23 / 04 / 2024

Kahramankazan'da 11.7 milyon TL'ye icradan satılık pasta atölyesi!

Kahramankazan'da 11.7 milyon TL'ye icradan satılık pasta atölyesi!

Kahramankazan İcra Dairesi Müdürlüğü, Ankara İli, Kahramankazan İlçesi, Saray Mahallesi Gıdacılar caddesine çepheli 3664 ada 4 parseldeki pasta atölyesini 11 milyon 175 bin 189 TL'ye icradan satıyor...



Kahramankazan İcra Dairesi Müdürlüğü tarafından  Ankara  İli, Kahramankazan İlçesi, Saray Mahallesi Gıdacılar caddesine çepheli 3664 ada 4 parseldeki pasta atölyesi 11 milyon 175 bin 189 TL'ye icradan satışa çıkarıldı. İcra ihalesi 28 Kasım 2019 tarihinde saat 11:20'de gerçekleştirilecek.

İlan metni:
T.C. KAHRAMANKAZAN İCRA DAİRESİ
2018/697 TLMT.
TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI
Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri :
1 NO'LU TAŞINMAZIN Özellikleri :
Ankara İli, Kahramankazan İlçesi, Saray Mahallesi Gıdacılar caddesine çepheli kuş uçuşu Saray Mahallesinin 1.000 m güneydoğusunda, Kahramankazan İlçe merkezinin 18,50 Km güneyinde, Bolu-İstanbul yoluna 300 m Saray Merkez Camiine 400 m mesafede olan imarın 3664 ada 4 parselini teşkil eden 14.815,00 m² yüzölçümlü, her türlü belediye hizmetinden faydalanan, İmar Durumu, Ayrık nizam Emsal:0,60 hmaks:serbest sanayi depolama olan, üzerinde 524 adet çeşitli cins ve yaşlarda ağaçlar ve İdari Bina, Lojistik Dağıtım Bölümü, Pasta Üretim Bölümü, Personel Bölümü ve müştemilattan oluşan bina ve yapılar bulunan, Kargir Depo ve Arsası nitelikli taşınmaz;
İDARİ BİNA: Zemin + 1 kat olarak inşa edilmiştir.
Zemin Kat; Giriş sağda koridor ve 3 oda bulunmaktadır. Girişten sol tarafa açılan kısımda koridor, 7 Oda, Bay ve Bayan Wc bulunmaktadır. Lojistik ve Dağıtım bölümüne geçişi kapısı bulunmakta oup, 325,00 m² kullanım alanına sahiptir.
1. Kat; Giriş sağ tarafta koridor, 4 Oda, mescid, Bay ve Bayan Wc bulunmaktadır. Sol tarafta koridor, 3 Oda, kiler, Çay ocağı bulunmaktadır. Toplantı odasında dinlenme odası ve Duş-Wc bölümü bulunmakta olup, 325,00 m² kullanım alanına sahiptir.İdari Binanın toplamı 650,00 m² kapalı alanına sahiptir.
LOJİSTİK DAĞITIM BİNASI: Sevkiyat amaçlı olarak kullanılmaktadır. 3 adet seksiyoner otomatik kapı ve rampası bulunmaktadır. Sol tarafında alüminyum doğrama ile oluşturulmuş ofis bölümü sağ tarafında asma katlı olarak oluşturulmuş, alt katları Depo, Soğuk Hava Deposu, Soğuk Hava Deposu üst asma katında yemekhane ve 3 oda bulunmaktadır. Zemin Kat; Soğuk hava depoları zemini seramik kaplı, duvarları özel ısı geçirimsiz sandviç panel malzeme ile kaplanmıştır. Balık Soğuk Hava Deposu asma kattan buz üreticisiyle beslenmektedir. Lojistik dağıtım bölümü ile arka dip bölümü Bakliyat-Kuruyemiş ve Şekerleme paketleme olarak kullanılmaktadır. Alüminyum doğrama ile yapılmış 2 bölümlü ofis kısmı bulunmaktadır. Şeker paketleme bölümü 200,00 m², lojistik zemin kat alanı 1.440,00 m² olmak üzere 1.640,00 m²'dir.
Asma Kat; Asma katta çelik konstrüksiyon merpenle çıkılmaktadır.Asma katta bir adet mescit ve soyunma odası bulunmakta olup 605,00 m² alana sahiptir. Lojistik dağıtım binasıToplam 2.245,00 m² kapalı alana sahiptir.
PASTA ÜRETİM BİNASI: Ana binaya bitişik zemin + 2 kat olarak yapılmış, Giriş kısmında zemin antibakteriyel kaplama, duvarları boyalıdır. Yük asansörü bulunmaktadır.Binada hamur İşleri imalatı, paketleme, sevk-idaresi yapılmaktadır. Zemin katta 6 adet soğuk hava deposu, Fermantasyon odası bulunmaktadır. Asma kat; kısmında hamur açma bölümü antibakteriyel zemin kaplaması ile kaplıdır.Depo kısımları içerisinde soğuk hava deposu bulunmaktadır. Ofis kısmı alüminyum doğrama ile bölünerek yapılmıştır. Soğuk hava depoları ile birlikte toplam 2.100,00 m² alana sahiptir.
PERSONEL BİNASI: Zemin +3 normal kat ve terastan oluşmaktadır.
Zemin kat; Girişte Ofis ve Wc kısmı bulunmaktadır. Hela taşı,lavabosu ve armatürler mevcuttur.
1.Normal Kat: 2 adet Soyunma Odası, 2 adet Wc ve 2 adet Mescid bulunmaktadır. Hela taşı,lavabosu ve armatürler mevcuttur.
2. ve 3.Normal Normal Kat: Yemekhane, Sağlık Ünitesi,2 adet Wc bulunmaktadır. Hela taşı,lavabosu ve armatürler mevcuttur.
