25 / 04 / 2024

Ankara Yenimahalle Bağdat Aktaş oteli

Ankara Yenimahalle Bağdat Aktaş oteli

Bağdat Aktaş Turizm Otelcilik, Ankara Yenimahalle'de 160 oda ve 220 yataklı otel inşa edecek. Otel 2019'da hizmete açılacak..

Ankara Yenimahalle Küçük Sanayi Sitesi'nin ihalesi yapıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Yenimahalle Küçük Sanayi Sitesi'nin ihalesini gerçekleştirdi.

TOKİ'den Ankara Yenimahalle'ye 134 yeni dükkan müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Yenimahalle'de 134 yeni dükkan inşa edecek.

Ankara Yenimahalle'de 19.6 milyon TL'ye satılık arsa!

Ankara Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Ankara Yenimahalle'de yer alan arsayı 19 milyon 650 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Ankara Yenimahalle'de 19.6 milyon TL'ye satılık arsa!

Ankara Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Kale Emlak Müdürlüğü, Ankara Yenimahalle'de yer alan arsayı 19 milyon 650 bin TL bedelle satışa çıkardı.

TOKİ Ankara Yenimahalle 2020 projesi ne kadara mal olacak?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Yenimahalle 2020 projesi ne kadara mal olacak? İşte proje detayları...

TOKİ Ankara Yenimahalle projesi için ÇED süreci başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Yenimahalle 2020 projesi için ÇED süreci başladı.

Merkez Ankara Yenimahalle adres!

Merkez Ankara Yenimahalle projesinde daire fiyatları 500 bin TL'den başlıyor. Peki Merkez Ankara nerede? İşte Merkez Ankara Yenimahalle adres...

TOKİ Ankara Yenimahalle kura çekilişi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Yenimahalle Yakacık projesinde yer alan konutların kura çekilişi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ Ankara Yenimahalle 2019 kura çekilişi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Yenimahalle 2019 projesinde yer alan konutların kura çekilişi yarın gerçekleştirilecek.

Ankara Yenimahalle parselasyon planı askıya çıkarıldı!

Yenimahalle Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Ankara Yenimahalle 84355/2 nolu parselasyon planı askıya çıkarıldı. Karar Resmi Gazete'de yayınlandı.

TOKİ Ankara Yenimahalle 2019 projesi 24 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Ankara Yenimahalle 2019 nerede?TOKİ Ankara Yenimahalle 2019 fiyatları ne kadar?TOKİ Ankara Yenimahalle 2019 başvuruları ne zaman bitecek? TOKİ Ankara Yenimahalle 2019 kurası ne zaman çekilecek? İşte TOKİ Ankara Yenimahalle 2019 projesi 24 soruda tüm detaylarıyla...

TOKİ Ankara Yenimahalle 2019 başvuru detayları!

TOKİ Ankara Yenimahalle 2019 başvuru detayları haberimizde yer alıyor. Projede toplam 451 adet konut bulunuyor.

Ankara Yenimahalle parselasyon planı askıda!

Yenimahalle Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğü; Ankara Yenimahalle 84138/47 nolu kesin parselasyon planını askıya çıkardı. Karar Resmi Gazete'de yayınlandı.

Ankara Yenimahalle Bağdat Aktaş oteli Haberi

Ankara Yenimahalle Bağdat Aktaş oteli

Bağdat Aktaş Turizm Otelcilik, Ankara Yenimahalle'de otel inşa edecek. proje 160 oda ve 220 yataklı olarak planlanan otel bin 508 metrekare kapalı alana sahip olacak.

Macun-1 Mahallesi'nde 6 bin 326,00 metrekare yüz ölçümlü alanda hayata geçirilecek otel 8 katlı olarak yükselecek.

Otel projesi merkezi bir konumda yer alıyor. Otelin 300 metre kuzey batısında metro istasyonu, 90 metre kuzeyinde konutlar, 30 metre güneyinde ticari alanlar bulunuyor.

Otel içerisinde konferans salonu, restoran, mescit, otopark alanlarına da yer veriliyor.

Otel projesi için inşaat çalışmalarının 24 ay içerisinde tamamlanması ve 2019'da kullanıma açılması planlanıyor.

Işıl Seren...