası binasının Ankara'da süren inşaat çalışmalarını inceleyen Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Galata Kulesi Projesi'nin işletme projesi olmadığını söyledi.

Ankara’dan Kapıkule’ye hızlı tren müjdesi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, “İstanbul-Ankara arasındaki YHT hizmeti için çalışmalara başlayacağız. Projenin önümüzdeki günlerde ihalesini yapacağımız yaklaşık 4 milyar dolarlık çok önemli bir proje” dedi.

ankara sokullu mehmet paşa camisine konulan bankamatik Haberi

ankara sokullu mehmet paşa camisine konulan bankamatik


Cami duvarına konulan bankamatik TBMM'de de gündemdeydi. Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, durumun tasvip edilemeyeceğini, konuyla ilgili Diyanet İşleri Başkanlığı'nın genelge yayınlayacağını dile getirdi. Bozdağ, "Kendini bilmezliktir, biz gerekeni yapacağız" dedi.


Sokullu Paşa Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği ile bir banka arasında yapılan sözleşme sonucu, cami duvarının bir kısmı yıkılarak avluya bankamatik konuldu. Konu bugün TBMM'de bütçe konuşmalarında Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ'a soruldu. Konuyla ilgili Diyanet İşleri Başkanlığı'nın genelge yayınlayacağı ve ibadethanelerden bu durumun uzak tutulacağını söyledi.


Bozdağ şunları söyledi;


Ankara Sokullu Mehmet Paşa Camisi'nin avlusuna kurulan bankamatikle ilgili Diyanet İşleri Başkanlığı ve müftülüğün herhangi bir izni yoktur. Cami derneği, müftülüğe ve Diyanete rağmen böyle bir adım atmıştır. Şu anda biz böyle adımların olmaması için bir genelge yayınlayacağız. Bu, tamamıyla cami derneğinin yaptığı...