26 / 04 / 2024

ankara yatırım yapılan yerler

ankara yatırım yapılan yerler

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Yatırım için Mavigöl bölgesi revaçta. Kutludüğün ve Ortaköy de yatırım yapacakların kazanacakları bölgeler" dedi. Naslı, TÜGİAD üyelerinin de Mamak'a yatırım yapmak istediklerini belirtti.

Paladyuma yatırım yapılır mı? Paladyum fiyatları bugün ne kadar oldu?

Paladyum, kıymetli metallerden biri. Beyaz altının elde edilmesinde kullanılan paladyuma nasıl yatırım yapılır? Paladyum ne kadar? İşte 14 Temmuz 2022 paladyum gram fiyatları...

Paladyuma Nasıl yatırım yapılır? Paladyum fiyatları ne kadar?

Paladyum, kıymetli metallerden bir tanesi.Beyaz altının elde edilmesinde kullanılan paladyuma nasıl yatırım yapılır? Paladyum ne kadar? İşte 13 Temmuz 2022 paladyum gram fiyatları...

Paladyum nedir? Nasıl yatırım yapılır? Paladyum fiyatları ne kadar?

Paladyum, kıymetli metaller içerisinde yer alır. Beyaz altının elde edilmesinde kullanılan paladyum, gümüş gibi parlak bir renge sahiptir. Peki paladyuma nasıl yatırım yapılır? Paladyum ne kadar? İşte 5 Temmuz 2022 paladyum fiyatları...

Avrupa'nın en çok yatırım yapılan 4'üncü şehri İstanbul oldu!

İstanbul Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Erkam Tüzgen, İstanbul'un Avrupa'da en çok yatırım yapılan 4. şehir olduğuna dikkat çekti. 

2022'de ulaştırma projelerine ne kadar yatırım yapılacak?

Ulaştırma ve haberleşme sektöründe 2022 yılı için ayrılan bütçe miktarları belli oldu. 2022 yılı kapsamında 49,8 milyar TL'lik kamu yatırımı yapılması planlanıyor.

Türkiye Avrupa’da en çok yatırım yapılan 10’uncu ülke!

Doç. Dr. Faik Tanrıkulu, "2021 yılı verilerine göre Türkiye Avrupa’da en çok yatırım yapılan ülkeler arasında 10’uncu sıraya yükselirken, İstanbul en çok yatırım yapılan 7’nci şehir olmayı başardı." ifadesini kullandı.

5 proje için 14 milyarlık yatırım yapılacak!

Proje Bazlı Teşvik Sistemi kapsamında Ankara, İstanbul, Bursa ve Adana'da 5 proje için 14 milyarlık yatırım yapılacak.

Erzincan'a milyarlarca liralık yatırım yapıldı!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Erzican'da vatandaşlara hitap etti. Yıldırım, yapılan yatırımlar hakkında bilgiler verdi.

Yurt dışına 324 milyon dolarlık gayrimenkul yatırımı yapıldı!

Yurt içi yerleşiklerce en fazla yatırım yapılan sektörler 561 milyon dolarla "madencilik ve taşocakçılığı", 379 milyon dolarla "elektrik, gaz, buhar ve iklimlendirme", 324 milyon dolarla "gayrimenkul" şeklinde sıralandı

The Land Of Legends'a 4 milyar TL'nin üzerinde yatırım yapılacak!

Antalya'da 2016'da açılan The Land Of Legends için 500 milyon TL'lik ek yatırım yapıldı ve tesisin ikinci etabı geçen hafta açıldı.

Aktim Ticaret ve İş Merkezi ile geleceğine yatırım yap!

Tem Otoyolu Hadımköy gişelerine 2 dakika mesafede Akçaburgaz mevkiinin en merkezi arazisinde konumlandırılan Aktim Ticaret ve İş Merkezi ile geleceğinize yatırım yapın..

Yabancılar Türkiye'ye yatırım yapıyor!

Türkiye’de gelişen gayrimenkul piyasası, konut satışlarının çeşitli bölgelerde sürekliliğini devam ettirmesini sağlıyor. Türk vatandaşların yanı sıra yabancılar da Türkiye'ye yatırım yapıyor. Yatırımda en çok kamu projelerine olan yakınlığa dikkat ediliyor..

2018'de ulaşıma 28 milyar 800 milyon liralık yatırım yapılacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, son 15 yılda 380 milyar 200 milyon liralık yatırım yapıldığını vurguladı. Arslan, gelecek yıl ise 28 milyar 800 milyon liralık yatırım yapılacağını ifade etti. 

ankara yatırım yapılan yerler Haberi

ankara yatırım yapılan yerler

Türker Naslı başkanlığındaki TÜGİAD Ankara Şubesi Yönetim Kurulu'nu kabul eden Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Yatırım için Mavigöl bölgesi revaçta. Kutludüğün ve Ortaköy de yatırım yapacakların kazanacakları bölgeler" dedi. 


Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, ilçelerine yatrım yapan iş adamlarına her türlü kolaylığı sağladıklarını belirterek, yatırım için Mavigöl bölgesinin revaçta olduğunu, Kutludüğün ve Ortaköy'de yatırım yapacakların da kazanacaklarını söyledi. 


Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) Ankara Şube Başkanı Türker Naslı, beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Mamak Belediye Başkanı Mesul Akgiil'ü makamında ziyaret etti. 

Naslı, ziyarette yaptığı konuşmada, 850 üyesi bulunan TÜGİAD'ın 500 bin kişilik bir istihdam gücünü ve 18 milyar dolarlık ihracat hacmini temsil etliğini bildirdi. 


Mamak'ta son yıllarda yaşanan gelişmelerin tüm iş dünyasının dikkatini çektiğine değinen Naslı. başarılı çalışmalarından dolayı Başkan Akgül'ü tebrik...