18 / 04 / 2024

Ankaraya turizm çözüm yolları

Ankaraya turizm çözüm yolları

Ankara Sheraton Oteli 'nde düzenlenen " Ankara'da Kongre Turizmi Ortak Akıl Arama Toplantısı 'nın sonuç bildirgesi yayınlandı.

Demirköy Turizm Tarım Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Demirköy Turizm Tarım Gayrimenkul Anonim Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Birol Kkocagöz ve Mehmet Kamil Atkın ortaklığında kuruldu.

Özüm Elif Turizm İnşaat Tarım Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özüm Elif Turizm İnşaat Tarım Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Pekdemir tarafından kuruldu.

Sarıyıldız Mühendislik İnşaat Taahhüt Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirket kuruldu!

Sarıyıldız Mühendislik İnşaat Taahhüt Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş’ta 700 bin TL sermaye bedeli ile Murat Sarıyıldız ve Ayhan Sarıyıldız tarafından kuruldu.

GYODER Çözüm Platformu'nun gündemi 'turizmde dönüşüm' oldu!

GYODER Çözüm Platformu’nun üçüncü toplantısı, ‘Turizmde Dönüşüm Arayışları’ başlığı altında gayrimenkul ve turizm sektörü temsilcilerinin yoğun katılımıyla düzenlendi. Toplantının gündemi 'turizmde dönüşüm' oldu.

Uzungöl'ün imar sorunu çözüm bekliyor!

Sivil toplum kuruluşları temsilcileri, dünyanın ve Türkiye'nin önemli turizm bölgeleri arasında bulunan Uzungöl'ün sorunlarının çözümü için yetkililere çağrıda bulundu.

Eksen Çözüm Yalıtım İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eksen Çözüm Yalıtım İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Erhan Alkış tarafından kuruldu. 

Peninsula Gayrimenkul Turizm Tarım Limited Şirketi kuruldu!

Peninsula Gayrimenkul Turizm Tarım Limited Şirketi Kadır Çakırgöz tarafından 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Dağdelen Grup İnşaat Turizm Tarım Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dağdelen Grup İnşaat Turizm Tarım Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nafız Dağdelen tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Minel İnşaat Turizm Tarım ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Minel İnşaat Turizm Tarım ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ulviye Mine Tayfur ve Ahmet Ekmen ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 11 Şubat'ta Pendik, Harmandere Mahallesi, Dedepaşa Caddesi'nde kuruldu.

Samsunlu emlakçılardan ipotek sorununa çözüm!

Samsun Emlakçılar Odası Başkanı Mevlüt Oral, emlakçıların gayrimenkul satışlarında en çok sorun yaşadıkları ipotek konusu ile ilgili yaptıkları görüşme sonucu çözüm bulduklarını belirtti.

Mente İnşaat Yapı Malzemeleri Nakliye Turizm Tarım ve Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mente İnşaat Yapı Malzemeleri Nakliye Turizm Tarım ve Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Tuncay Bulut tarafından 50 bin TL sermaye ile, 31 Aralık'ta İstanbul Beylikdüzü'nde kuruldu.

Üzüm İnşaat hedef büyüttü!

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren ve Konya'dan bu ekonomiye katkı sağlayan Üzüm inşaat, 'Gittiği Yere Değer Katar' sloganıyla birlikte hedeflerini bir bir yerine getirmenin ve yeni projeleriyle unutulmayacak bir marka olmanın mutluluğunu yaşıyor.

Özömür İnşaat Elektrik Metal ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özömür İnşaat Elektrik Metal ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi, Zafer Karabulut tarafından 50 bin TL sermaye ile 16 Kasım'da Kartal, Cevizli Mahallesi, Fatih Caddesi'nde kuruldu.

Ankaraya turizm çözüm yolları Haberi

Ankaraya turizm çözüm yolları

Toplantıya, Ankara Valiliği, Ankara Büyükşehir Belediyesi, Çankaya Belediyesi, Beypazarı Belediyesi, Haymana Belediyesi, Kazan Belediyesi, Polatlı Belediyesi, il Kültür ve Turizm Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Ankara Kalkınma Ajansı, Ankara Devlet Tiyatroları Müdürlüğü, Türk Hava Yolları, Esenboğa Havalimanı, TÜRSAB, Ankara Sanayi Odası, üniversiteler, oteller, hastaneler, fuar firmaları, turizm firmaları, seyahat acenteleri ve sivil toplum örgütü temsilcileri katıldı. 



Çalışma Komisyon Başkanları Kurulu'nun kamuoyu ile paylaştığı 7 maddelik sonuç bildirgesine göre, toplantıda Ankara'nın reklam ve tanıtımı için öncelikle "Tanıtım Üst Kurulu" kurulması kararlaştırıldı. Toplantıda, bütçe eksikliği, kongre turizminin tedarikçilere ve ilgili paydaşlara tanıtımının eksikliği, sosyal medya ve kitle iletişim araçlarının etkin biçimde kullanılamaması gibi sorunlar dile getirildi. Ankara'nın tanıtımı için web portallarının oluşturulması ve...