27 / 04 / 2024

ANT Yapı Sektörüne İlham Veren Kurum Ödülü

ANT Yapı Sektörüne İlham Veren Kurum Ödülü

Uluslararası alanda en çok iş yapan 100 müteahhitten biri olan Ant Yapı, Türkiye Kurumsal Sosyal Sorumluluk Derneği tarafından gerçekleştirilen 11. KSS Zirvesi’nde, “Sektörüne İlham Veren Kurum” ödülünün sahibi oldu.

Yapı sektöründe 7,7 milyar dolarlık enerji verimliliği yatırımı yapılacak

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, 2024-2030 senelerinde enerji verimliliği odağında yapı sektörüne 7,7 milyar dolar yatırım yapılacağını açıkladı. İşte haberin detayları...

Küresel iklim kriziyle mücadelede inşaat sektörüne önemli görevler düşüyor!

Siltaş Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Özdemir, küresel iklim krizine karşı alınması gereken önlemler için inşaat sektörüne önemli görevler düştüğünü söyledi. İşte Murat Özdemir'in o açıklamaları...

İnşaat sektörüne gelen zamlar kasırga etkisi yarattı, dağıttı geçti! Beton, çimento ve demir fiyatları ne kadar oldu?

İnşaat sektöründe zam haberleri gündemde yerini korumaya devam ediyor. İnşaat sektörünün en önemli yapı malzemeleri olan demir, beton ve çimentoya fahiş zamlar geldi. İnşaat sektörüne gelen zamlar sektörü resmen darmaduman etti. Peki beton, çimento ve demir fiyatları ne kadar?

Metaverse’ün inşaat ve yapı sektörüne getirecekleri masaya yatırılıyor!

Workindo tarafından gerçekleştirilecek olan "İnşaat Sektörü Buluşmaları" etkinliği başlıyor. Etkinlikte Metaverse’ün inşaat ve yapı sektörüne getirecekleri masaya yatırılacak.

Gaziantep'te inşaat sektörüne indirim geldi!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından, inşaat sektörüne ilişkin alınan bazı ücretlerde indirim yapılmasına karar verildi. İmar raporu harcı ile GASKİ şantiye aboneliği için belediyeye ödenen ücretlerde yüzde 50, hafriyat giderlerinde ise yüzde 20 indirim yapılacak.

Fatih Erdoğan: İnşaat sektörüne sahip çıkılmalı!

Ankara'da hayata geçirilen Merkez Ankara projesindeki ofisler bugün gerçekleştirilen toplantıyla satışa sunuldu. Yapılan toplantıda konuşan Pasifik Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan, yaptığı açıklamada inşaat sektörüne sahip çıkılması gerektiğini söyledi.

DesignFloor yapı sektörünün yeni gözdesi!

AR-GE süreçlerinde tüketici sağlığını başlıca değerlendiren DesignFloor,  hijyen gereksinimlerini karşılayan A+ ve CE sertifikasyonlarına sahip, neme dayanıklı ve haşere barındırmayan zemin çözümleriyle yapı sektöründe öne çıkıyor.

Ademsan Makine'den inşaat sektörüne kolay çalışma çözümleri!

Ademsan Makine, yüksek yapılı projelerde sağladığı hızlı ve teknolojik yeniliklerle her yükseklikte güvenli çözümler üretiyor. İnşaat sektörüne kolay çalışma çözümleri sunan Ademsan Makine, yerli üretim yapıyor...

ANT Yapı'ya ''Sektörüne İlham Veren Kurum Ödülü'nün sahibi oldu!

Uluslararası alanda en çok iş yapan 100 müteahhitten biri olan Ant Yapı, Türkiye Kurumsal Sosyal Sorumluluk Derneği tarafından gerçekleştirilen 11. KSS Zirvesi’nde, “Sektörüne İlham Veren Kurum” ödülünün sahibi oldu.

Yapı sektöründe üretim maliyetleri düşüyor!

Yapı sektörü söz konusu olduğunda alüminyum kullanımı öne çıkıyor. Endüstriyel tasarım sayesinde parçalar üzerindeki gram seviyelerinde bulunan azaltmalar üretim maliyetlerinde ciddi bir tasarruf sağlıyor.

42.Yapı Fuarı inşaat sektörünü ateşleyecek!

42'incisi düzenlenen Yapı Fuarı inovatif inşaat teknolojileri, işçi robotlar, çağdaş yapı malzemeleri, yenilikçi iş yapma biçimleri, yeni kentsel dönüşüm fırsatları hakkında sıcak tartışmalarla inşaat ve yapı sektörüne hareket ve canlılık getiriyor.

İnşaat sektörüne yerli ürün kullanımı can suyu olacak!

Ülkealan Yapı Endüstrisi A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Ülkealan, inşaat sektörüne dair değerlendirmeler yaptı. Ülkealan, yeni yükselecek olan projelerde yerli ve milli vurgusu üzerinde durdu.

Emre Ergül, 22 yıllık gazetecilik deneyimini inşaat sektörüne taşıdı!

Sabah ve Habertürk gazetelerinin Yazıişleri Müdürlüğünü yapan Emre Ergül, medyadaki işlerini askıya aldı ve 22 yıllık gazetecilik deneyimini inşaat sektörüne taşıdı.. Emre Ergül, Yunanistan'da ilk Türk markalı projeyi yapıyor..

ANT Yapı Sektörüne İlham Veren Kurum Ödülü Haberi

ANT Yapı Sektörüne İlham Veren Kurum Ödülü

Yurtiçinde ve yurtdışında birçok önemli projeye imza atan Ant Yapı, 11. Kurumsal Sosyal Sorumluluk Zirvesi’nden ödülle döndü. Türkiye Kurumsal Sosyal Sorumluluk Derneği tarafından düzenlenen zirvede Ant Yapı, Antwell İyi Yaşam Evleri projesi ile “Sektörüne İlham Veren Kurum” ödülünün sahibi oldu. 

Her yıl kendi sektöründe toplumsal ihtiyaçlara çözüm ve fayda yaratan projeler geliştirerek rol model olacak tek bir kuruma verilen ödül, bu sene Ant Yapı’nın olarak açıklandı. 24 Aralık’ta Kadir Has Üniversitesi Cibali Kampüsü’nde gerçekleşen etkinlikte ödülü; Ant Yapı Kurumsal İletişim, Pazarlama ve Satıştan Sorumlu Genel Koordinatörü Fatma Çelenk aldı. Çelenk tarafından yapılan teşekkür konuşmasında, Ant Yapı’nın gayrimenkul sektöründe yeni bir kategoriye imza atıp hayata geçirdiği Antwell İyi Yaşam Evleri projesinde hayatı kolaylaştıran ve ileri yaşta bulunan kişilerin aktif hayata katılımını destekleyen yararlarıyla ilgili katılımcıları...