25 / 04 / 2024

Antalya tünel

Antalya tünel

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Eski Bakanı ve AK Parti Antalya 1'inci sıradan Milletvekili Adayı Lütfi Elvan, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer ve diğer adaylarla birlikte tanıtım töreni için Demre'de v

Antalya'nın batısına dev bir tünel geliyor!

Ulaştırma Denizcilik Eski Bakanı Lütfi Elvan, Antalya’nın batısına dev bir tünel yapılması için çalışma içerisinde olunduğunu kaydetti. Elvan Demre ve Kaş’ın en büyük sıkıntılarından birisinin ulaşım olduğuna dikkat çekti.

Antalya'nın batısına Türkiye'nin en büyük 2. tüneli geliyor!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Eski Bakanı ve Ak Parti Antalya 1'inci sıradan Milletvekili Adayı Lütfi Elvan, Antalya'nın batısına Türkiye'nin en büyük 2. tünelini inşa edeceklerini söyledi..

Akdeniz Sahil Yolu Projesi'nde 5 tünel ve 2 viyadük daha açılacak!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Lütfi Elvan, Mersin ile Antalya'yı bağlayan Akdeniz Sahil Yolu Projesi'nde bu yıl 5 tünel ile 2 viyadüğü daha açacaklarını söyledi.

Konya Beyşehir'de ikinci tünel yapımı başladı!

Yeni Konya-Antalya Karayolu yapım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Proje kapsamında yapımı tamamlanan Demirkapı Tüneli'nden sonra ikinci tünel yapım çalışmaları da başladı.

Yeşilovacık-Aydıncık ile Aydıncık-Gözce arasındaki 6 tünel açıldı!

Mersin-Antalya arasındaki Akdeniz Sahil Yolu, Yeşilovacık-Aydıncık/Aydıncık-Gözce arasındaki 6 tünel ile 1 viyadüğün açılışı düzenlenen törenle gerçekleştirildi.

İstanbul’daki 17 tünel projesi 2019'a kadar tamam!

İstanbul'da 2019’a kadar 98 kilometre uzunluğundaki 17 tünel projesi hizmete alınacak. 2019 sonrası ise 47 kilometre uzunluğundaki 11 tünelin tamamlanmasıyla 2023’e kadar İstanbul’un altına 145 kilometre yeni yol inşa edilecek.

Niğde Şehiriçi Tünel Projesi’nde kamulaştırma başlıyor!

Niğde Belediyesi’nce hazırlanan ve Vali Konağı yokuşunu Kayaardı Mevkii’ne bağlayacak olan Şehiriçi Tünel Projesi’nde kamulaştırma çalışmalarına başlanacak. 370 metre uzunluğunda planlanan tünel şehiriçi trafik akışını büyük oranda rahatlatacak.

Nallıhan Kuş Cenneti için iki yeni tünel yapılıyor!

Nallıhan ilçesini Ankara’ya bağlayacak bölünmüş yolun geçeceği güzergahta bulunan Nallıhan Kuş Cenneti'nin etkilenmemesi için iki tünel yapılıyor.

Zonguldak'ta tünel açma çalışmalarında toprak kayması!

Zonguldak'ta, tünel açma çalışmalarının yapıldığı şantiyede toprak kayması yaşandı. Alınan bilgilere göre olayda ölen ya da yaralanan olmadı.

Torbalı Muratbey Mahallesi'nde tünel kazılmaya başlandı!

Torbalı Muratbey Mahallesi'nde taşıtların da geçebileceği alt geçit için hızlıca çalışmalar sürerken, tünel kazım işlemleri de başladı. 2017 yılının ilk aylarında trafiğe açılması planlanan alt geçit, ilçe trafiğini rahatlatacak.

Antalya Deepo Tünel Geçiş projesi Büyükşehir Meclisi'nde tartışıldı!

Antalya Deepo Kavşağı'na yapılan tünel geçiş projesi ve yollarla ilgili Büyükşehir Meclisinde tartışıldı. Türel, “Sıkıntıları biliyoruz ancak bu konuda çaresiz kaldık” dedi

İstanbul'a 7 yeni tünel geliyor!

İstanbul’un en önemli sorunların biri olan trafiği rahatlamak için şehrin ana arteleri E-5 ve E-6’yı bağlayacak birbirinden bağımsız 6 tünelin yanı sıra, Sarıyer Kilyos karayoluna da bir tünel inşa edilecek

Melih Gökçek'ten Ulus'a tünel projesi müjdesi!

Gençlere kentsel dönüşüm projelerini anlatan Gökçek, eski Osmanlı Bankası’ndan YİBA Çarşısı’na uzanacak tünel yapacaklarını söyledi.

Yozgat Spor Vadisi'ne 320 metrelik tünel!

YOZGAT Spor Vadisi’nin şehirle bağlantısını sağlamaya yönelik başlatılan tünel çalışması devam ediyor.Yozgat Valisi Yazıcı, Yozgat kent merkezi ile Spor Vadisi’ni birbirine doğrudan bağlayacak 320 metrelik tünel yapımına başlandığını belirtti.

Ali Kılıç'tan Kadir Topbaş'a tünel çağrısı!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın tünel için İBB Başkanı Kadir Topbaş güzellemeleri şaşırttı. Başkan Kılıç, belediye binasından Bölge Hastanesi’ne uzanan 950 metre uzunluğunda bir tünel yapımı çağrıda bulundu.

Antalya tünel Haberi

Antalya tünel

Konuşmasında, özellikle; Finike, Demre ve Kaş ilçeleri arasında bulunan fazla sayıdaki viraj sorununu ele alan eski bakan Elvan, Finike ilçesinden Kalkan'a kadar 112 viraj olduğunu ve tüm bu virajların kaldırılacağını kaydetti.


Demre ve Kaş'ın en büyük sıkıntılarından birisinin ulaşım olduğuna dikkat çeken Elvan, bölgeye yapılacak olan viyadük ve tünellerle bu sorunu ortadan kaldıracaklarını söyledi. Elvan, ''Biz kısa sürede değerli kardeşlerim, Antalya'dan Kalkan'a kadar ulaşım sorununu bölünmüş yolla bitireceğiz. Bu projemizde tünel olacak, biraz kuzeyden geçeceğiz. Sahil şeridinden geçmeyeceğiz. Sadece bir tünelimizin uzunluğu 8 kilometre. Aşağı yukarı 1,5 kilometrelik viyadükler olacak. Bunlar büyük ölçüde hazırlandı. Projesi biter bitmez yolumuzda 19 kilometre kısalıyor ve çok kısa bir sürede Antalya'dan Kaş'a ulaşma imkanına kavuşacaksınız'' dedi.


TÜRKİYE'NİN EN UZUN 2. TÜNELİ OLACAK


Antalya'nın batısına yapılması planlanan...