26 / 04 / 2024

Antalya Karayolları arazisi

Antalya Karayolları arazisi

Alanya’da turizmciler ve muhtarlarla bir araya gelerek sorunları dinleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Alanya’ya 256 milyonluk alt yapı yatırımı yaparken, kent geneline yapılan yatırımın ise 764 milyon lira olduğunu söyledi. 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı açıkladı: İzmir-Antalya 3 saate düşüyor! 

Karayolları Genel Müdürlüğü'nde (KGM) düzenlenen 73'üncü Bölge Müdürleri Toplantısı’nda konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "İzmir-Antalya arası 3 saatlik bir seyahat süresine düşecek" dedi. İşte son dakika açıklamasının detayları...

Burhan Karaçam'da Çiftçiler Holding'e dava açmış!

15 Temmuz Şehitler Köprüsü 1974 yılında açıldı. Köprü açılmadan önce bugün Zorlu Center'in yer aldığı Karayolları arazisi, aslında Çiftçiler Holding'e aitti.

Antalya'daki yangın üssü arazisi yatırıma açıldı iddiası!

Antalya’nın Serik ilçesine bağlı Belek Turizm Bölgesinde yatırıma açılan yerler arasında, ‘yangın üssü’ olarak kullanılan arazinin de bir bölümünün bulunduğu iddia edildi.

Antalya'da 45.8 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Karayolları Genel Müdürlüğü 13. Bölge Müdürlüğü, Antalya Konyaaltı'nda yer alan 2 adet gayrimenkulü 45 milyon 850 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Antalya'da sanayicilerin arazi sorunu görüşüldü!

Antalya Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere, Sanayi esnafımızın sıkıntılarını biliyoruz. Tarım arazisi de imara açılamıyor” dedi.

Antalya Serik'te 17.5 milyon TL'ye satılık tarım arazisi!

Serik 1. Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu, Antalya ili, Serik ilçesi, Berendi Mahallesi'nde yer alan 10 adet tarım arazisini toplam 17 milyon 483 bin 736 TL'ye satıyor...

Antalya Gazipaşa Belediyesi'nin imar değişikliği tepki yarattı!

Antalya Gazipaşa Belediyesi, yaptığı skandal imar değişikliği ile vatandaşın sahildeki arsalarını bir yatırımcının arazisi ile birleştirdi. Yaklaşık 1.7 milyar liralık gelir elde edildi...

Antalya’nın eski belediye başkanı Galip Kahraman’ın arazisi satıldı!

Antalya’nın eski belediye başkanı ve milletvekili Dr. Galip Kahraman’ın Antalya Valiliği’ne bağışladığı 3 bin 660 metrekarelik arazi ihale yoluyla bir şirkete satıldı.

Jet Fadıl'ın Antalya’daki arsasına yine talip çıkmadı!

’Jet Fadıl’ olarak bilinen Fadıl Akgündüz'ün Antalya Havalimanı yakınlarında bulunan 43 bin 404 metrekarelik arazisi 8 milyon 132 bin liraya satışa çıkarıldı. Ancak ihaleye katılım sağlanmadı.

Jet Fadıl'ın Antalya’daki arsası 8.1 milyon TL'ye icradan satışta!

Kamuoyunda ’Jet Fadıl’ olarak bilinen Fadıl Akgündüz'ün Antalya Havalimanı yakınlarında bulunan 43 bin 404 metrekarelik arazisi Antalya 10. İcra Dairesi tarafından 8 milyon 132 bin lira başlangıç bedeliyle satışa çıkarıldı.

Antalya Karayolları arazisi çekim merkezi olacak!

Alanya’da turizmciler ve muhtarlarla bir araya gelerek sorunları dinleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Alanya’ya 256 milyonluk alt yapı yatırımı yaparken, kent geneline yapılan yatırımın ise 764 milyon lira olduğunu söyledi. 

Maltepe karayolları arazisi için kamuda kalsın talebi!

Küçükyalı Karayolları Dayanışması, Maltepe’de Karayolları arazisinin  imara açılmamasını, kamu kullanımında kalmasını talep etti..

Antalya Otogarı arazisi imar planına itiraz!

Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi'nin Antalya Otogarı arazisini ticari alana çeviren nazım ve uygulama imar planlarına askı süresinde dört itiraz yapıldı.

Antalya Karayolları arazisi Haberi

Antalya Karayolları arazisi

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği’nde (ALTİD) turizmcilerle bir toplantı yapan Başkan Türel, Büyükşehir Belediyesi olarak turizmin gelişmesi için çok önemli gayretleri ortaya koyduklarını dile getirdi. 

Alanya’ya 256 milyonluk alt yapı yatırımı yaptıklarını da sözlerine ekleyen Türel, “250 kişilik ASAT ekibimizle Alanya’nın altyapısında sıkıntı olmaması için büyük bir gayretin içindeyiz. 2013 senesinde Antalya’da 539 köyün tamamına yapılan toplam yatırım 10 milyon lira idi. Büyükşehir Yasası ile bugün sadece Alanya alt yapısına 256 milyon lira, Alanya geneline 764 milyon liralık yatırım yapabilmişiz” dedi.

Karayolları arazisi çekim merkezi olacak

Alanya’da turizme fayda sağlayacak projeler geliştirdiklerini anlatan Türel, şunları söyledi: “İşte bunlardan bir tanesi hep atıl alan olarak, halkın kullanımına açılamayan Alanya’nın en güzel yerindeki 50 dönümlük karayolları arazisi. Burayı gençler, yaşlılar, çocuklar ve turistler için bir...