26 / 04 / 2024

antalyadaki mahalle konakları

antalyadaki mahalle konakları

Antalya Gazipaşa’nın en kalabalık nüfusa sahip kırsal mahallelerinden Ilıca’ya Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından çok amaçlı bir mahalle konağı inşa edildi.

Mamak'ta mahalle konaklarının inşaatı tamamlandı!

Ankara Mamak'ta inşa edilen mahalle konaklarının inşaatı tamamlandı. Konakların yakın zamanda ilçe halkının hizmetine sunulması bekleniyor. 

Ankara Akyurt'un her mahallesine konak inşa edilecek!

Ankara Akyurt Belediyesi tarafından Saracalar ve Kızık’ta inşa edilen mahalle konaklarının yapımı hızla sürerken, bazı mahallelerde ise tadilat çalışmaları ise hala devam ediyor.

Aksaray'da her mahalleye mahalle konakları inşa ediliyor!

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, belediyenin yaptığı projeleri yerinde inceledi. Dinçer, ''Seçimden önce vatandaşlarımıza Mahalle Konaklarının yapımı için söz vermiştik. Şimdi Yeni Mahallemiz ve Hamide-Alaca Mahallemize Mahalle Konağı ve Sosyal Tesis inşa ediyoruz'' dedi.

Bursa Selçukbey ve Eğitim mahalle konakları açıldı!

İlçedeki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, Selçukbey ve Eğitim mahalle konaklarını hizmete açtı.

Uşak dönüşümle gelişecek!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan “Kentpark, mahalle konakları, köprülü kavşaklar, kentsel dönüşüm, modern yollar, park ve bahçeler gibi çalışmalarımızla halkımıza en iyi hizmeti vermek için gayret gösterdik” diye konuştu.

Yıldırım Belediyesi yeni mahalle konakları inşa ediyor!

İlçede yeni yatırımlar hayata geçiren Yıldırım Belediyesi, mahalle konakları inşa etmeye devam ediyor.

İzmit'e yeni bir mahalle konağı daha geliyor!

İzmit Belediyesi mahalle konaklarına bir yenisini daha ekliyor, yeni konağın Sekbanlı Köyü’ne yapılacağı bildirildi.Sekbanlı Köyü’nde yapılacak konağın ihalesi ile için 10 firma doküman aldı.

Bursa Selçukbey yeni mahalle konağına kavuştu!

İlçeye yeni mahalle konakları kazandırmaya devam eden Bursa Yıldırım Belediyesi, Selçukbey Mahallesi Mahalle Konağı'nın inşaatını tamamladı.

Kırıkkale Belediyesi'nden 4 yeni mahalle konağı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kırıkkale Belediyesi yeni mahalle konakları için düğmeye bastı.

Ankara Kösrelik Mahalle Konağı için geri sayım başladı!

Ankara'da mahallelilerin sosyalleşmesine ve paylaşımlarının artmasına vesile olan mahalle konaklarına bir yenisi daha ekleniyor, Ankara Keçiören Kösrelik Köyüne yapılan mahalle konağı aynı zamanda muhtarlık binası olarak da hizmet verecek.

İzmit Yeşilova Mahalle Konağı ihale edilecek!

İzmit Belediyesi tarafından ilçenin farklı bölgelerinde yapılan mahalle konaklarının bir yenisi, Yeşilova’da inşa edilecek. 

Keçiören'e 11. mahalle konağı geliyor!

Subayevleri Mahallesi’nde yapımı devam eden mahalle konağı ile birlikte Keçiören genelinde hizmet veren mahalle konaklarının sayısı 11'e yükselecek..

Tokat Mahmutpaşa'ya mahalle konağı inşa edilecek!

Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu’nun Sosyal Sorumluluk Projeleri arasında yer alan Mahalle Konakları kente değer katıyor.

antalyadaki mahalle konakları Haberi

antalyadaki mahalle konakları

 
Kaş’tan Gazipaşa’ya Antalya’nın her noktasına eşit hizmet götüren Antalya Büyükşehir Belediyesi, kırsal mahallelerin en büyük ihtiyaçlarından birisi olan mahalle konakları için hummalı bir çalışma yapıyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, bu konaklardan birisini de Gazipaşa merkeze 25 kilometre mesafede yer alan Ilıca Mahallesi’ne kazandıran Antalya Büyükşehir Belediyesi, yıllardır atıl vaziyetteki okul binasının kullanımını Milli Eğitim Bakanlığı’ndan alıp çok amaçlı bir mahalle konağına çevirdi. Geçtiğimiz günlerde son eksikleri de giderilen mahalle konağı Ilıca Mahallesi sakinlerinin hizmetine açıldı.

Muhtar’dan övgü dolu sözler

Asfalt çalışmalarından içme suyu şebekelerine, çocuk oyun parklarından sosyal yardımlara kadar Büyükşehir Belediyesi’nin her alanda kendilerinin yanında olduğunu dile getiren Mahalle Muhtarı Hasan Ali Kaplan, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’e övgüler yağdırdı. Muhtar Kaplan, “Mahallemizde atıl vaziyetteki okul...