19 / 04 / 2024

antalya spor merkezleri

antalya spor merkezleri

Uluslararası Kongre Organizatörleri'ne seslenen Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, beş yıl sonra Antalya’nın yeni kongre merkezleri, yeni marinalar ve spor merkezleri ile çok önemli organizasyonlara ev sahipliği yapacağını belirtti.

AFAD'ın Antalya'daki 350 milyonluk oteli meclis gündemine taşındı!

CHP Antalya Milletvekili Av. Aliye Coşar, Antalya Finike'de  AFAD’ın Eğitim Tesisi adı altında 100 odalı, hamamı, saunası, fitness salonu, spor tesisi olan AFAD oteli projesi meclis gündemine taşıdı. İşte konu ile ilgili detaylar...

TMSF Antalya ve Isparta’nın en büyük AVM’lerini satışa çıkardı! İstenen fiyat adeta dudak uçuklattı!

Antalya ve Isparta’nın en büyük alışveriş merkezleri resmen satışa çıkarıldı. Söz konusu alışveriş merkezlerinin satış fiyatları adeta dudak uçuklattı.

Mardan Spor Kompleksi 178.8 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Antalya Aksu'da yer alan Mardan Spor Kompleksi 178 milyon 854 bin TL'ye icradan satılıyor. Peki Mardan Spor Kompleksi nerede? Mardan Spor Kompleksi'nde neler var? İşte tüm ayrıntılar...

Antalya'da 190 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İstanbul Anadolu 3. İcra Dairesi Antalya'da içinde lojman ve spor kompleksinin yer aldığı gayrimenkulü 189 milyon 968 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Kaş Ova Spor Salonu inşaatı başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nce Kaş'ın Ova Mahallesi'ne kazandırılan modern spor salonu projesi hızla sürüyor. Projenin inşaat aşamasının yüzde 70'i tamamlandı.

Sur Yapı Antalya 'Altın Örümcek'ten ödül aldı!

Altın Örümcek Web Ödülleri’nde bu yıl Sur Yapı Antalya Projesi, değerlendirildiği “Gayrimenkul ve Yaşam Merkezleri” kategorisinde ödüle layık görüldü. 

Antalya Büyükşehir'den Kaş'a spor salonu müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kaş’ın Ova Mahallesi’nde spor salonu hayata geçiriyor.

Dükkanlarını kapatan işletmeciler kira desteği bekliyor!

İçişleri Bakanlığı'nın yayınladığı genelge ile tiyatro, sinema, konser salonları, düğün salonları, internet kafeler, nargile kafeler, çay bahçeleri, hamam, sauna ve spor merkezleri gibi tüm işletmeler koronavirüs tedbirleri kapsamında geçici olarak kapatıldı...

Antalya'da 967 toplanma alanı var!

AFAD Başkanlığı Antalya Müdürü Fevzi Timur, Antalya'da 577'si park, 94'ü spor salonu, 70'i pazar yeri, 26'sı otopark, 176'sı okul ve kamu alanı, 24 de diğer alan olmak üzere 967 toplanma alanı olduğunu açıkladı.

Antalya Sedir Spor Kompleksi’nin inşaatı tamamlanıyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, inşaatı durdurulan ASAT Spor Kompleksi'ni yeniden ihaleye çıkarak tamamlayacaklarını söyledi.

Antalya'da TOKİ'nin imar planını değiştirdiği alan meclis gündeminde!

Antalya'daki bir kentsel ve bölgesel spor alanının ticaret ve turizm alanına dönüştürülmesine ilişkin yazılı soru önergesi hazırlandı. CHP Antalya Milletvekili Rafet Zeybek, konuyu meclis gündemine taşıdı...

Antalya'daki 100. Yıl Spor Kompleksi, Millet Bahçesi oluyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel yaptığı açıklamada Antalya'daki 100. Yıl Spor Kompleksi'nin Millet Bahçesi olarak kullanılacağını müjdeledi.

Antalya Sedir Spor Kompleksi'nin yüzde 70'i tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan Antalya Sedir Spor Kompleksi'nde sona yaklaşıldı. Yüzde 70 oranında yapımı tamamlanan projede ince işçiliğe geçildi.

antalya spor merkezleri Haberi

antalya spor merkezleri

Başkan Türel,  katılımcılara Antalya’da yeni kongreler düzenlemesini tavsiye etti.Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Uluslararası Kongre Organizatörleri (ICCA)’nin 53. Genel Kurulu’na katıldı. Genel kurulda bir konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Türel, böyle önemli bir organizasyonda Antalya’da sizleri ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyduğunu belirterek, “Antalya 2 bine yakın konaklama tesisine, yarısı 5 yıldızlı olmak üzere yarım milyondan fazla turistik yatağına,  549 arkeolojik veya tarihi koruma alanına, 175 binin üzerinde toplantı koltuğuna sahiptir. Antalya 18 golf sahası, 100'den fazla futbol sahası, 207 mavi bayrağa sahip olan, turistik geceleme sayısı 70 milyonu aşan, son 10 yılda yabancı ziyaretçi sayısını 3 kat artırmış olan bir turizm merkezidir” dedi. 


ORGANİZASYON İÇİN ANTALYA’YI SEÇİN 

Başkan Türel, konuşmasında şunlara değindi: “Antalya'nın toplantı endüstrisi açısından tanıtılmasına imkân veren ICCA’ya...