Teras Kat: Teras zemini yalıtımında membranla kumlanmış şilte kaplama yapılmıştır. 2 WC ve duş kısmı bulunmaktadır.
BULAŞIKHANE BİNASI: Personel binasının arka sınırında çelik konstrüksiyonla inşa edilmiş üzeri alüminyum sandviç panelle kaplanmış, 100,00 m² kapalı alana sahiptir.
KAMELYA:Personel binasının güneyinde cephesi tuğla, çatışı şıngle kaplama. PVC doğramalı kamelya bulunmaktadır.
BEKÇİ KULÜBELERİ İLE ÇÖP TOPLAMA BİNALARI : Bekçi kulübeleri ile Çöp toplama binaları betonarme olarak inşa edilmiştir. Bekçi kulübelerinde WC bulunmaktadır. Bekçi kulubesinin zemin +1 kat olarak toplam alanı 100,00 m²’, çöp toplama alanı 70,00 m² giriş nizamiyesi ise 100,00 m² alana sahiptir.
BETON DUVAR TEL ÇİT: Parselin çevresi ortalama 2,00 mt yüksekliğinde beton duvar üzeri demir direkli tel çitle ihata edilmiş olan Kargir Depo ve Arsası vesıflı taşınmaz bir borç nedeni ile açık artırma usulü satılacaktır.
Yüzölçümü : 14.815,00 m²
İmar Durumu : Yok
Kıymeti : 11.175.189,00 TL
KDV Oranı : %8
Kaydındaki Şerhler :
1. Satış Günü : 28/11/2019 günü 11:20 - 11:30 arası
2. Satış Günü : 24/12/2019 günü 11:20 - 11:30 arası
Satış Yeri : Yıldırım Beyazıt Mah. Osmanlı Cad No :57 Kat: 2 Kazan Belediyesi Spor Komleksi Kahramankazan
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Satış şartları :
1- İhale açık artırma suretiyle yapılacaktır. Birinci artırmanın yirmi gün öncesinden, artırma tarihinden önceki gün sonuna kadar esatis.uyap.gov.tr adresinden elektronik ortamda teklif verilebilecektir. Bu artırmada tahmin edilen değerin %50 sini ve rüçhanlı alacaklılar varsa alacakları toplamını ve satış giderlerini geçmek şartı ile ihale olunur. Birinci artırmada istekli bulunmadığı takdirde elektronik ortamda birinci artırmadan sonraki beşinci günden, ikinci artırma gününden önceki gün sonuna kadar elektronik ortamda teklif verilebilecektir.Bu artırmada da malın tahmin edilen değerin %50 sini,rüçhanlı alacaklılar varsa alacakları toplamını ve satış giderlerini geçmesi şartıyla en çok artırana ihale olunur. Böyle fazla bedelle alıcı çıkmazsa satış talebi düşecektir.
2- Artırmaya iştirak edeceklerin, tahmin edilen değerin % 20'si oranında pey akçesi veya bu miktar kadar dosya numarası belirtilerek KESİN, SÜRESİZ ve ŞARTSIZ banka teminat mektubu vermeleri lazımdır. Satış peşin para iledir, alıcı isteğinde (10) günü geçmemek üzere süre verilebilir. KDV bedeli satiş bedelinin yatirilmasi için verilen süres sonunda satiş bedeli ile birlikte tahsil edilecektir. aksi takdirde ihale iik 133. maddesi gereğince kaldırılacaktır. Damga vergisi, KDV,1/2 tapu harcı ile teslim masrafları alıcıya aittir. Tellâllık Harcı, taşınmazın aynından doğan vergiler satış bedelinden ödenir.
3- İpotek sahibi alacaklılarla diğer ilgilerin (*) bu gayrimenkul üzerindeki haklarını özellikle faiz ve giderlere dair olan iddialarını dayanağı belgeler ile (15) gün içinde dairemize bildirmeleri lazımdır; aksi takdirde hakları tapu sicil ile sabit olmadıkça paylaşmadan hariç bırakılacaktır.
4- - Satış bedeli ve KDV bedeli hemen veya verilen mühlet içinde ödenmezse İcra ve İflas Kanununun 133 üncü maddesi gereğince ihale feshedilir. İhaleye katılıp daha sonra ihale bedelini yatırmamak sureti ile ihalenin feshine sebep olan tüm alıcılar ve kefilleri teklif ettikleri bedel ile son ihale bedeli arasındaki farktan ve diğer zararlardan ve ayrıca temerrüt faizinden müteselsilen mesul olacaklardır. İhale farkı ve temerrüt faizi ayrıca hükme hacet kalmaksızın dairemizce tahsil olunacak, bu fark, varsa öncelikle teminat bedelinden alınacaktır.
5- Şartname, ilan tarihinden itibaren herkesin görebilmesi için dairede açık olup gideri verildiği takdirde isteyen alıcıya bir örneği gönderilebilir.
6- Satışa iştirak edenlerin şartnameyi görmüş ve münderecatını kabul etmiş sayılacakları, başkaca bilgi almak isteyenlerin 2018/697 Tlmt. sayılı dosya numarasıyla müdürlüğümüze başvurmaları ilan olunur.

(İİK m.126)
(*) İlgililer tabirine irtifak hakkı sahipleri de dahildir.
* : Bu örnek, bu Yönetmelikten önceki uygulamada kullanılan Örnek 64'e karşılık gelmektedir.


Geri Dön