26 / 04 / 2024

antalya yatırımları 2016

antalya yatırımları 2016

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, başarılı finans yönetimi ile Antalya’da yatırım rekoru kırdıklarını belirterek, bu yıl 1 milyar liraya yakın olan yatırım bütçesini 2017’de iki katına çıkaracaklarını söyledi.

Alanya’ya 2.5 yılda 200 milyon liralık yatırım!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Menderes Türel, Alanya’da Kadınlar Plajı’nın temelini attı, Mahmutlar, Kargıcak ve Cikcilli mahallelerine yapılan içme suyu tesisini hizmete açtı.

Akseki Otobüs Terminali 3 milyona mal olacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Akseki’de devam eden Büyükşehir yatırımlarını denetledi, vatandaşlarla bir araya geldi.

Antalya Büyükşehir'den 35 kilometre asfalt!

Antalya Büyükşehir, Kaş’ın Gürsu, Ortabağ, Doğantaş ve Finike’nin Ernez Mahallesi’nin de içinde bulunduğu toplam 35 kilometre uzunluğundaki grup yolunu asfalta hazırlıyor.

Finike Toptancı Hal Kompleksi'nde son durum!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Finike’de devam eden Toptancı Hal Kompleksi ve mezbaha yatırımlarını denetledi. Türel, Finike’de ASAT’la birlikte 154 milyonluk yatırıma imza attıklarını söyledi.

Antalya Şarampol Caddesi için ilk kazma vuruldu!

Şarampol Caddesi’ni dünyanın en güzel alışveriş sokaklarından biri haline getirecek projeye kazmayı vuran Antalya Büyükşehir Belediyesi, yapılacak hemzemin geçiş ve kavşak çalışmalarıyla bölgenin trafik ve yağmursuyu sorununu da çözüyor.

Yabancılar vatandaşlık alabilmek için gayrimenkul yatırımlarını artırdı! İstanbul, Antalya ve Ankara gözde oldu!

Yabancılar vatandaşlık alabilmek için gayrimenkul yatırımlarını artırdı. EVA Gayrimenkul Değerleme, 2022 yılı ilk üç aylık dönemi itibariyle yabancıların vatandaşlık edinimi için Türkiye’de  gerçekleştirdikleri gayrimenkul yatırımlarını analiz etti. İşte o veriler...

Yabancıların gayrimenkul yatırımlarının yüzde 22,1'i vatandaşlık için!

Ülke genelindeki vatandaşlık edinimi için yabancı yatırımında İstanbul, Antalya ve Ankara ilk üçe yerleşirken, Megakent İstanbul’daki yabancı yatırımlarında da Esenyurt, Beylikdüzü ve Başakşehir ilk üçte bulunuyor.

Konaklama yatırımlarında İstanbul ve Antalya'nın ağırlığı sürüyor!

Türkiye Otelciler Birliği'nin (TÜROB) tarafından yapılan araştırmaya göre, konaklama sektörü yatırımlarında 9 ayda proje sayısında düşüş olurken, yatırım tutarı yüzde 7,5 oranında arttı

Yeni otel yatırımları ile 2 bin 397 ek istihdam sağlanacak!

Konaklama yatırımlarında yılın ilk 4 ayında proje sayısında düşüş yaşanırken, toplam yatırım tutarı TL bazında artış gösterdi. Antalya, İstanbul ve Muğla, en fazla yatırım talebi gören ilk üç il oldu.

AVM yatırımları mağazalaşmayı artırıyor!

Vepa Grup Genel Müdürü Murat Usta mağaza sayısındaki artışa AVM yatırımlarının etkisi olduğunu ifade etti. 2004 yılında ilk mağazayı açtıklarını söyleyen Usta 2016 itibariyle Türkiye genelinde 38 mağazaya sahip olduklarını belirtti.

İnşaat yatırımları referandumu bekliyor!

Çiçek Kardeşler İnşaat'ın Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Çiçek, yatırımcıların 2016'da 'bekle gör' politikası izlediğini söyledi. Çiçek, inşaat firmalarının yatırımlarını referandumdan sonraya bıraktığını belirtti.

2016'da yatırımların yüzde 56'sı 15 Temmuz'dan sonra yapıldı!

Başbakanlık Türkiye Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı (TYDTA) Başkanı Arda Ermut, 2016'da Türkiye'ye yapılan yatırımları değerlendirdi. Ermut, Türkiye yatırımlarının yüzde 56'sının 15 Temmuz'dan sonra yapıldığını belirtti.

Ankara Elmadağ'da belediye yatırımları konuşuldu!

Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin, 2016 yılında hayata geçen yatırımlarını ve 2017 projelerini değerlendirdi. Toplantı Kültür ve Sanat Merkezi Salonu’nda gerçekleşti.

Ankara Büyükşehir'den kente estetik katan yatırımlar!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı, her yıl olduğu gibi 2016’da da yoğun bir faaliyet programı gerçekleştirdi. İşte o yatırımlar...

Bursa Büyükşehir 2017 yatırımlarını programladı!

Ulaşımdan altyapıya, tarihi ve kültürel mirastan kırsal kalkınmaya kadar her alanda 2016 yılını yatırımlarla dolu dolu geçiren Büyükşehir Belediyesi, 2017 yatırımlarını da programladı.

Kamu Taşınmazlarının Turizm Yatırımlarına Tahsisi Hakkında Yönetmelikte Değişiklik!

Kamu Taşınmazlarının Turizm Yatırımlarına Tahsisi Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 30 Aralık 2016 tarihinde 29934 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kamu ve özel sektör yatırımları 2017'de artacak!

2016 yılında 440.7 milyar lira seviyesinde gerçekleşen yatırımlar gelecek yıl 497.1 milyar TL`ye yükselecek. Yatırımların 374.8 milyar liralık bölümü ise özel kesim tarafından yapılacak. Öte yandan yatırımların tamamlanma süresi de kısalıyor.

Antalya Kepez'e yeni yatırımlar geliyor!

Kepez Belediyesi, Büyükşehir Yasası ile mahalle statüsü kazanan köylere semt spor sahası, muhtar evi, alt ve üst yapı yatırımları yapmak için gerekli çalışmalara başladı.

antalya yatırımları 2016 Haberi

antalya yatırımları 2016


Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Belediye Başkanları Birliği’nin Side’de düzenlediği Belediye Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri, Daire Başkanları ve Müdürleri Eğitim Semineri’ne katıldı. Türkiye’nin dört bir yanından gelen belediye başkanları ve meclis üyelerine seslenen Türel, Belediye Başkanları Birliği’nin kendisinin AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı döneminde kurulduğunu ve her türlü desteği verdiğini söyledi. 14 sene içerisinde belediyelerin güçlendirilmesi çok önemli gelişmeler yaşandığına dikkat çeken Başkan Türel, eskiden bir Belediye Başkanı’nın Valinin izni olmadan komşu ile bile gidemediğini örnek verdi. Türel, Mecliste savunduğu ve yürekten inandığı 6360 Sayılı Büyükşehir Yasası’nın sadece bir yerel yönetim reformundan ibaret olmadığını, demokrasinin güçlenmesi adına çok önem arz ettiğini kaydetti. 

OY VEREN HESAP SORAR

Artık seçmenin muhtarından büyükşehir belediye başkanına bütün kademelerdeki yerel yöneticilere oy...