25 / 04 / 2024

antalya çağdaş sanatla müzesi nerede

antalya çağdaş sanatla müzesi nerede

Antalya Doğu Garajı’nda ortaya çıkan nekropol alana Çağdaş Kent Müzesi yapılıyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan projeyle, 8 bin 140 metrekarelik nekropol alanına açık müze, sanat galerisi ve küçük bir kent meydanı yapılacak...

Antalya Muratpaşa'da 11.9 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Antalya 3. Sulh Satış Memurluğu, Antalya Muratpaşa'da yer alan gayrimenkulü 11 milyon 951 bin TL bedelle satışa çıkardı.

LG, Akdeniz Bölgesi’nin en büyük LG mağazasını Antalya Muratpaşa'da hizmete açtı!

Teknoloji Lideri LG, 2021'i yeni bir yatırımla karşılayarak Akdeniz Bölgesi’nin en büyük LG mağazası olan Antalya Dapa LG Brand Shop’u, Antalya Muratpaşa’da açtı...

Antalya Muratpaşa'da 6'ncı kreşin inşaatı başladı!

Antalya Muratpaşa'da 6'ncı kreşin inşaatı başladı. Alanda, Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nün kullandığı yapının korunacak ve yeni eklemelerle tek katta bin 785 metrekarelik bir kreş yapılacak.

Antalya Muratpaşa'da 150 kişilik yeni huzurevi inşaatı!

Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Muratpaşa'da inşaatına devam edilen 150 kişilik yeni huzurevinde çalışmaları ziyaret ederek incelemeler gerçekleştirdi. 

Gazipaşa'da imar planına tepki gösterenler eylem yaptı!

Gazipaşa ve Antalya Belediyesi tarafından onaylanan Gazipaşa'da yapılan imar planına tepki gösteren vatandaşlar, "Yapılan planlama ile ilçe halkı, sahilleri kullanamayacak" dedi...

Antalya Muratpaşa'da evler zeminin göçmesiyle yana ve öne doğru yatmaya başladı! 

Antalya Muratpaşa'da 60'lı yıllarda kapatılan arıkların üzerine yapılan evler, yana ve öne doğru yatmaya başladı. Vatandaşlar, yıkılmak üzere olan evlerdeki vatandaşlar korkuyla yaşıyor...

Antalya Muratpaşa'da 39.3 milyon TL'lik yapım ihalesi!

Antalya Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından Antalya Muratpaşa'da yapım karşılığı 35 yıllığına kiralama işi ihale ediliyor...

Antalya Muratpaşa'da 4 asansörden 1'i güvensiz!

Makine Mühendisleri Odası (MMO) Antalya Şubesi tarafından 2016 yılında Muratpaşa'da denetlenen 2 bin 830 asansörün yüzde 25'inin 'güvensiz' olduğu belirlendi.

Antalya Gazipaşa'da konut fiyatları arttı!

Son yıllarda gayrimenkul piyasasının gözdesi haline gelen Antalya Gazipaşa'da, ev ve dükkan kiraları astronomik rakamlara ulaştı. Artan arsa maliyetleri ve yeni projelerle birlikte konut fiyatları da uçuşa geçti.

Antalya Alanya'da 5 özel okul ve 7 yurt devredildi!

15 Temmuz FETÖ'nün darbe girişimi kapsamında Antalya Alanya'da 5 özel okul, 7 yurt ve 2 dersane kamuya devredildi. Operasyon kapsamında kamuda açığa alınan personel sayısı 179'a ulaştı.

Moda'nın sokakları çağdaş sanatla buluşuyor!

Red Bull Art Around işbirliğiyle 5-17 Mayıs tarihlerinde Kadıköy'deki Moda’nın sokakları ve çeşitli mekânları çağdaş sanatla buluşuyor.

Antalya Muratpaşa'da 4 milyon TL'ye satılık işyeri!

Antalya 6. İcra Dairesi, Antalya Muratpaşa'da bulunan depolu işyeri binasını satışa çıkardı. gayrimenkulün satış bedeli 4 milyon 90 bin 160 TL olarak belirlendi.

Antalya Aksu'da 2.3 milyon TL'ye satılık arsa!

DSİ 13. Bölge Müdürlüğü, Antalya Aksu'da bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 2 milyon 376 bin TL olarak belirlendi.

antalya çağdaş sanatla müzesi nerede Haberi

antalya çağdaş sanatla müzesi nerede


Antalya Doğu Garajı’nda ortaya çıkan nekropol alana Çağdaş Kent Müzesi yapılıyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan projeyle, 8 bin 140 metrekarelik nekropol alanına açık müze, sanat galerisi ve küçük bir kent meydanı yapılacak.


Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre Doğu Garajı'nda nekropol alanı, dış etkenlerden korunması amacıyla yarı şeffaf yapı malzemeleriyle kapatılacak. Çağdaş Kent Müzesi konseptiyle düzenlenecek alanda, süreli ve sürekli sergiler, tarihle bütünlük teşkil ederek, teşhir, canlandırma ve bilgilendirme unsurları ile yer alacak. Kent turizmi ve ekonomisi açısından da önemli potansiyele sahip olan nekropol alanı Çağdaş Sanatlar Müzesi ile yeni ve eskinin sentezi olacak. Projenin ihale hazırlıkları sürüyor.



Pirsus...