25 / 04 / 2024

Antalyaspor Tesislerinin inşaatında son durum

Antalyaspor Tesislerinin inşaatında son durum

Antalyaspor'un, Döşemealtı ilçesinde geçen yıl Mayıs ayında temeli atılan ve yapımı halen devam eden yeni spor tesislerinin yüzde 95'inin tamamlandığı bildirildi.

Bursa Nilüfer'de iş merkezi inşaatında göçük meydana geldi!

Bursa'nın merkez Nilüfer ilçesinde özel bir şirkete ait iş merkezi inşaatında,yağan yoğun yağmurun etkisiyle güçsüzleşen toprak, inşaatın bitişiğindeki yol ile beraber çöktü.

Rizde'de AVM inşaatında göçük meydana geldi!

RİZE'DE inşaat halindeki alışveriş merkezi binası inşaatında, kolonların çökmesi sonucu meydana gelen göçükte 6 işçi yaralandı. Olay Camiönü Mahallesi'nde saat 13.00 sıralarında meydana geldi.

3’üncü Havalimanı inşaatında yerli malzeme ağırlıklı olmalı!

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, projelerde yerli üretime öncelik verilmesini istedi. Bahçıvan, 3’üncü Havalimanı inşaatında kullanılacak malzemelerin ’yerli üretimle’ gerçekleşmesi gerektiğini söyledi.

Kocaeli Gölcük'teki yurt inşaatında sona gelindi!

Kocaeli'de yükseköğrenimde okuyan öğrencilerin barınma ihtiyacının karşılanacağı ve Düzağaç Mahallesi'nde yapımı devam eden yükseköğrenim yurdu inşaatında son çalışmalar yapılıyor. Yurt inşaatında iç kısım çalışmaları da tamamlanmak üzere.

Tekirdağ Kapaklı İmam Hatip Lisesi inşaatında son durum!

Tekirdağ'ın Kapaklı İlçe Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, Karaağaç mahallesinde yapımı devam eden İmam Hatip Lisesi inşaatında incelemelerde bulundu.

Mersin Spor Kompleksi'nin inşaatında sona gelindi!

Mersin Büyükşehir Belediyesi Spor Kompleksi içerisinde yapılan fitness salonu inşaatının yüzde 90'ının tamamlandığı bildirildi. Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, fitness salonu inşaatında sona yaklaşıldı.

Çarşamba Devlet Hastanesi inşaatında son durum!

Samsun’un Çarşamba ilçesinde temeli 2011 yılında atılan ancak ihaleyi alan yüklenici firmadan kaynaklanan sıkıntılar sonrası uzun bir süre kaderine terk edilen 250 yataklı yeni Çarşamba Devlet Hastanesi inşaatında çalışmalar yeniden başladı.

Şile Spor Merkezi'nin inşaatında sona geliniyor!

Şile Belediye Başkanı Mimar Can Tabakoğlu verdiği sözleri yerine getirmeye devam ediyor. Şile spor merkezinin inşaatında sona doğru yaklaşılıyor. Merkezin yapımı devam ederken merkezin kaba inşaatında sona gelindi.

Bursa Deliçay Köprüsü'nün inşaatında sona gelindi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Yıldırım ilçesinde Deliçay'ın ayırdığı Değirmenönü ve Karapınar mahallelerini birbirine bağlayan dostluk ve barış köprüsünün inşaatında sona geldi.

Bursa Yıldırım Deliçay Köprü inşaatında sona yaklaşıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Yıldırım ilçesinde Deliçay’ın ayırdığı Değirmenönü ve Karapınar mahallelerini birbirine bağlayan dostluk ve barış köprüsünün inşaatında sona geldi.

Gölcük Yazlık Mahalle Konağı inşaatında sona gelindi!

Gölcük Belediyesinin önem verdiği projelerinden olan ve yapımı tamamlandığında çok amaçlı kullanılacak olan Yazlık Mahalle Konağı projesi inşaatında sona yaklaşılıyor.

Balçova'da 2 bin kişilik tribünün kaba inşaatında sona gelindi!

İzmir’in Balçova ilçesinde yapımı devam eden 2 bin kişilik tribün ve engelli merkezinin kaba inşaatında son aşamaya gelindi.

Çamlıca Camii’nin inşaatında sona yaklaşıldı!

29 Mart 2013’te temel atma töreni gerçekleştirilen Çamlıca Camii’nin inşaatında sona yaklaşıldı. Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ve Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları, yapımında sona yaklaşılan Çamlıca Camii inşaatını ziyaret etti.

Antalyaspor Tesislerinin inşaatında son durum Haberi

Antalyaspor Tesislerinin inşaatında son durum

Spor Toto Süper Lig takımlarından Antalyaspor'un, Döşemealtı ilçesinde yapımı devam eden yeni spor tesislerinin yüzde 95'inin tamamlandığı bildirildi.


Antalya Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, geçen yıl mayıs ayında temeli atılan ve 18 bin 500 metrekaresi kapalı olmak üzere toplam 134 bin metrekare alanı kapsayan kamp ve spor tesislerinin inşaat çalışmasında yüzde 95'lik kısım bitirildi. 


Kaba inşaatı biten tesisin dış cephe çalışmalarında ise sona geldi. Zemin kaplama işlemlerinin sürdüğü tesisteki futbol sahalarının altyapısı da tamamlandı. Bin kişilik kapalı tribün ile spor salonunda ise son rötuşların yapıldığı kaydedildi.


Avrupa'nın en iyilerinden


Avrupa'nın önde gelen kulüplerinin sahip olduğu tesislerden daha büyük ve kapsamlı olacağı belirtilen kamp ve spor tesisinde, 2'si küçük 6 futbol sahası, antrenman sahası, kamp alanlı konaklama tesisleri, sporcu odaları, bin kişilik kapalı...