25 / 04 / 2024

Ant Yapı köy okullarına destek veriyor

Ant Yapı köy okullarına destek veriyor

Kargı, Ovakent, Çaka gibi köylerde sürdürülen projelerin ardından gelen Ödemiş Projesi'ne Ant Yapı maddi destek sağladı. Atıl Köy Okulları projesine siz de destek olabilirsiniz.

Ant Yapı sağlık turizmine yöneldi!

Ant Yapı'nın İstanbul Anadolu Yakası'nda Çamlıca'nın eteklerinde inşa ettiği İyi Yaşam Evleri-Antwell projesinde sağlık turizmi ön plana çıkıyor.

Ant Yapı 2021'de 3 yeni projeye başlayacak!

Yaklaşık 30 yıldır inşaat sektöründe faaliyet gösteren Ant Yapı, 2021 yılında biri Bodrum diğer ikisi İstanbul'da olmak toplam 500 konutluk 3 yeni projeye başlayacak. 

Ant Yapı, yurt dışındaki başarılarıyla bir kez daha gururlandırdı!

Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi Listesi’nde Türkiye’yi temsil eden ilk 10 şirket arasında 6. sırada yer alan Ant Yapı, 2019 Yılı Yurtdışı Müteahhitlik Hizmetleri Başarı Ödülleri Töreni'nde yurt dışındaki başarıları nedeniyle ödül aldı...

Fatma Çelenk, Ant Yapı’da genel koordinatörlük görevine getirildi!

Türkiye’nin en büyük proje geliştirme firmalarından ve uluslararası alanda en çok iş yapan 86 müteahhitten biri olan Ant Yapı’da genel koordinatörlük görevine sektörün deneyimli isimlerinden F. Fatma Çelenk getirildi...

ANT Yapı Ümraniye'ye 600 milyon dolarlık yatırım yaptı!

Ümraniye’ye ilk yatırımlarım 1999 yılında yaptıklarını belirten Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, “Ümraniye’de bugüne kadar yaklaşık 600 milyon dolarlık yatırım bedeli ile 1500 konut yaptık. Yeni projelere de sıcak bakıyoruz” dedi.

Ant Yapı, Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi arasında!

Uluslararası inşaat sektörü dergisi ENR'ın müteahhitlerin bir önceki yılda ülkeleri dışındaki faaliyetlerinden elde ettikleri gelirleri esas alarak hazırladığı “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi” listesinde ANT Yapı da yerini aldı.

Ant Yapı 20 yıl vade kampanyasıyla 3 yıldız projesiyle katılıyor!

Ant Yapı, GYODER’in Gayrimenkulde Güç Birliği Daha Güçlü Türkiye kampanyasına üç yıldız konut projesiyle destek vermeyi sürdürüyor. 31 Mart’a dek Anthill Residence, Antteras ve Antasya Residence’ta düşlediğiniz konutlar büyük ödeme kolaylıkları ve indirimlerle sizin olabilir.

Ant Yapı Dünyanın En Büyük 250 Müteahhidi listesinde!

Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi listesi açıklandı. Listenin 86. sırasında Ant Yapı yer aldı. Ant Yapı Türkiye Müteahhitler Birliği tarafından ödüllendirildi.

Ant Yapı, Avrupa'nın en yüksek binasını Rusya'da yaptı!

Küçük taşeronluk işleriyle girdiği Rusya pazarını kriz yıllarında terk etmeyerek ülkedeki yerine sağlamlaştıran Ant Yapı, 2000'li yıllardan itibaren üstlendiği büyük projelerle bu ülkedeki pazar payını yükseltti.

Ant Yapı'dan Rusya'ya 600 milyon dolarlık 4 yeni proje!

Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Tokman, "Uçak krizinden itibaren yaklaşık 3 milyar dolarlık inşaat işi kaybı olduğunu düşünüyorum" dedi. Tokman'a göre yumuşama başladı ancak henüz pembe bir tablo da oluşmadı.

Ant Yapı, Rusya'da Avrupa'nın en büyük gökdelenini dikti!

Mehmet Okay, "Ant Yapı, küçük çaplı taşeronluk işleriyle girdiği Rusya pazarında, kriz dönemlerinde yaptığı projeler sayesinde bugün önemli bir konuma geldi." dedi.

Ant Yapı yurtdışında büyüyor!

Ant Yapı, Rusya'nın en büyük havaalanı Domodedovo'nun Terminal 2 binası ile birlikte Moskova'da yeni projelere başlıyor. Ant Yapı ayrıca şirket olarak ilk kez bir havaalanı projesine imza attı.

Ant Yapı Rusya'dan aldığı 500 milyon dolarlık projeye başlayacak!

Ant Yapı, Rusya'nın en büyük havalimanından 500 milyon dolarlık iş aldı Yurtiçi ve yurtdışında toplam 5 milyon metrekare büyüklüğünde ve 4,5 milyar dolar değerinde yaklaşık 100 adet farklı projeye imza attı.

Ant Yapı köy okullarına destek veriyor Haberi

Ant Yapı köy okullarına destek veriyor

Ülke genelinde karşılaşılan sorunlara mimari çözümler üretmek amacıyla kurulan Herkes için Mimarlık , Atıl Köy Okulları projesinde, çeşitli köy okullarında mimari iyileşmeler sağlıyor. Kargı, Ovakent, Çaka gibi köylerde sürdürülen projelerin ardından gelen Ödemiş Projesi'ne Ant Yapı maddi destek sağladı. Atıl Köy Okulları projesine siz de destek olabilirsiniz. 


Ant Yapı EQ...