25 / 04 / 2024

antalya 65 katlı bina inşaatı

antalya 65 katlı bina inşaatı

CHP Antalya Milletvekili Gürkut Acar, Falez Oteli’nin kuzeyindeki 100. Yıl spor alanının tam köşesine, 65 katlı bina projesi olduğunu söyleyerek, “Oraya 65 katlı bina yaparsanız, Antalya’nın manzarasını ve nefesini kesersiniz” dedi.

O ilde iki katlı bina ve müştemilat satılacak: 65 milyon TL'ye!

Şırnak İli Cizre Belediye Başkanlığı, Şırnak Cizre Şah Mahallesi'nde yer alan avlulu iki katlı kargir bina ve müştemilatı satışa çıkardı. Satış ihalesi 10 Mart 2023 tarihinde saat 15:00'te yapılacak.

Antalya'da iş arayanlar dikkat! İlanı İŞKUR duyurdu

İŞKUR'dan yapılan açıklamada; Antalya Alanya Belediyesi'ne, temizlik personeli olarak istihdam edilmek üzere 65 işçi alınacağı kaydedildi. İlanda son başvuru tarihinin 25 Nisan 2022 olduğu belirtildi.

Antalya Muratpaşa'daki falezler imara mı açıldı?

Antalya'nın doğal güzelliklerin biri olarak bilinen falezler üzerine 15 katlı bina inşaatına izin verildi.  Karar Antalya Büyükşehir Belediyesi'nde oy çokluğu ile kabul edildi. 

Avrasya GYO Antalya Alanya 4 gayrimenkul 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Avrasya GYO Antalya İli, Alanya İlçesi, Türkler Mahallesi sınırları içerisinde  bulunan 18.676,78 m2 yüzölçümlü 320 Ada 1 Parsel üzerinde, tapu kaydında  "21 Bloklu İki Katlı Betonarme Bina ve Arsası" ana taşınmaz, "mesken" ve  "dubleks mesken" bağımsız bölüm vasıflı 4 adet taşınmazın yılsonu değerl

Antalya'da inşaat asansörünün halatı koptu: 2 işçi yaralandı!

Antalya'da 7 katlı binanın dış cephe boyasını yaptıkları sırada 2'nci kattan düşerek ağır yaralandı.

Antalya'daki 12 blokluk 11 katlı rezidans inşaatı durduruldu mu?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bizzat takip ettiği ve Akdeniz’in en büyük camisi olan Akdeniz Üniversitesi Camii’nin önünde ve Akdeniz Üniversitesi’nin giriş kapısının yanında konumlanan 12 blokluk 11 katlı rezidansın inşaatı durdu mu?

Antalya'da 11 milyon TL'ye satılık bina!

Türkiye Kalkınma ve Yatırım A.Ş Antalya Muratpaşa'da yer alan 11 katlı binayı 11 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Kepez'de 7 katlı binanın yıkımına başlandı!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs önlemleri kapsamında Antalya'da kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı. 7 katlı binanın çatısına çıkartılan iş makinesinin katları yıkılırken, mahalleli de çalışmaları merakla izlendi.

Antalya 3. Etap Raylı Sistem Projesi’nin inşaatı tam gaz!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi 3. Etap Raylı Sistem Projesi çalışmaları kapsamında Akdeniz Üniversitesi Meltem kapısı önündeki katlı kavşakta asfalt döküm çalışmalarına başlandı. 

Antalya 3. Etap Raylı Sistem’de raylar döşendi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin 3. Etap Raylı Sistem Projesi hız kesmeden sürüyor. Dumlupınar Bulvarı üzerindeki 2.5 kilometrelik ray imalatı devam ederken, Meltem Katlı Kavşak çalışmalarında üst yapı imalatlarına başlandı.

Kaş Sulh Hukuk Mahkemesi'nden 8.9 milyon TL'ye satılık iki katlı bina!

Kaş Sulh Hukuk Mahkemesi Hakimliği, Antalya ili Kaş ilçesi Merkez Mahallesi 119 ada 8 parselde yer alan iki katlı taş kargir binayı  8 milyon 933 bin 294 TL'ye satıyor...

Antalya OSB'de 6.5 milyon TL'ye satılık fabrika!

Antalya 13. İcra Dairesi, Döşemealtı'nda bulunan Antalya Organize Sanayi Bölgesi içerisindeki 3 katlı fabrikayı 6 milyon 573 bin 631 TL'ye satıyor.

Mersin'deki tek katlı evin tavanı çöktü!

Mersin'de bulunan tek katlı evin salon tavanı çöktü. Olay sonucu Zeynep Gökçe (65) ile oğlu Reşit Gökçe (35) yaralandı.

antalya 65 katlı bina inşaatı Haberi

antalya 65 katlı bina inşaatı

CHP Antalya Milletvekili Gürkut Acar, Antalya’nın kent yapısıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Acar, ellerine bir proje geçtiğini ve bu projede Falez Oteli’nin kuzeyindeki 100. yıl spor alanının tam köşesine 65 katlı bina yapılacağı projesi olduğunu belirtti.  Acar, “TOKİ vasıtasıyla oraya kat karşılığı inşaat şeklinde yapılıyor. Oraya 65 katlı bina yaparsanız, Antalya’nın manzarasını ve nefesini kesersiniz. Bir de orada en az 7-8 kat yeraltına inecekler, oradan da yürüyen merpenlerle Konyaaltı Plajı’na 60’ıncı kattan inip asansörle gideceksiniz. Böyle bir proje var. 100. yıla bugünkü stadyumu yapıyor. Peki bugünkü stadyum bittikten sonra, öteki tarafa ne yapacaksınız, kaç kat yapacaksınız? Stadyumu her yere devlet kesesinden yaptılar. Antalya’da kent meydanı yapmamız gereken yere Antalya halkından o arsayı çalarak kat karşılığı yapıyorlar. Adalet bunun neresinde? Devlet...