25 / 04 / 2024

Antalya Stadyumu yapım aşaması

Antalya Stadyumu yapım aşaması

2013 yılının Haziran ayında, o zamanki Gençlik ve Spor eski Bakanı Suat Kılıç tarafından temeli atılan 33 bin seyirci kapasiteli Antalya Stadyumu, bitme aşamasına geldi.

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'da devre mülkler 180 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya projesindeki devre mülkler lansmana özel 180 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. İşte ayrıntılar...

Antalya'da akaryakıt istasyonu yapımı karşılığı kiralama ihalesi!

Antalya İli Aksu Belediye Başkanlığı, Antalya'da yapım karşılığı kiralama işi ihalesi düzenliyor. Söz konusu kiralama ihalesi 5 Aralık tarihinde yapılacak.

Alanya Belediyesi'nden 92.7 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Alanya Belediye Başkanlığı, Antalya İli Alanya İlçesi Mahmutlar Mahallesi'nde yapım karşılığında iş merkezi 10 seneliğine kiraya verecek. İşin muhammen bedeli 92 milyon 684 bin 663 Türk Lirası olarak belirlendi.

Antalya Aksu'da tesis yapımı ve işletilmesi ihalesi!

Antalya Aksu Belediyesi tarafından, Güzelyurt Şehir Ormanı Mesire Alanına, Sssyal, Kültürel ve sportif projelerin yapımı ve 24 yıl süre ile işletilmesi işi ihale edilecek. Tahmin edilen bedel (ilk yıl kira bedeli) 750 bin TL olarak belirlendi. 

Antalya'da 196.3 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Antalya Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Antalya'da yapım veya onarım karşılığı kiralama ihalesi gerçekleştiriyor.

Antalya'da 41.5 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralama işi ihalesi!

Antalya Vakıflar Bölge Müdürlüğü, 35 yıl süreli olarak “Yapım veya Onarım Karşılığı Kiralama” modeli işini 41 milyon 554 bin 337 TL'ye ihaleye çıkardı.

Yozgat Stadyumu yapım işi 29 Aralık'ta ihale edilecek!

Yozgat Stadyumu yapım işi ihalesi ihale ediliyor. İhale 29 Aralık 2020 tarihinde, saat 13:30’da düzenlenecek.

Antalya'da 55 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Antalya Vakıflar Bölge Müdürlüğü Manavgat Kısalar'da 54 milyon 987 bin 524 TL bedelle yapım karşılığı kiralama işi ihale edecek.

Bursaspor'un stadyumundaki timsah başı figürünün yapımı yeniden başladı!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş yaptığı açıklamada, Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda yarıda kalan "timsah başı" figürünün yapımına yeniden başlandığını söyledi.

Antalya Millet Bahçesi'nin yapımı durduruldu!

Antalya’da yıkılan eski stadın yerine yapımına başlanan Millet Bahçesi'nin yapımı durduruldu. Alanda bulunan palmiye ağaçları kurumaya yüz tuttu.

Kemer Belediyesi'nden 10.9 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralık bina!

Antalya İli Kemer Belediye Başkanlığı; Antalya ili Kemer İlçesi Kuzdere Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü yapım karşılığı uzun süreli kiralama yöntemiyle kiraya veriliyor...

Antalya bisiklet yolu yapımı ihalesi 2 Ekim’de!

Antalya’da Konyaaltı’ndan Lara’ya kesintisiz olarak bisikletle ulaşım dönemi başlıyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi, Antalya Şehirci Bisiklet Yolları Yapım işi 2 Ekim’de gerçekleştirecek.

Antalya Muratpaşa'da 39.3 milyon TL'lik yapım ihalesi!

Antalya Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından Antalya Muratpaşa'da yapım karşılığı 35 yıllığına kiralama işi ihale ediliyor...

Antalya Stadyumu yapım aşaması Haberi

Antalya Stadyumu yapım aşaması

Stadyumda çevre düzenlemesinin yanı sıra çalışmalarda zemin ve çatı eklemelerinde de sona yaklaşıldı. Akay inşaat'ın müteahhitliğini üstlendiği projenin çaü çelik konstrüksiyonun yapımı devam ederken, stadyumun çevre düzenlemesi de devam ediyor. Çaüda trapes saçlar monte edilirken, saç üzerine ısı yalıtımı ve buhar tutucu kaplama yapılıyor. 33 bin kişilik stadyumun çatısına 1.4 kilowatt eneıji üreten güneş eneıji panelleri yerleştirilecek Projenin bitiş taıihi olan Nisan ayına kadar tamamlanması için projeyi yürüten ekip hummalı bir çalışma gerçekleştiriyor.



GÜNEŞ PANELLERİ SAYESİNDE DÜNYANIN İLK 3 STADI İÇİNDE YER ALACAK 

Antalyaspor gelecek sezonu 33 bin kişilıkyeni stadvumunda açmanın planlarını yaparken, stadyum içinde 100 otobüs kapasitesi otopark, sinema salonları ile kültür alanları ve alışveriş merkezi olacak Stadyumun dışında ise 750 araç kapasiteli otopark yer alacak. Stadyumun çaüsına monte edilecek olan...