29 / 03 / 2024

ankara yenimahalle satılık gayrimenkul

ankara yenimahalle satılık gayrimenkul

T.C. Ankara Satış Memurluğu, Ankara Yenimahalle'de yer alan gayrimenkulü 45 milyon 668 bin 400 TL olarak belirlendi.

Ankara'da 19.6 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara Yenimahalle'de yer alan arsayı 19 milyon 650 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Ankara'da 71.9 milyon TL'ye satılık 25 gayrimenkul!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ankara Yenimahalle, Altındağ, Keçiören ve Sincan'da yer alan 25 adet gayrimenkulü 71 milyon 929 bin 514 TL bedelle satışa çıkardı.

Ankara Yenimahalle'de 3.5 milyon TL'ye icradan satılık ofis!

Ankara İli, Yenimahalle İlçesi, Orman Çiftliği Mahallesi'nde yer alan ofis vasıflı gayrimenkul 3 milyon 500 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Ankara Yenimahalle'de 8.7 milyon TL'ye satılık 13 gayrimenkul!

Ankara Yenimahalle Belediye Başkanlığı , Yakacık ve yuva mahallelerinde bulunan 13 gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin toplam bedeli 8 milyon 733 bin 875 olarak belirlendi.

Ankara Yenimahalle'de 4.1 milyon TL'ye satılık 8 gayrimenkul!

Ankara Yenimahalle Belediye Başkanlığı, Yakacık ve İvedik'te bulunan 8 gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin toplam bedeli 4 milyon 113 bin 950 TL olarak belirlendi.

Ankara'da satılık 2 adet gayrimenkul: 14 milyon 739 bin liraya!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı Ankara Yenimahalle Alacaatlı ve Ergazi mahallelerinde yer alan 2 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. İhaleler 20 Şubat 2014 tarihinde saat 14:00 ve 14:05'te gerçekleştirilecek...

Ankara Büyükşehir Belediyesi 10 adet gayrimenkul satıyor!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı Keçiören ve Yenimahalle 'de 10 adet gayrimenkul satacak. İhale 21 Kasım 2013 tarihinde saat 14:45 ve 15:00 'te gerçekleştirilecek...

Ankara Yenimahalle'de 7 gayrimenkul satılıyor!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı Yenimahalle Çayyolu'nda 7 gayrimenkulü satışa çıkardı...

Ankara'da satılık konut fiyatları yükseldi!

Sahibindencom tarafından yayınlanan "sahibindex Konut Piyasası Görünümü” Ankara'da satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki artış Kasım ayında da devam etti. 

Cubes Ankara Çukurambar satılık daire!

Cubes Ankara Çukurambar satılık daire fiyatları haberimizde yer alıyor. İşte Cubes Ankara Çukurambar satılık daire fiyatları ve proje detayları...

Ankara Mebuskent satılık daire!

Ankara Mebuskent satılık daireler Aymor İnşaat tarafından inşa edildi. Projede “2016 bitmeden evinizi alın” sloganıyla kampanya başladı.

Kuzu Effect Ankara Oran satılık daire!

Kuzu Effect Ankara Oran satılık daire fiyatları 750 bin liradan başlayarak değişiyor. Kuzu Effect Ankara projesinde teslimler Eylül 2017 yılında yapılıyor...

Kumru Ankara Evleri satılık daire!

Kumru Ankara Evleri satılık dairelerin metrekare birim fiyatı 6 bin liradan başlıyor. Kumru Ankara Evleri projesinde 164 daire ve açık çarşı yer alıyor...

Moment Beştepe Yenimahalle satılık!

Moment Beştepe Yenimahalle satılık ofis alanları 83 metrekareden başlıyor. 80 milyon dolar yatırım bedeline sahip proje Esenboğa Havaalanı'na 30 kilometre mesafede yer alıyor.

Kumru Ankara Residence satılık!

Toplam 159 adet daireden meydana gelen proje daire teslimleri Haziran 2017'de yapılması planlanıyor. Kumru Ankara Residence satılık daire tipleri 1+1 'den 6+1'e kadar değişiyor.

TOKİ Ankara Mamak satılık evler!

TOKİ Ankara Mamak satılık evler 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandı. Başvuru süreci 22 Ekim Perşembe günü itibariyle başlayacak olan projede 756 TL'lik taksitlerle ödeme yapılabiliyor.

Marina Ankara Oran satılık daire!

Toplam 2 bin adet daireden meydana gelen proje Ankara Çankaya - Oran'da yükseliyor. Marina Ankara Oran satılık daire tipleri 1+1'den 7,5+1'e kadar değişiklik gösteriyor.

Ankara Sierra Yaşamkent satılık!

Ankara İl'i Yenimahalle İlçe'si Çayyolu'nda hayata geçirilen proje 5 blok şeklinde inşa ediliyor. Ankara Sierra Yaşamkent satılık daire tipleri 1+1'den 4+1 'e kadar farklılık gösteriyor.

Mahall Ankara Çankaya satılık!

Mahall Ankara Çankaya satılık daire tipleri arasında 2+1'den 4,5+1'e kadar farklı seçenekler bulunuyor. Projede toplam 48 adet mağaza Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından açık artırma ile satılıyor.

TOKİ Kuzey Ankara konut projesi satılık evler!

TOKİ Kuzey Ankara konut projesi satılık evler açık artırma ile satışa sunacak. Müzayede tarihi 23 Haziran olarak belirlenen TOKİ Kuzey Ankara konut projesinde 120 adet konut satılacak.

Ankara Vadikent Evleri satılık!

Ankara'nın Keçiören ilçesinde inşa edilen projede toplam 570 adet daire bulunuyor. Proje Kom Yapı imzası taşıyor. Ankara Vadikent Evleri satılık daire tipleri 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi.

ankara yenimahalle satılık gayrimenkul Haberi

ankara yenimahalle satılık gayrimenkul

T.C. Ankara Satış Memurluğu, Ankar Yenimahalle'de yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 45 milyon 668 bin 400 TL olarak belirlendi.


T.C.
ANKARA(SULH HUKUK MAH.) SATIŞ MEMURLUĞU
Ankara Adliyesi Dışkapı Ek Hizmet Binası
2021/76 SATIŞ
TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI
Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri :
TAŞINMAZIN

Özellikleri :Ankara İli, Yenimahalle İlçesi, Yuva Mahallesi, 1467/1 Caddeye cepheli boş arsa tapu kaydında Yuva Mahallesi 43067 ada 8 parsele kain 24.036,00m² yüzölçümlü arsa vasfındaki taşınmaz üzerinde halen hububat ekili olduğu, kuzey cephesinin 1467/1 Caddeye cepheli olduğu, kuzey tarafında yapılaşmaların bulunmadığı, güney cephesinde çok katlı ve meskenden oluşan yapıların bulunduğu, arsa kendi içerisinde batıdan doğuya ve güneyden kuzeye %3-5 eğimli olduğu, Yuva Mahallesinde yer alan 1467/1 Caddeye cepheli...