26 / 04 / 2024

Antalyaspor Stadını yapan inşaat firmasından rapor

Antalyaspor Stadını yapan inşaat firmasından rapor

Stadın çimlerinde meydana gelen kopmalara da değinen Hasan Ali Ceylan, sahada futbol oynanmasıyla ilgili herhangi bir sıkıntı olup olmadığına dair stadı yapan inşaat firmasından rapor isteyeceklerini söyledi.

Gaziosmanpaşa Stadı'nın yıkım kararı protesto edildi!

CHP İstanbul İl Örgütü, Gaziosmanpaşa Stadı'nın yıkılması kararını protesto etti. CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat, stat önünde gazetecilere yaptığı açıklamada, burada birçok takıma kaptanlık yapan sporcuların yetiştiğini söyledi.

Antalya Atatürk Stadı'nın yıkımında sona gelindi!

ANTALYA'da 1965'den 2010 yılına kadar şehrin kırmızı beyazlı takımı Antalyaspor'a ev sahipliği yapan, milli bayramların kutlandığı Atatürk Stadı'nın yıkımında sona gelindi.

TOKİ, Karşıyaka Stadı'nı yapan yüklenici firmayı şantiyeden çıkardı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin açtığı dava yüzünden Karşıyaka Stadı'nın inşaat çalışmalarının durması üzerine TOKİ'de Karşıyaka Stadı'nı yapan yüklenici firmayı şantiyeden çıkardı.

Antalyaspor Stadı'nın inşaat firmasından rapor istenecek!

Stadın çimlerinde meydana gelen kopmalara da değinen Hasan Ali Ceylan, sahada futbol oynanmasıyla ilgili herhangi bir sıkıntı olup olmadığına dair stadı yapan inşaat firmasından rapor isteyeceklerini söyledi.

Akyazı Stadı'nın inşaatı yeniden başlıyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yapımını yakından takip ettiği Akyazı Stadı'nın inşaatı 20 günlük aradan sonra bugün yeniden başlıyor.

Bilecik Edebali Stadı’nın çatısı kaldırılıyor!

Yaklaşık 20 sene önce inşa edilen ve geçtiğimiz kış ayında yoğun kar yağışı sebebiyle çatısının bir kısmı çöken Bilecik Edebali Stadının geri kalan çatısı, bilirkişi tarafından verilen “Çürük” raporunun ardından tamamen kaldırılıyor.

Akyazı Stadı'nın inşaatı durduruldu mu?

Trabzonspor'un Trabzon'da yapımı süren Akyazı Stadı'nın inşaatı iş geçici olarak durduruldu. Vali Abdil Celil Öz, yaptığı açıklamada incelemeler sonucu iş güvenliği açısından bazı eksiklikler tespit edildiğini söyledi.

Akyazı Stadı'nın inşaatı durduruldu!

Trabzon'da yapımı devam eden Akyazı Stadı'nın inşaatı, müfettişlerin raporu doğrultusunda, iş güvenliği açısından bazı eksiklikler bulunduğu gerekçesiyle geçici olarak durduruldu.

1943 yılında Ali Sami Yen Stadı'nın temeli atılmış!

1943 yılında Mecidiyeköy'de eski Likör Fabrikası'nın yanında inşa edilecek Ali Sami Yen Stadı'nın temeli atılmış. İstanbul Valisi Lütfi Kırdar'ın riyaseti ile temel atma töreni gerçekleştirilmiş.

Trabzon Akyazı Stadı'nın inşaatından son görüntüler!

Trabzonspor'un yeni evi Akyazı Stadı'nın inşaat çalışmaları devam ediyor. 41 bin 461 kişilik stadyumun çatı sisteminin Türkiye'nin kendini temizleyen ve hava kirliliğini gideren ilk stadyumu olacağı belirtiliyor.

Dilovası Tavşancıl Stadı’nın inşaatında son durum!

Dilovası Belediyesi, 2 bin 500 seyirci kapasitesi bulunan Tavşancıl Stadı’nın tribünlerini, zeminini ve soyunma odalarını tadilattan geçirerek yapımına hızla devam ediyor.

TOKİ Malatya Arena Stadı'nı yeniden ihale edecek!

Çalışmaların tamamen durduğu Malatya Arena Stadı’nda sessiz bekleyiş sürüyor. Stadın Kontrol Mühendisi Hurşit Kuşçu, mevcut yüklenici firmanın süresinin dolduğunu ve yeni bir ihale sürecinin başlayacağını söyledi.

Tire Arena Stadı'nın inşaatı 700 gün sürecek!

Tire ilçesinde 13 bin 500 seyirci kapasiteli Tire Arena Stadı'nın temel atma töreni düzenlendi. Stad inşaatının 700 gün süreceği belirtildi.

Antalyaspor Stadını yapan inşaat firmasından rapor Haberi

Antalyaspor Stadını yapan inşaat firmasından rapor

Antalyaspor Kulübü Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Hasan Ali Ceylan, 5-1 mağlup oldukları Beşiktaş maçıyla ilgili "Beraberliği yakalayamayınca maçın sonlarına doğru üçüncü golü de yedikten sonra takımda bir çözülme oldu" dedi.


Ceylan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün Antalya şehri ve Antalyaspor için tarihi bir gün yaşandığını belirterek, muhteşem bir stada kavuştuklarını söyledi.


Stadın yapımında emeği geçenlere teşekkür eden ve onlara şükran borçlu olduklarını ifade eden Ceylan, stadın açılış karşılaşmasında Beşiktaş karşısında bugüne kadarki en kalabalık maçlarını oynadıklarını dile getirdi.


Ceylan, karşılaşmanın bekledikleri gibi bitmediğinin anlatarak,  şöyle devam etti:


"Şu anda Türkiye liginde en iyi futbolu oynayan ve belki de en güçlü takımıyla karşılaştık. Buna rağmen maça kötü başlamadık ama maçın kritik anlarında iki tane hakem kararıyla mağlup duruma düştük. Daha sonra da beraberliği yakalayamayınca...