26 / 04 / 2024

antalya ulaşım zam

antalya ulaşım zam

Antalya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi Başkanlığı (UKOME) Genel Kurulu dün toplandı. Toplantıda geçtiğimiz dönemde toplu ulaşıma yapılan zammın ardından bugün de taksimetre ücretlerine zam uygulandı! Peki, Antalya'da yeni taksimetre ücretleri ne kadar oldu? İşte 29 Haziran 2022 ü

Grev dalgası yayılıyor, havacılık ve ulaşım sektörleri kilit

Avrupa ülkelerinde artan enflasyon nedeniyle çalışanların maaşlarında iyileştirme yapılması isteniyor. Hükümetler zam talebine karşı direnirken özellikle havacılık ve ulaşım sektörlerinde yaygınlaşan grevler kaos yaşanmasına neden oluyor.

Toplu ulaşım ücretlerine son üç ayda ikinci zam. Bugünden itibaren başladı

Akaryakıt fiyatlarına gelen zamlar toplu ulaşım ücretlerine yansımaya devam ediyor. Bu kez ulaşım ücretlerine zam haberi farklı bir ilden geldi. İşte detaylar…

Bir ilde hem ekmeğe hem de toplu ulaşıma zam!

Akaryakıt fiyatlarına düzenli olarak gelen zamlar birçok sektörde zamma neden oldu. Bir ilde daha ekmek fiyatlarına ve toplu ulaşım ücretlerine zam yapıldı. İşte detaylar...

2022 İETT toplu ulaşım ücreti tarife listesi: Tam ve öğrenci aylık akbil ne kadar?

İstanbul'da geçtiğimiz ay itibariyle toplu ulaşım ücretlerine yüzde 40 oranında bir zam yapıldı. Bununla birlikte tam ve öğrenci aylık akbil (abonman) fiyatları da yükselmiş oldu. Toplu ulaşımı kullanan milyonlarca vatandaş, tam ve öğrenci akbil ücretlerin ne kadar olduğunu merak ediyor.

Ulaşımda zam yağmuru dinmedi! İşte 26 Nisan 2022 güncellenen Ankara ve İstanbul ulaşım fiyat listesi...

Bu sene içerisinde akaryakıta gelen zamlarla birlikte en çok zam yapılan alan ulaşım oldu! Taksi, otobüs, metro, minibüs, Marmaray... Peki, İstanbul ve Ankara'da şehir içi ulaşım ücretleri ne kadar? İşte 26 Nisan 2022 fiyat listesi...

İstanbullulara toplu ulaşım şoku! Otobüs, metrobüs metrolar duracak mı?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi toplu ulaşımın durabileceği uyarısı yapıyor. Sebebi, geçtiğimiz gün sunulan ancak reddedilen ek zam teklifi…

İstanbul'da ulaşıma zam mı gelecek? Mavi kart ne kadar olacak? Tam bilet 8 TL…

İstanbul’da toplu ulaşıma zam bekleniyor. İETT Genel Müdürü, yüzde 50’den az zam olmayacağını açıklamıştı. Yüzde 50 zammın gelmesi durumunda 430 Türk lirası olan abonman mavi kart, 640 Türk lirasını geçecek. Zammın öğrencilere gelmesi durumunda ise öğrenci bileti 4 lira olacak.

İzmir'de toplu ulaşıma zam! İşte yeni tarife!

İzmir'de toplu ulaşım ücretlerine zam yapıldığı açıklandı. 20 Mart Pazar gününden itibaren geçerli sayılacak yeni fiyat tarifesine göre 4.7 lira olan tam biniş ücreti, 6.5 liraya yükseltildi.

İstanbul'da ulaşım ücretlerine zam geldi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısında, İstanbul'daki ulaşım ücretlerine zam kararı alındı.

İstanbul'da zamlı ulaşım bugün itibari ile başladı!

İstanbul'da toplu ulaşım ücretlerine yüzde 35 zam yapıldı. Bugün uygulamaya konulan yeni toplu ulaşım tarifesine göre, 2,60 lira olan tam elektronik bilet 3,50 lira, 1,25 lira olan öğrenci bileti 1,75 lira, 205 lira olan tam mavi kart 275 lira, 40 lira olan öğrenci mavi kartı 50 liradan satılıyor.

Antalya'da 19 ilçeyi kapsayacak Yeni Ulaşım Ana Planı çalışmaları başladı!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalya’yı planlı, kurallı, kimlikli bir şehir yapma hedefiyle çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda mevcut Ulaşım Ana Planı’nın 19 ilçenin tamamını kapsayacak biçimde yeniden yapılmasıyla ilgili çalışmalar başladı.

Antalya'nın ulaşım master planında sona gelindi!

Antalya'nın 19 ilçesi için hazırlanan ulaşım master planında son aşamaya gelindi. Plan için ön izinlerin alındığını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, ulaşımın anayasası olacağını söyledi.

Antalya ulaşımına 18,5 milyon liralık yatırım!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından, ulaşımda yapılan düzenleme kapsamında 18 milyon 500 bin liraya alınan 50 büyük otobüs törenle hizmete girdi.

antalya ulaşım zam Haberi

antalya ulaşım zam


Antalya’da taksimetre ücretlerine ortalama yüzde 25 zam yapıldı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Dairesi Başkanlığı UKOME Şube Müdürlüğü'nün sekretaryasının yürüttüğü Ulaşım Koordinasyon Merkezi Başkanlığı (UKOME) Genel Kurulu 28 Haziran'da topladı. Kurulda pek çok kurum ve kuruluş temsilcisi yer aldı.

Toplantıda ulaşım esnafının yaşadığı problemler ve zam teklifleri ile talepleri görüşüldü.

Toplantıda geçtiğimiz dönemde toplu ulaşıma yapılan zammın ardından bugün de taksimetre ücretlerine zam uygulandı! Yeni taksimetre fiyatları vatandaşı şok etti! 

Peki, Antalya'da yeni taksimetre ücretleri ne kadar oldu? İşte 29 Haziran 2022 ücret tarifesi...

Antalya’da taksimetre ücretlerine ortalama yüzde 25 zam yapılarak taksimetre açılışı 10 TL, kilometre ücreti 12 TL, kısa mesafe ücreti ise 25.00 TL oldu.

NTV'de yer alan habere göre; zam kararını yorumlayan Antalya Şoförler Odası Başkanı Mehmet...