25 / 04 / 2024

Antalyaspor Tesisleri 7 Temmuz 2016da kapılarını açacak

Antalyaspor Tesisleri 7 Temmuz 2016da kapılarını açacak

Büyükşehir Belediye Başkanı Türel, hem altyapıya destek verecek, hem de kulübe ek gelir sağlayacak Antalyaspor Kolejleri projesinin müjdesini verdi.

İzmir Büyükşehir'den Göztepe Spor Tesisleri'ne 7 milyonluk destek!

Çalışmalarına devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, Göztepe Spor Kulübü tarafından Torbalı’nın Pancar Mahallesi’nde yapılacak spor akademisi ve tesislerine 7 milyon TL’lik maddi destek sağlayacak.

Alanyaspor'a yeni tesis!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalyaspor Tesisleri’nde olduğu gibi Avrupa’nın en iyi tesislerinden birini de Alanyaspor için inşa edeceklerini belirtti.

Antalyaspor Tesisleri açıldı!

Antalya tarihi bir gün yaşadı. Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ve dünyanın en iyi kamp tesislerinden biri olarak Antalyaspor’a hediye edilen Antalyaspor Tesisleri muhteşem bir törenle hizmete açıldı.

Antalyaspor Tesisleri bugün açılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin "Antalyaspor'a en iyisi yakışır" sloganı ile Döşemealtı'da inşa ettiği ve kısa süre önce kulübe devrettiği Antalyaspor Tesisleri, bugün törenle hizmete açılıyor.

Antalyaspor Tesisleri'nin inşaatı tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, 43 milyon 187 bin liraya yaptırdığı Avrupa’nın en kapsamlı spor tesisini Antalyaspor’a devretti.

43 milyonluk Antalyaspor Tesisleri, Antalyaspor'a devredildi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin 43 milyon lira yatırımla tamamladığı Antalyaspor Tesisleri, kırmızı beyazlı kulübe devredildi.

Nevzat Demir Tesisleri 7 milyon TL bedelle yenilendi!

Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde yaklaşık 7 milyon TL’ye mal olan yenileme çalışmaları tamamlandı.

Antalyaspor, Antalya Havalimanı'nda yeni mağaza açtı!

Spor Toto Süper Lig takımlarından Antalyaspor, Antalya Havalimanı'nda mağaza açtı. Antalyaspor'un lisanslı ürünlerinin satışının havalimanının yanı sıra, Hasan Subaşı Tesisleri, Işıklar, Antalyaspor Mobil Karavan ve internet üzerinden de yapıldığı kaydedildi.

Antalyaspor Tesisleri, Döşemealtı'nın cazibesini artırdı!

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi'nin Döşemealtı'nda yapımını sürdürdüğü Antalyaspor'un yeni kamp ve spor tesisleri, bölgenin cazibesini de artırdı.

Antalyaspor tesisleri ne zaman hizmete açılacak?

Bitmek üzere olan Antalyaspor tesislerini gezen Hentbol Şube Sorumlusu Hakan İrban, tesislerde kendi branşlarına da yer verilmesi nedeniyle gözyaşlarını tutamadı

Antalyaspor Tesisleri’nde sona yaklaşıldı!

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in “En büyük hayalim” dediği, Avrupa’nın en iyi kamp ve spor tesislerinden biri olacak Antalyaspor Tesisleri’nde hızla sona yaklaşılıyor.

Antalyaspor Tesisleri'nin yüzde 95'i tamam!

Antalyaspor'un, Döşemealtı ilçesinde geçen yıl Mayıs ayında temeli atılan ve yapımı halen devam eden yeni spor tesislerinin yüzde 95'inin tamamlandığı bildirildi.

Antalyaspor Tesisleri 7 Temmuz 2016'da kapılarını açacak!

Büyükşehir Belediye Başkanı Türel, hem altyapıya destek verecek, hem de kulübe ek gelir sağlayacak Antalyaspor Kolejleri projesinin müjdesini verdi.

Antalyaspor Tesisleri 7 Temmuz 2016da kapılarını açacak Haberi

Antalyaspor Tesisleri 7 Temmuz 2016da kapılarını açacak

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinde ikinci döneminin ikinci yılını tamamlamaya hazırlanan Menderes Türel, yatırımları yerinde inceledi. Basın mensuplarıyla birlikte 265 milyon lira yatırım bedelli 10 tesisi inceleyen Türel'e, Genel Sekreter Birol Ekici ve ASAT Genel Müdürü Faruk Karaçay da eşlik etti.


HER DETAY DÜŞÜNÜLDÜ 

Menderes Türel'in ilk durağı Antalyaspor Tesisleri oldu. Antalyaspor'un senelerdir özlediği kamp tesisinin 7 Temmuz 2016'da kapılarını açacağını ifade eden Türel, "Dünyadakilerle boy ölçüşebilecek bir tesis. Dünyadaki en önemli kamp tesisleri olan Fransa ve İngiltere'deki milli ve kulüp takımlarının kamp tesisleri incelendi. Proje nihai noktaya geldi" diye konuştu. Türel, tesislerde biri bin 800 kişilik tribüne sahip olmak üzere 4 saha, fitness center, hidro terapi havuzu ve konferans salonu gibi her detayın bulunduğunu ifade etti.


TARİHİNİN EN ÖNEMLİ ADIM 

Türel, Antalyaspor...