28 / 03 / 2024

antalya mobilya atölyesi yangını

antalya mobilya atölyesi yangını

Antalya'nın Muratpaşa ilçesi Üçgen Mahallesi 99. Sokak'taki Karadeniz Apartmanı'nın bahçesinde bulunan mobilya döşeme atölyesine ait eşyalar yanmaya başladı. Yangın sonucu bir otomobil ve apartman dairesinde hasar oluştu...

Msk Mimari Proje Atölyesi İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Msk Mimari Proje Atölyesi İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Said Kaya tarafından kuruldu.

Sancar Mimarlık Ve Tasarım Atölyesi Limited Şirketi kuruldu!

Sancar Mimarlık Ve Tasarım Atölyesi Limited Şirketi Beyoğlu’nda 50 bin TL sermaye bedeli ile M.Hüseyin Sancar tarafından kuruldu.

Mekan Atölyesi Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Mekan Atölyesi Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi Kadıköy’de 30 bin TL sermaye bedeli ile Çetin Ayık Fadime    Kul  ve Sinan Şerifoğlu tarafından kuruldu.

Domearc Mimarlık Ve Ahşap Tasarım Atölyesi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Domearc Mimarlık Ve Ahşap Tasarım Atölyesi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Belek, Nevzat Yiğit Çağlar ve Oğuzhan Belek ortaklığında kuruldu.

Topkapı Sarayı'nın çatısındaki kurşun levhalar yenileniyor!

Milli Saraylar'a bağlı Kurşun Atölyesi'nde üretilen kurşun levhaların yerleştirilmesine Topkapı Sarayı'nın çatısından başlandı

Online 'Kira Sözleşmesi Atölyesi' 18 Nisan'da yapılacak!

Türkiye’de bir ilke imza atan ve meslek profesyonellerine hukuki eğitimler vermek amacıyla kurulan “Sözleşme Akademisi” koronavirüs sebebiyle online olarak, Doç. Dr. Umut Yeniocak ile beraber atölye düzenledi. Atölyede, en çok sorulan sorular kira sözleşmeleri ve kiralar oldu...

Ankara’da 1513 tasarım-beceri atölyesi açıldı!

Ankara’da inşaatı tamamlanan 1513 tasarım-beceri atölyesi toplu açılışı Sincan İlkokulu'nda düzenlenen törenle yapıldı. Açılış töreninde Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk tarafından kurdele kesildi.

Kahramankazan'da 11.7 milyon TL'ye icradan satılık pasta atölyesi!

Kahramankazan İcra Dairesi Müdürlüğü, Ankara İli, Kahramankazan İlçesi, Saray Mahallesi Gıdacılar caddesine çepheli 3664 ada 4 parseldeki pasta atölyesini 11 milyon 175 bin 189 TL'ye icradan satıyor...

Kocaeli Başiskele'de 11 milyon TL'ye icradan satılık mermer atölyesi!

Kocaeli 8. İcra Dairesi Müdürlüğü, Kocaeli İl, Başiskele İlçe, 195 ada, 1 parsel, 8 bin 666 metrekare yüz ölçümlü mermer atölyesi ve müştemilatını 10 milyon 970 bin 630 TL'ye icradan satıyor...

V Studıo Aydınlatma Tasarım Ve Proje Atölyesi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

V Studıo Aydınlatma Tasarım Ve Proje Atölyesi Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Varol tarafından kuruldu. 

Çağatay Ulusoy villasının bir odasını seramik atölyesi yapacak!

Yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy, Zekeriyaköy'deki villasının bir odasını seramik atölyesi haline getirecek.

Erzurumlu Mimarlık öğrencilerine yaz atölyesi projesi!

Kadıköy Belediyesi ve TMMOB Mimarlar Odası Anadolu 1. Büyükkent Bölge Temsilciliği tarafından  Erzurum Atatürk Üniversitesi Mimarlık Bölümü öğrencilerine yönelik yaz atölyesi programı başladı.

TOKİ Tunceli Endüstri Meslek Lisesi ihalesi yarın!

Tunceli İli Merkez İlçesi Cumhuriyet Mahallesi Çaldırantepe Mevkii 16 Derslikli Endüstri Meslek Lisesi, Metal Atölyesi, Çok Amaçlı Atölye, Mobilya ve İç MekTes Atölyesi, Motor Atölyesi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

antalya mobilya atölyesi yangını Haberi

antalya mobilya atölyesi yangını


Antalya'da yangın sonucu bir otomobil ve apartman dairesinde hasar oluştu.


Muratpaşa ilçesi Üçgen Mahallesi 99. Sokak'taki Karadeniz Apartmanı'nın bahçesinde bulunan mobilya döşeme atölyesine ait eşyalar yanmaya başladı. Alevler önce bahçedeki ağaçlara, ardından park halindeki 07 SU 394 plakalı otomobile ve apartmanın birinci katına sıçradı.


İtfaiye ekipleri, yaklaşık 20 dakikalık müdahalenin ardından yangını söndürdü. Yangın sonucu otomobil kullanılamaz hale geldi, mobilya atölyesi ile apartman dairesinde hasar oluştu.


Mobilya atölyesinin sahibi Yalçın Yüksel, döşeme yaptıkları mobilyaları bahçeye koyduklarını, yangın sırasında atölyesinin kapalı olduğunu söyledi. Yüksel, yangının neden çıktığını bilmediğini...