28 / 03 / 2024

antalya atso üyelerinin avm karşıtlığı

antalya atso üyelerinin avm karşıtlığı

Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği ve Antalya Ticaret ve Sanayi Odası yönetimleri acil gündemle bir araya geldi ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın tarafından onaylanan dev AVM kararını veto etmeye davet kararı aldı....

Haziran'da Antalya'da yabancılara 906 konut satıldı!

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Davut Çetin, Haziran ayında yabancılara yapılan konut satışını değerlendirdi.

ATSO ve Ziraat Bankası’ndan konut satışa dev kampanya!

ATSO ve Ziraat Bankası’ndan konutta dev kampanya. Faiz oranının 0,98’e düşürülmesi için protokol imzalandı. Bu sayede Antalya’da 5 bin yeni konutun satışının yapılması planlanıyor. 

Antalya'da imar planları konuşuldu!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Ocak ayı meclis toplantısı gerçekleştirildi. Denetim komisyonu üyelerinin seçildiği mecliste, Muratpaşa Meclisi’nden gelen Konserve Koyu ile ilgili imar planı değişikliği reddedildi.

İmar barışı ATSO'da anlatıldı!

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Atatürk Konferans Salonu’nda Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü yetkilileri tarafından ‘İmar Barışı’ konulu bilgilendirme toplantısı yapıldı. 

Menderes Türel: Antalya'ya cazibe merkezleri kazandırıyoruz!

ATSO Ödül Töreni’nde konuşan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel Antalya'ya cazibe merkezleri kazandırdıklarını söyledi.

Kentsel dönüşüm Antalya için fırsat!

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Deniz Karataş ve Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri, ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Davut Çetin’e ziyarette bulundu. Temsilciler, inşaat sektrörü hakkında konuştu.

Antalya Dokuma'ya kimse dokunamayacak!

Başkan Tütüncü, eski Dokuma Fabrikası’nın, Antalya’ya kazandırılmasını, Kepez Belediyesi Meclis üyelerinin şeref madalyası bir işi olarak nitelendirdi.

Davut Çetin: Antalya'da konutta aşırı büyümeden kaçınılmalı!

ATSO Başkanı Davut Çetin, Antalya'nın üç önemli sektörü olan tarımda, turizmde ve konut sektöründe aşırı büyümeden kaçınılması gerektiğini belirtti.

Antalya Kemer'de esnaflar kiralarla ilgili çalışma bekliyor!

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin, "Esnafın kiralar konusunda ciddi sıkıntıları var. Kredi talebi yönünde destek verilmeli. Özellikle kiralarla ilgili bir çalışma bekliyorlar." dedi.

Antalya Müzesi'nin alanı genişletiliyor!

ATSO’nun iki ayrı meslek komitesi Antalya Müzesi alanın fiziki yetersiz olduğunu belirterek, Müze’nin yanındaki Meteoroloji ve Karayolları sosyal tesisleri alanının müzeye bırakılmasını istedi.

Antalya'ya yapılan yatırımlar şehrin marka değerini yukarıya taşıyacak!

AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Dostlar Grubu'nun her ayın ilk perşembe günü düzenlediği toplantının konuğu oldu.

Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi'nde kentsel dönüşüm görüşüldü!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Şubat ayı olağan devam meclis toplantısı gerçekleşti. Belediye Meclisi'nin görüştüğü konular arasında kentsel dönüşüm de vardı. Kentsel dönüşüm raporu AKP ve MHP meclis üyelerinin oyu ile kabul edildi.

Antalya'da kaçak emlakçıların sayısı arttı!

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Gayrimenkul ve Emlakçılar Meslek Komitesi, kentte kaçak ve kayıtsız emlakçılık yapanlara ilişkin son 3 yılda Vergi Dairesi Başkanlığı'na üç kez yazılı başvuruda bulundu.

antalya atso üyelerinin avm karşıtlığı Haberi

antalya atso üyelerinin avm karşıtlığı


Konuksever Mahallesi'ndeki AVM projesine Büyükşehir Belediye Meclisi'nde oy çokluğuyla onay verilmesinin ardından, Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (AESOB) ve Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) yönetimleri ATSO'da bir araya geldi. AESOB Başkanı Abdullah Sevimçok ve ATSO Başkanı Çetin Osman Budak başkanlığında gerçekleşen toplantıda, plan tadilatları ile kent merkezine yapılacak AVM yatırımlarına karşı daha güçlü bir tavır alınması konusunda değerlendirmelerde bulunuldu.


SEVİMÇOK:PLANSIZ TİCARETE KARŞIYIZ


AESOB Başkanı Sevimçok, AVM'lere karşı olmadıklarını, plansız ticaret alanları yaratılmasına karşı olduklarını söyledi. Sevimçok, “Hepimizin fikri bir ve geneldeki sorun aynı. Yapmamız gerekense belli. Bu kente 12 milyon turist geliyor. Maalesef 1-2 milyonunu çarşıya getiremiyoruz. Şehri yönetenlerin bu soruna eğilmesi gerekiyor. Burnumuzun dibinde Kundu'da 80 bin yatak var. 80 bin turist orada kalıyor ama şehir merkezine inemiyor"...