25 / 04 / 2024

Antalya Koleji kimin

Antalya Koleji kimin

500 milyon doları aşan Ataç İnşaat ve Sanayi A.Ş.’nin en önemli kuruluşlarından Antalya Koleji icra yoluyla satılığa çıkarıldı. Antalya Koleji'nin ihalesi 28 Ocak'ta gerçekleştirilecek...

Antalya Koleji icradan satılıyor: 19.7 milyon TL'ye!

ATAÇ A.Ş. bünyesindeki Antalya Koleji, yöneticilerden bazılarının kestiği 19.7 milyon TL’lik çekler nedeniyle Antalya 6’ncı İcra Dairesi tarafından 18.3 milyon TL muhammen bedelle satışa çıkarıldı.

Bahçeşehir Koleji'nden Antalya'ya yeni kampüs!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bahçeşehir Koleji, yeni kampüsünü Antalya Serik'te hayata geçiriyor.

Bahçeşehir Koleji Antalya'ya 72 milyon TL'lik kampüs inşa ediyor!

Bahçeşehir Koleji, Antalya’nın Serik ilçesine 22 bin 500 metre karelik alana yeni kampüs inşa edecek. İnşa edilecek kampüsler  Bahçeşehir Koleji'nin en büyük 3 kolejinden biri olacak. 

Türk-Katar koleji kuruluyor!

Özel Antalya Koleji, Katar’da Türk - Katar Koleji’ni kurmak için düğmeye bastı. Kolejin 2021 yılı sonunda açılması planlanıyor.

Okul mimarisinde koronavirüs dönemi!

Koronavirüs salgınıyla beraber sosyal mesafe doğal havalandırma, bahçe gibi konular okul mimarisinin önemini artırdı. Bu bağlamda çalışmalara başlayan Antalya Koleji üç kampüsünde sunduğu olanaklarla öğrencilerine güvenli eğitim sunuyor.

Okul kampüsüne yurtdışından yatırımcı ilgisi!

Antalya Koleji’nin 3 kampüsü, yerli ve yabancı yatırımcıların dikkatini çekti. Antalya Koleji Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Sezgin Koca, "3 kampüs 75 milyon dolara mal oldu'' dedi.

Koronavirüs, okul mimarisinin önemini artırdı!

Koronavirüs sonrası, sosyal mesafe, doğal havalandırma bahçe gibi konular, okul mimarisinin önemini daha da artırdı. Antalya Koleji Kurucu Başkanı Sezgin Koca, güvenli eğitim için yürütülen çalışmaları anlattı.

Özel Antalya Koleji'nin kampüslerine yatırımcı ilgisi!

Mimari özellikleriyle beş yıldızlı oteli andıran Özel Antalya Koleji, üç kampüsü ile yerli ve yabancı yatırımcıların ilgisini çekiyor.

Antalya'ya Türkiye'nin ilk spor koleji geliyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Türkiye'nin ilk spor kolejini Antalya'da açacaklarını bildirdi.

Antalya Doğa Koleji'nin satış ihalesi feshedildi!

ANTALYA'da geçen 27 Aralık'ta 6'ncı İcra Müdürlüğü'nce yapılan Antalya Koleji'nin 19 milyon 550 bin lira bedelle satış ihalesi feshedildi.

Antalya Doğa Koleji icradan satıldı!

Antalya'da kredi borcuna karşılık ipotek gösterilen Bayındır Mahallesi'ndeki Ataç Grubu'na ait okul, icra yoluyla 19 milyon 550 bin lira bedelle satıldı.

Antalya Koleji icradan 19.5 milyon TL'ye satıldı!

ANTALYA'da kredi borcuna karşılık ipotek gösterilen Bayındır Mahallesi'ndeki Ataç Grubu'na ait okul, icra yoluyla 19 milyon 550 bin lira bedelle satıldı.

Antalya Yeditepe Koleji Okulları hizmete açıldı!

İstek Vakfı Kurucu Başkanı Bedrettin Dalan, Antalya Yeditepe Koleji Okulları'nın açılış törenleri için Antalya'ya geldi. Dalan, açılışın ardından öğrencilerle de bir araya geldi.

Antalya'daki Doğa Koleji icradan 23.3 milyon TL'ye satılıyor!

Antalya 6.İcra Dairesi, Antalya İli, Muratpaşa İlçesi'nde yer alan Muratpaşa Doğa Koleji Eğitim Tesisleri'ni satışa çıkardı. Söz konusu kolejin satış bedeli 23 milyon 394 bin TL olarak belirlendi.

Antalya Koleji kimin Haberi

Antalya Koleji kimin


Antalya’da 1960 yılında yüzde 75’i Hikmet Ataman, yüzde 25’lik hissesi Hüseyin Çalık’a ait olarak kurulan ve bugünkü varlıkları 500 milyon doları aşan Ataç İnşaat ve Sanayi A.Ş.’nin en önemli kuruluşlarından Antalya Koleji icra yoluyla satılığa çıkarıldı. 1980 yılında 56 ortakla Antalya’nın ilk özel okulu olarak kurulan Özel Antalya Koleji, 2013’ün sonunda Doğa Koleji A.Ş.’ye 150 aylığına kiralanmıştı. 

28 Ocak’ta ihale var

Savcılığın başlattığı ve halen devam eden soruşturma Antalya Koleji adına kesilen dört adet çekin usulsüz olduğu yönünde iddiaları da içeriyor. Cumhuriyet savcılığı tarafından yönetim kurulu üyeleri hakkında soruşturma devam ederken, özellikle suça konu olduğu iddia edilen çekler nedeniyle Antalya 6’ncı İcra Müdürlüğü Antalya Koleji’ni satışa çıkardı. 

Antalya 6’ncı İcra Müdürlüğü’nün 2014-1688 talimat sayılı dosyasıyla satışa çıkarılan Bayındır Mahallesi’nde dört blok bina...