19 / 04 / 2024

Antalya ulaşım projeleri

Antalya ulaşım projeleri

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Türel, raylı sistemde üçüncü etabın 2019’da tamamlanacağını açıkladı. Türel, metro projesinde güzergahların belli olduğunu belirtti.

Antalya ulaşımına 18,5 milyon liralık yatırım!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından, ulaşımda yapılan düzenleme kapsamında 18 milyon 500 bin liraya alınan 50 büyük otobüs törenle hizmete girdi.

Antalya'ya yapılan yatırımlar şehrin marka değerini yukarıya taşıyacak!

AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Dostlar Grubu'nun her ayın ilk perşembe günü düzenlediği toplantının konuğu oldu.

Antalya’nın Ulaşım Master Planı için start verildi!

Antalya’nın 19 ilçesinin ulaşımına nefes aldıracak, geleceğine yön verecek Ulaşım Master Planı için start verildi. Başkan Türel, 1 yılda tamamlanacak Ulaşım Master Planı’nı halkın, ilgili odalar ve muhtarların katkılarıyla gerçekleştireceklerini söyledi.

Antalya'daki ulaşım projelerinin temel atma töreni gerçekleşti!

Antalya'da Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı ve Büyükşehir Belediyesi'nin ortak gerçekleştirdiği Antalya-Alanya yolu köprülü kavşakları, ANFAŞ Köprülü Kavşağı açılışı ile Meydan-Havaalanı-Expo raylı sistem hattının temel atma töreni, EXPO Cente

Menderes Türel: Antalya ulaşımı yeniden planlanacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, çılgın proje Boğaçayı ile ilgili bütün STK ve kent dinamiklerinin projeye katkı koymasını beklediklerini söyledi.

Antalya ulaşım projeleriyle marka kent olacak!

AK Parti'nin Antalya'da Yeni Atılım Dönemi'ni başlatacak projeleri büyük yankı uyandırdı. AK Parti Antalya Milletvekili adayı eski bakan Lütfi Elvan '24 ayar projeleri' SABAH'a anlattı

Korkuteli Küçükköy Yolu hizmete açıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Korkuteli Küçükköy Yolu’nu törenle hizmete açtı. Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, “Biz boş vaatlerle kimseyi kandırmayız. Verdiğimiz her sözü tutarız” dedi.

Antalya'ya 3. Havalimanı geliyor!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı Lütfi Elvan, Habertürk'e açıklamalarda bulundu. Ak Parti'nin Antalya'dan milletvekili adayı gösterdiği Elvan, "2016 yılının ilk yarısında Antalya'dan Eskişehir'e kadar varacak hızlı trene başlamak istiyoruz"

Antalya'da ulaşım yatırımları hızlanacak!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı Lütfi Elvan, Antalya'nın geleceğine yön verecek projelerini açıkladı. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Elvan, Antalya'yı marka şehir yapmak için aday olduğunu söyledi.

Aktarmasız ulaşım Antalyalıları sevindirdi!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in tekrardan başlattığı aktarmasız ulaşım ilk haftasında memnuniyetle karşılandı. Aktarmasız ulaşımın başladığı günden itibaren Antalyalılar tek araçla istedikleri noktaya ulaşma imkanı buluyor.

Antalya Fatih Bulvarı yenileniyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Başkan Menderes Türel’in talimatıyla Fatih Bulvarı’nı Korkuteli’ne yakışır hale getiriyor. Korkuteli Fatih Bulvarı’ndaki asfaltlama çalışmalarının tamamlayan Büyükşehir Belediyesi, bulvarın kaldırımlarını da yeniliyor.

Antalya'da 19 ilçeyi kapsayacak Yeni Ulaşım Ana Planı çalışmaları başladı!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalya’yı planlı, kurallı, kimlikli bir şehir yapma hedefiyle çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda mevcut Ulaşım Ana Planı’nın 19 ilçenin tamamını kapsayacak biçimde yeniden yapılmasıyla ilgili çalışmalar başladı.

Ulaşım projeleri zamanında hizmete açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, ulaşım yatırımlarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Turhan, ''İhalelerde şartımız "Parayı yurt dışından getireceksin" oluyor'' diye konuştu.

İkinci 100 Günlük Eylem Planı'nda öncelik ulaşım projelerinde!

