19 / 04 / 2024

Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar

Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar

Ankara Vali’si Mehmet Kılıçlar ve Ankara İl Emniyet Müdürü Kadri Kartal, Otonomi projesini ziyaret etti. Vali Kılıçlar, Otonomi’nin Türkiye için örnek bir proje olduğunu dile getirdi.

Mehmet Kılıçlar: Turizm için yeni arayışlara yönelmeliyiz!

Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar, Başkent'te turizmi daha çekici kılacak yeni arayışlar gerektiğini belirtti. Anadolu Turizm İşletmecileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Seçim Aydın, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Vali Kılıçları ziyaret etti.

Erzincan depreminde yaşamını yitirenler unutulmadı! 30 Senenin ardından yine anıldı...

Erzincan'da, 30 sene önce yaşanan 6.8 şiddetindeki depremde hayatını kaybeden 653 kişi tören düzenlenerek anıldı. Erzincan valisi Mehmet Makas ve Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun'da deprem hakkında konuşma yaptı.

Erzincan Terzibaba Cami ve Külliyesi'nin temeli atıldı!

Erzincan Valisi Mehmet Makas, 1200 kişilik Terzibaba camisi ve külliyenin inşaatında temel atma törenine katılım gösterdi.

Ankara'da 326 eğitim tesisinin açılışı yapılacak!

Ankara Valisi Vasip Şahin bugün saat 13.00'te 326 eğitim tesisinin açılışının yapılacağını belirtti.

Ankara'da Hallaçlı Mehmet Ağa Konağı restore edilecek!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Gölbaşı'nda bulunan Hallaçlı Mehmet Ağa Konağını restore edecek.

Erzincan Tercan'da 601 konuttan 32'si ağır, 175'i hafif hasarlı!

Erzincan Valisi Mehmet Makas ve AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman, önceki gün Tercan ilçesinde meydana gelen deprem bölgesinde incelemeler yapıp depremzedelere "geçmiş olsun" dileklerini iletti. Tercan'da 601 konuttan 32'si ağır, 175'inin hafif hasarlı olduğu belirlendi.

Van Özalp, Saray ve Gürpınar'daki 15 mahallede orta ve ağır hasarlı evler var!

Van Özalp'te 5.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Van Valisi Mehmet Emin Bilmez, depreme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Ankara Altındağ'a yeni spor tesisi müjdesi!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Ankara Altındağlılara yeni spor tesisi müjdesi verdi.

Ankara-Sivas YHT'de sona yaklaşılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Turhan, "Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren hattında çalışmalar planladığımız şekilde devam ediyor. Önümüzdeki Ramazan Bayramı'ndan önce hattı hizmete almayı planlıyoruz. Çalışmalarımızda bir sorun, sıkıntı görünmüyor" dedi...

Ankara-Niğde ve İzmir-Çandarlı otoyolları yakında açılacak! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turan, Ankara-Niğde ve İzmir-Çandarlı otoyollarının yakında hizmete açılacağını söyledi. 

Ankara'nın en büyük kültür ve kongre merkezinin temeli atıldı!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy yaptığı açıklamada, Sincan'da inşa edilecek kültür ve kongre merkezinin Selçuklu mimarisinin özelliklerini taşıyacağını belirterek, "Merkez, 25 bin 500 metrekarelik kapalı alanıyla Ankara'nın en büyük merkezi unvanını taşıyacak." dedi. 

Mehmet Aktaş: Şırnak'ta çok sayıda okul inşa ediliyor!

Şırnak Valisi Mehmet Aktaş, ''Çok sayıda okul inşaatımız şu anda devam ediyor. Spor alanları yine parklar, ailelerinizle gidebileceğiniz parkların sayısını her geçen gün artırmamız lazım'' dedi.

Ankara'da her mahalleye bir kreş geliyor!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki, "Her Mahalleye Bir Kreş' projesiyle binlerce kadın istihdam edilecek." dedi.

Mehmet Özhaseki: Ankara için 5 bine yakın projemiz var!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, "Ankara genelinde gerek çevre, gerekse merkez ilçelerimizde 5 bine yakın projemiz var. Bu projeleri gerçekleştirmeye bizim gücümüz yeter, tecrübemiz var" dedi...

Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar Haberi

Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar

375 bin m2 arsa içerisinde 13 bin araç kapasitesiyle projelendirilen Otonomi, Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar ve Ankara İl Emniyet Müdürü Kadri Kartal’ı ağırladı. %85 oranında tamamlanarak Eylül 2015 açılması planlanan Otonomi projesi, resmi ve gayri resmi 802 galeri sayısı bulunan Ankara’da üç tip showrooma sahip. 180.000 TL’den başlayan fiyatlardan 1.000 TL den başlayan kiralama konuları ile ilgili bilgi alan Vali Kılıçlar, Otonomi’nin Türkiye için örnek bir proje olduğunu dile getirdi. Bir an evvel inşaatın bitirilmesi ve sektör esnafının Otonomi çatısı altında toplanmasını ivediklikle beklediğinin altını çizdi. Bölgeye ciddi bir istihdam ve katma değer kazandıracağını vurgulayan Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar, Otonomi Yönetim Kurulu’nu da tebrik etti. En kısa sürede tekrar ziyerete geleceğini ifade eden Kılıçlar, projenin bitiş süreci hakkında da...