19 / 04 / 2024

antalya alana

antalya alana

Alanya konut sektörünün, son 1-2 yıllık dönemde gerçekleşen hareketlenmenin ardından, yabancılara konut satışında mütekabiliyet (karşılıklılık) şartını kaldıran düzenlemenin TBMM'de kabul edilmesi ile yeniden canlanması bekleniyor

Antalya'da ticari imarlı arsa satılacak!

Antalya İli Elmalı Belediye Başkanlığı, Antalya Yenimahalle'de yer alan 13 bin 209 metrekare alana sahip arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa ticari alan imarlı olarak belirtildi.

Antalya Konyaaltı'na 140 odalı yeni otel geliyor! 138 milyon 755 bin TL'ye mal olacak!

RG Gayrimenkul İnşaat tarafından Antalya İli, Konyaaltı İlçesi, Arapsuyu Mahallesi, 3779 Ada 14 Parsel adresinde, 2 bin 977 bin metrekare alana toplam 140 oda 300 yatak kapasiteli yeni otel geliyor. 

Alanya Belediyesi imarlı arsa satacak! Antalya'da arsa arayanlar dikkat!

Antalya İli Alanya Belediye Başkanlığı, Antalya Avsallar'da yer alan 5 bin 568 metrekare alana sahip arsayı satışa çıkardı.

Bahçeşehir Koleji Antalya'ya 72 milyon TL'lik kampüs inşa ediyor!

Bahçeşehir Koleji, Antalya’nın Serik ilçesine 22 bin 500 metre karelik alana yeni kampüs inşa edecek. İnşa edilecek kampüsler  Bahçeşehir Koleji'nin en büyük 3 kolejinden biri olacak. 

Antalya Elmalı Otogarı açılış için hazır!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Elmalı Otogarı, açılış için sayıyor. Modern ve kullanışlı bir yapı olarak hizmete açılacak terminal 10 bin metrekarelik alana inşa edildi. 

Antalya Elmalı Otobüs Terminali için geri sayım başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Elmalı’da 10 bin metrekarelik alana inşa ettiği yeni otogar binasının inşaatı yüzde 95 tamamlandı. Modern ve kullanışlı bir yapıya sahip olacak terminal yakın zamanda Antalyalı vatandaşlara hizmet verecek. 

Antalya Elmalı Otogarı'nın yüzde 90'ı tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Elmalı’da 10 bin metrekarelik alana inşa ettiği yeni otogar binasının yüzde 90’nı tamamlandı.

Antalya Millet bahçesi afet toplanma yeri de olacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek yaptığı açıklamada, 40 dönümlük alana Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yapılacak millet bahçesinin aynı zamanda afet toplanma yeri olacağını belirtti.

Antalya Aksu Belediyesi'nin kiraladığı ormanlık alan mecliste!

Antalya Aksu Belediyesi tarafından 49 yıllığına kiralanan bir ormanlık alana ve ihalesi meclis gündeminde taşındı. CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Sur Yapı Antalya iletişim bilgisi!

Sur Yapı Antalya iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. 1 milyon 300 bin metrekare alana sahip proje 19 bin adet daire, home ofis ve dükkanlardan oluşuyor.

Antalya EXPO alanına otel mi yapılacak?

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Antalya EXPO alanının turizme katkı sağlayacak biçimde değerlendirilebileceğini belirtti. Çelik, 'atıl' alana otel yapılabileceğini söyledi.

Antalya Otogarı arazisi imar planına itiraz!

Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi'nin Antalya Otogarı arazisini ticari alana çeviren nazım ve uygulama imar planlarına askı süresinde dört itiraz yapıldı.

Antalya'da dövizini bozdurup ev alana yüzde 2 indirim!

Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkan Vekili ve Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Deniz Karataş, dövizini bozdurup TL’yle daire almaya gelen müşterilere, banka dekontu ya da fişlerini göstermeleri halinde yüzde 2’lik indirim yapacaklarını bildirdi.

antalya alana Haberi

antalya alana

TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş Antalya Şubesi Değerleme Uzmanı Ulaş Coşkun, Alanya bölgesini www.emlakkulisi.com için değerlendirdi! 

Alanya, sahip olduğu potansiyellerle Akdeniz Bölgesi’nin öne çıkan yerleşim alanlarından biri olup bu potansiyellerini bir çok sektörde yatırım odağı haline getirmeyi de başarabilmiştir. 


Şüphesiz ki, özellikle sahip olduğu tarihi mirasları, doğal güzellikleri ve iklimsel özelllikleri söz konusu yatırımların merkezine turizmi yerleştirmiştir. Alanya, bünyesinde güney sahilleri içerisindeki en uzun plaj şeridini ve mavi bayraklı sahilleri barındırması, bölgede uzun yaz mevsiminin yaşanmasından dolayı yüksek deniz suyu sıcaklığının ve uzun güneşlenme süresinin olması ve bir çok Avrupa ülkesine göre daha ekonomik fakat kaliteli yaşam standartlarına sahip olması sebebiyle turizm sektöründe sadece yerli değil yabancı yatırımcıların da dikkatini çekmeyi başarmıştır.


Alanya’ya...