Başkan Erdoğan tarafından ilan edilen ikinci 100 günlük icraat programında İstanbul’daki ulaşım, çevre şehircilik ve turizm projeleri ön planda tutuldu. Gebze-Halkalı banliyö hattı açılacak. AKM inşaatına başlanacak. Kanal İstanbul ve Üç Katlı Büyük İstanbul Tüneli projeleri ihaleye çıkarılacak.

Burdur'da planlanan ulaşım projeleri meclis gündeminde!

Ulaştırma Bakanlığın Burdur'daki 2018'de başlayan ve önceki yıllardan devam eden yatırım planları TBMM gündeminde konu oldu..

Erzurum'da Bakanlıkça yapılmış ulaşım projeleri TBMM'de!

2003-2018 döneminde Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın Erzurum ilinde gerçekleştirdiği yatırım projeleri meclis gündemine taşındı...

Bitlis'te Bakanlıkça yapılmış olan ulaşım projeleri TBMM'de!

Bitlis'te Bakanlık tarafından yapılmış olan ulaşım, altyapı ve yatırım projeleri meclis gündemine taşındı. CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Iğdır'da Bakanlıkça yapılan ulaşım projeleri TBMM'de!

Iğdır'da Bakanlıkça yapılmış olan ulaşım, altyapı ve yatırım projeleri meclis gündemine taşındı. CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Çankırı'da Bakanlıkça yapılmış olan ulaşım projeleri mecliste!

Çankırı'da Ulaştırma Ve Altyapı Bakanlığı tarafından yapılmış olan ulaşım, altyapı ve yatırım projeleri meclis gündemine taşındı..

Ankara Ulus Meydanı Ulaşım Projesi'ne onay!

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nde, Ulus Meydanı ve Çevresi Ulaşım Projeleri gündeme geldi. Dev proje için imzalanan protokolün uygulanması oy birliğiyle kabul edildi.

İstanbul'un yeni ulaşım projesi: Çemberler Sistemi!

Türk Mimarlar ve Şehir Plancıları Odaları Üyesi Ahmet Vekif Alp, İstanbul'un yeni ulaşım projesi Çemberler Sistemi'ni anlattı.  Çemberler Sistemi'nin en önemli ayağı Çemberyol ve Çemberray projeleri...

AK Parti'nin hayata geçireceği ulaşım projeleri!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşen AK Parti Seçim Beyannamesi ve Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı başladı. AK Parti'nin seçim beyannamesinde ulaşım projelerine geniş çaplı yer verildi. İşte o projeler...

Dev ulaşım projeleri başladı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, yeni dev ulaşım projelerini anlattı. Bakan Arslan, 15 yılda 380 milyar TL'nin üzerinde yatırım yapıldığını belirtti...

Ulaşım projeleri konut fiyatlarını uçurdu!

Gayrimenkul sektöründeki gelişim artık İstanbul, İzmir, Ankara gibi büyük kentlerle sınırlı kalmıyor. Ulaşım projeleri kentleri birbirine bağlarken gayrimenkullerin değerini de hızla artırıyor. 

Antalya ulaşım projeleri Haberi

Antalya ulaşım projeleri

Antalya'da hayata geçirilecek metro projesi ve üçüncü etabı tamamlanacak raylı sistem projesiyle bölge 360 derece demir ağlarla örülecek. 


Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, çağdaş toplu ulaşım sisteminin raylı sistem olduğunu, Antalya'da da bunun güçlendirilmesi için çalışmalara başladıklarını ifade etti. 


Antalya'da raylı sistemin ilk etabını ilk dönem belediye başkanlığında tamamladığını söyleyen Türel, Meydan-EXPO 2016 hattını kapsayan ikinci etabın da bu dönemde bittiğini belirtti.


Varsak-Meltem arasında planlanan üçüncü etap raylı sistem projesinin bugünlerde Yüksek Planlama Kurulu'nda bakanların imzasına açıldığını söyleyen Türel, "Bu da bittiğinde hemen ihalesini yapıp görev dönemimizin sonuna kadar yetiştirmeye çalışacağız. Böylece Antalya'da raylı sistem 360 derece ring oluşturmuş olacak" şeklinde konuştu.


Türel, kentte raylı sistemle ilgili ulaşım master planının hazırlanarak Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'na sunulduğunu söyleyerek, "Dördüncü etabın raylı sistemde...