29 / 03 / 2024

Ant Plato projesi

Ant Plato projesi

Ant Plato projesinde teslimler 24 ay sonra gerçekleşecek. 50 milyon dolar yatırım bedeline sahip olacak projede modüler sistemle birlikte ofis alanları 1032 metrekareye kadar ulaşıyor. İşte Ant Plato ofis fiyatları...

Ant Yapı Amerika'daki 6'ncı projesi için düğmeye bastı! 40 milyon dolarlık yatırım!

Ant Yapı, New York’un tarihi binalarından 711, Fifth Avenue’da yeni bir restorasyon projesine imza atıyor. İşte o projenin ayrıntıları...

Ant Yapı, İngiltere’deki 7. projesi için düğmeye bastı!

Ant Yapı İngiltere’nin güneydoğusunda yer alan sahil beldesi Folkestone’da yer alan ve Edward dönemine ait önemli mekanları arasında bulunan Leas Pavilion’un renovasyonunun yanı sıra, 91 adet deniz manzaralı lüks konuta sahip dokuz katlı rezidans projesinin yapımını da üstlendi. 

ANT Yapı Skyview projesinin temeli atıldı!

Ant Yapı, elit bir konut projesi şeklinde belirtilen Skyview’un temel atma törenini gerçekleştirdi. Skyview, Rusya’nın başkenti Moskova’da konumlanıyor.

Rusya'nın prestijli konut projesini ANT Yapı inşa edecek!

Rus Donstroy şirketi, Rusya'daki gayrimenkul sektörünün önde gelen aktörlerinden. Şirket, başkentin prestijli konut projesi olan “Symbol” Ant Yapı'nın müteahiitliği üstlenmesine karar verdi. 

Ant Yapı İngiltere'deki altıncı projesine başlıyor!

Ant Yapı, Londra'da lüks konut projesi Park Modern'in inşası için yüz milyon sterlin kontrat bedelli bir anlaşma imzaladı.

Ant Yapı'nın Rusya'daki projesi Victory Park Residence satışta!

Ant Yapı'nın Rusya'da inşaatına başladığı Victory Park Residence projesinde satışlar başladı. 455 konuttan meydana gelen projede metrekare fiyatı 550 bin ruble.

Ant Yapı Apex Projesi'nde Londra Haringey Belediyesi ile işbirliği!

Londra'nın Seven Sisters bölgesinde Apex House projesini sürdüren Ant Yapı, Londra Belediyesi, Londra Haringey Belediyesi, Enfield ve Kuzey Doğu Kolej ile bölgeye nitelikli iş gücü kazandırmayı hedefleyen bir işbirliğine imza attı...

Ant Yapı ile Radisson’dan yeni işbirliği!

Ant Yapı, Bodrum’un cennet köşesi Aspat’ta hayata geçirdiği gurur projesi Anthaven için dünyanın en büyük otel zincirlerinden Radisson Hotel Group’un premium markası Radisson Collection Resort&SPA ile anlaşma imzaladı...

Buckingham Sarayı’nın yeni komşuları Ant Yapı’nın projesine taşınıyor!

Ant Yapı,  Londra’nın en prestijli bölgesinde gerçekleştirdiği lüks ve butik bir konut projesi olan Belgravia Gate’in teslimine başladı...

Ant Yapı Domodedovo'da sözünü tuttu!

Uluslararası alanda en çok iş yapan 86 müteahhit firmadan biri olan Ant Yapı; Rusya’nın ikinci büyük havalimanı Domodedovo’nun 2. Terminal binasının inşaatını söz verdiği tarihte tamamladı. Ant Yapı’nın ilk havalimanı projesi, aynı zamanda en yüksek bedelli kontratı özelliği taşıyor.

Ant Yapı İngiltere'deki beşinci projesine başlıyor!

Ant Yapı’nın İngiltere’deki merkez ofisi Ant Yapı UK, Eaton Place Konut Projesi’ni tamamladı. Firma, ülkedeki beşinci projesi olacak Apex House için imza atacak. 

Ant Yapı'dan konutta indirim kampanyasına destek!

Ant Yapı, teslime hazır iki projesi ile “Birlikten Güç Doğacak, Türkiye Kazanacak” kampanyasına destek veriyor...

Ant Yapı Rusya'daki iki projesini tamamladı!

Ant Yapı Rusya'nın başkenti Moskova'daki Çehov Kulüp Evi projesi ile FİLİ-GRAD-2. projesini tamamladı.. 

Ant Plato projesi Haberi

Ant Plato projesi

Ant Plato ofis fiyatları detaylarından bahsetmeden önce projeden bahsedelim. 180 tane ofisten meydana gelen projede satışlar devam ediyor. 


Basın Ekspres Yolu üzerinde yükselen Ant Plato projesinde yer alan ofislerin büyüklükleri 80 metrekare ile 172 metrekare arasında değişiyor. 


50 milyon dolar yatırım bedeline sahip olan Ant Plato projesinde satışa sunulan ofislerin teslimleri 24 ay sonra gerçekleşecek. 


Ant Plato ofis fiyatları metrekare bazında 4 bin 500 TL'den başlıyor. Projedeki ofislerin alanları modüler sistem sayesinde 1032 metrekareye ulaşıyor. 


Antplato nerede?

Adres: Basın Ekspress Yolu, Fatih Caddesi, Dereboyu Sokak , Halkalı  İstanbul 


Antplato iletişim

0216 630 68 68 - 0212 692 00 32

Web: www.antplato.com

Esra Nur...