29 / 03 / 2024

Ant Yapı Antasya Residence teslimleri

Ant Yapı Antasya Residence teslimleri

Ant Yapı'nın Ümraniye'deki yenilikçi projesi Antasya Residence hızla ilerliyor. Dairelerimizin yarısından fazlasının satışı, Ant Yapı dostlarımızın ilgisiyle gerçekleşmiş durumda. Projenin tümüyle bitmesi 2015 yılı Ekim ayında gerçekleşecek.

Ant Yapı Antasya Residence daire fiyatları 380 bin TL'den başlıyor!

Ant Yapı'nın imzasını taşıyan proje Antasya Residence daireler 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Ant yapı Antasya Residence 80 bin metrekare inşaat alanında ve 42 katlı tek blok halinde yükseliyor.

Ant Yapı Antasya Residence'ta fiyatlar 380 bin TL'den başlıyor!

Ant Yapı Antasya Residence projesinde yer alan daireler 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 şeklinde tasarlandı. Projede yer alan dairelerin fiyatları 380 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Ant Yapı Antasya Residence projesinde 380 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Ant Yapı Antasya Residence projesinde yer alan daireler 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Antasya Residence projesinde yer alan dairelerin fiyatları 380 bin TL'den başlıyor.

Ant Yapı Antasya Residence adres bilgileri!

Toplam 80 bin metrekare inşaat alanı üzerinde Ümraniye'de hayata geçirilen Ant Yapı Antasya Residence adres bilgileri şu şekilde: Saray Mah. Akçakoca Cad. No:11 Ant Yapı merkez binası, 34768 Ümraniye – İstanbul...

Ant Yapı 20 yıl vade kampanyasıyla 3 yıldız projesiyle katılıyor!

Ant Yapı, GYODER’in Gayrimenkulde Güç Birliği Daha Güçlü Türkiye kampanyasına üç yıldız konut projesiyle destek vermeyi sürdürüyor. 31 Mart’a dek Anthill Residence, Antteras ve Antasya Residence’ta düşlediğiniz konutlar büyük ödeme kolaylıkları ve indirimlerle sizin olabilir.

Ant Yapı'dan 20 yıl vade kampanyasına destek!

GYODER'in kampanyasına Ant Yapı da destek vermeye devam ediyor. Ant Yapı, kampanyaya 3 projesiyle destek veriyor. Anthill Residence, Antteras ve Antasya Residence projelerinde yüzde 20 peşinat ile ev sahibi olmak mümkün

Ant Yapı'dan Gayrimenkulde Güç Birliği'ne destek!

Ant Yapı GODER’in başlattığı tarihi fırsata, Anthill, Antasya ve Anteras’la katıldı. 15 Ekim’e kadar devam edecek kampanyada yüzde 0.70 faiz uygulanıyor

Ant Yapı, Fraser Place Antasya'da 7 yıldızlı otel konforu!

Ant Yapı, Fraser Place Antasya İstanbul’un tamamlanması ile birlikte yurtiçindeki turizm yatırım projelerinin toplam değeri 250 milyon dolara ulaşmış oldu. Fraser Place Antasya İstanbul'da konuklarını ağırlamaya başladı.

Ant Yapı Antmono projesi geliyor!

Ant Yapı 30 milyon dolar değerindeki yeni projesi Antmono için hazırlıklarını sürdürüyor. Antmono projesi İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye’de yükselecek. Ant Yapı daha önce Ümraniye'de Antasya projesini hayata geçirdi.

Ant Yapı basın toplantısı 20 Nisan'da!

Ant Yapı’nın “Lüks Servisli Residence Daireler” konseptiyle Anadolu Yakasında hayata geçirdiği Fraser Place Antasya İstanbul’da yaşam başlıyor. Fraser Place Antasya’nın açılışı 20 Nisan 2016 tarihinde düzenlenen törenle gerçekleştirilecek.

Ant Yapı'nın rezidanslarına Endonezyalı yönetici!

Otel yöneticiliği alanında bugüne kadar yer aldığı projelerle adını dünyaya duyuran Endonezyalı Cyril Warsono, Ant Yapı’nın Fraser Place Antasya ve Fraser Place Anthill Istanbul projelerinin yöneticiliğini üstlendi.

Ant Yapı, 617 dairelik Antasya Residence'ın teslimlerine başladı!

Ant Yapı'nın İstanbul'un hızla gelişen bölgelerinden TEM Ümraniye kavşağında konumlanan Antasya Residence projesinde sona gelindi. Örnek dairelerde ve Residence'ın tüm dairelerinde Grohe ürünleri tercih edildi

Ant Yapı Antasya Residence’da yaşam başladı!

Ant Yapı’nın TEM Ümraniye kavşağında inşa ettiği Antasya Residence’da Kasım ayı itibariyle yaşam başladı. Antasya Residence; 50 dönümlük alan üzerinde konut, ofis ve alışveriş merkezinden oluşan karma yapının konut ve yaşam alanını oluşturuyor.

Ant Yapı Antasya Residence'ta 400 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire seçeneklerinden meydana gelen Ant Yapı Antasya Residence projesinde konutların fiyatları 400 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Ant Yapı Antasya Residence'ta Ekim teslim konutlar 400 bin TL'ye!

Daire fiyatlarının 400 bin TL'den başlangıç gösterdiği Ant Yapı Antasya Residence projesinde yer alan dairelerin teslimleri Ekim ayında yapılacak. Projede toplamda 617 konut yer alıyor.

Ant Yapı Ümraniye Antasya Residence'ta kişiye özel ödemelerle! 400 bin TL'ye!

Fiyatları 400 bin TL'den başlangıç gösteren dairelerden meydana gelen Ant Yapı Ümraniye Antasya Residence projesinde kişiye özel ödeme koşulları sunuluyor. Projede 1+1 ve 2+1 daireler bulunuyor.

Ant Yapı Antasya Residence'ta 400 bin TL'ye! Kişiye özel ödemelerle!

Kişiye özel ödeme seçeneklerinin sunulduğu Ant Yapı Antasya Residence projesinde yer alan dairelerin fiyatları 400 bin TL'den başlıyor. Projede yer alan konutlar 1+1, 2+1 şeklinde tasarlandı.

Ant Yapı Antasya Residence teslimleri Haberi

Ant Yapı Antasya Residence teslimleri

Ant Yapı'nın Ümraniye'deki yenilikçi projesi Antasya Residence hızla ilerliyor. Dairelerimizin yarısından fazlasının satışı, Ant Yapı dostlarımızın ilgisiyle gerçekleşmiş durumda. Hepinize çok teşekkür ederiz. İnşaatımız da hızla ilerliyor. Siz EQ dergisini elinize aldığımızda, Ekim ayı başı itibariyle 28. kata ulaşmış olacağız. Bir kez daha hatırlatalım; Antasya Residence'ın tümüyle bitmesi daha öncede belirttiğimiz gibi 2015 yılı Ekim ayında gerçekleşecek. Seçeceğiniz en kaliteli, fonksiyonel ve günümüz still eğilimlerini yansıtan malzemeler, mobilyalar ve aksesuarlarla fikir verici bir rehber olarak hazırlayacağımız örnek daireler ise yakında beğeninize sunuluyor. 




İnsan ve Yaşam...