29 / 03 / 2024

antalya kültür merkezleri

antalya kültür merkezleri

Çalışmalarına son sürat devam eden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel 13 Ağustos Pazartesi günü Elmalılı Hamdi Yazır Kültür Merkezi’nin resmi açılışını gerçekleştiriyor.

Antalya'daki Haşim İşcan Kültür Merkezi ticaret alanına çevrilecek! 

Antalya'daki Haşim İşcan Kültür Merkezi’nin yaklaşık 10 bin metrekarelik kültür alanın ticaret alanına çevrileceği haberi gündeme bomba gibi düştü. İşte söz konusu çalışmalara ilişkin merak edilenler...

Kültür ve Turizm Bakanlığı 10 ildeki 15 taşınmazı yatırıma açıyor!

Kültür ve Turizm Bakanlığı mülkiyeti Hazine'ye ait olmak üzere Artvin, Bursa, Antalya, Kars, Kayseri, Kütahya, Mersin, Ordu, Uşak ve Balıkesir şehirlerinde 15 kamu taşınmazınında turizm yatırımı yapılması amacıyla 49 seneliğine yerli ve yabancı yatırımcılara tahsis ediyor. 

Gazipaşa Kültür Merkezi açılış için gün sayıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan Gazipaşa Kültür Merkezi inşaatında sona gelindi. 5 bloktan meydana gelen binanın inşaatı tamamlanırken, ışıklandırma, elektrik tesisatı gibi detaylarda sona gelindi.

Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi için geri sayım başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi'nde çalışmalar yüzde 98'e ulaştı. Merkezin yakın zamanda hizmete açılması bekleniyor.

Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi Projesi'nin yüzde 95'i tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi Projesi'nin çalışmalarında sona gelindi. Ticaret Merkezi'nin yakın zamanda faaliyete başlaması bekleniyor.

Antalya Gazipaşa Kültür Merkezi inşaatının yüzde 95'i tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Gazipaşa Kültür Merkezi inşaatının yüzde 95'i tamamlandı.

Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi'nde sona gelindi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi Projesi'nin yüzde 90'ı tamamlandı.

Gazipaşa Kültür Merkezi inşaatı hızla yükseliyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Gazipaşa'da inşa edilen kültür merkezi tamamlanıyor. Toplam 7 bin 500 metrekarelik inşaat alanına sahip olan ve 5 bloktan meydana gelecek projede kaba inşaat çalışmaları tamamlanıyor.

Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan 'Belek imar planı' açıklaması!

Antalya Belek'te yapılan imar planı değişikliği günübirlik alan niteliğindeki arazilerin bir kısmını 3 ayrı otel için yapılaşmaya açtı. Konuyla ilgili Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan açıklama geldi.

Antalya Serik Kültür Merkezi inşaatı yükseliyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşaatı süren Serik Kongre ve Kültür Merkezi Projesi yükseliyor.

Antalya Serik Kültür Merkezi inşaatı yükseliyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı süren Serik Kongre ve Kültür Merkezi Projesi'nin inşaatı devam ediyor.

Ankara Yenimahalle'ye 3 yeni kültür merkezi!

Ankara Yenimahalle Belediyesi Susuz, Karacakaya ve Memlik mahallelerinde yeni kültür merkezleri inşa etti. 

Antalya kültür merkezi inşaatı durduruldu!

Geçen şubat ayında temeli atılan Antalya'nın Serik ilçesindeki kültür merkezi inşaatı durduruldu. 

antalya kültür merkezleri Haberi

antalya kültür merkezleri

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşaatı tamamlanan Elmalılı Hamdi Yazır Kültür Merkezi’nin 13 Ağustos Pazartesi günü saat 15.00’te resmi açılış töreni yapacak. Antalya Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Halk Eğitim Merkezi binasını yenileyerek Elmalı’ya bir kültür merkezi kazandırma sözünü yerine getiren Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in katılımıyla inşa edilen projede yok yok. Kapalı yüzme havuzu, sauna, fitness salonu, kreş, kadınlar lokali,  gençlik merkezi, toplantı salonu ve ASMEK dersliklerinin de yer aldığı kültür merkezi ilçede önemli bir hizmet olarak takdir topladı.

Altınova Cemevi’nin temeli atılıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Orta Mahalle’de inşa edilen Altınova Kültür Merkezi ve Cemevi Projesi’nin de temeli atılıyor. Antalya protokolü ve Alevi Derneklerinin temsilcilerinin de katılımıyla yapılacak temel atma töreni 14 Ağustos Salı günü saat 14.30’da olacak.

Bir süre önce...