29 / 03 / 2024

anthill ant yapı Ant Yapı

anthill ant yapı Ant Yapı

Ant Yapı 16 Nisan 2014 Çarşamba günü Anthill’de bir basın toplantısı düzenleyeceğini duyurmuştu. Ant Yapı için Anthill’de düzenlenecek basın toplantısı ertelendi. Toplantının tarihi emlakkulisi.com'da olacak.

Ant Yapı 20 yıl vade kampanyasıyla 3 yıldız projesiyle katılıyor!

Ant Yapı, GYODER’in Gayrimenkulde Güç Birliği Daha Güçlü Türkiye kampanyasına üç yıldız konut projesiyle destek vermeyi sürdürüyor. 31 Mart’a dek Anthill Residence, Antteras ve Antasya Residence’ta düşlediğiniz konutlar büyük ödeme kolaylıkları ve indirimlerle sizin olabilir.

Ant Yapı'dan 20 yıl vade kampanyasına destek!

GYODER'in kampanyasına Ant Yapı da destek vermeye devam ediyor. Ant Yapı, kampanyaya 3 projesiyle destek veriyor. Anthill Residence, Antteras ve Antasya Residence projelerinde yüzde 20 peşinat ile ev sahibi olmak mümkün

Ant Yapı'dan Gayrimenkulde Güç Birliği'ne destek!

Ant Yapı GODER’in başlattığı tarihi fırsata, Anthill, Antasya ve Anteras’la katıldı. 15 Ekim’e kadar devam edecek kampanyada yüzde 0.70 faiz uygulanıyor

Ant Yapı'nın rezidanslarına Endonezyalı yönetici!

Otel yöneticiliği alanında bugüne kadar yer aldığı projelerle adını dünyaya duyuran Endonezyalı Cyril Warsono, Ant Yapı’nın Fraser Place Antasya ve Fraser Place Anthill Istanbul projelerinin yöneticiliğini üstlendi.

Ant Yapı ilk ofis projesi Antplato'yu inşa edecek!

Bugüne kadar Türkiye’de Anthill Residence, Antriva gibi daha çok oturmaya yönelik projeleri hayata geçiren Ant Yapı, ilk ofis projesi Antplato'yu inşa etmeye hazırlanıyor. İşte detaylar...

Ant Yapı Antriva Villaları'nda 972 bin dolardan başlayan fiyatlarla! Son 3 villa!

Ant Yapı imzasıyla hayata geçirilen Antriva projesinde toplam 99 müstakil ve ikiz villa bulunuyor. Projede yer alan villaların fiyatları 972 bin dolardan başlangıç gösteriyor.

Ant Yapı Antriva'da son 3 villa! 972 bin dolardan başlayan fiyatlarla!

Ant Yapı imzası ile hayata geçirilen Antriva projesinde yer alan son 3 villanın satış süreci devam ediyor. Ant Yapı Antriva'da yer alan villaların fiyatları 972 bin dolardan başlıyor.

Ant Yapı Antasya Residence projesinde 380 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Ant Yapı Antasya Residence projesinde yer alan daireler 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Antasya Residence projesinde yer alan dairelerin fiyatları 380 bin TL'den başlıyor.

Ant Yapı Antriva'da 972 bin dolara! Son 3 villa!

Ant Yapı Antriva projesinde yer alan villalardan son 3'ünün satışı devam ediyor. Teslimlerin hemen yapıldığı projede satışı devam eden villaların fiyatları 972 bin dolardan başlıyor.

Ant Yapı Antasya Residence'ta 380 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Ant Yapı Antasya Residence projesinde yer alan dairelerin fiyatları 380 bin TL'den başlıyor. Projedeki daireler 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salondan oluşuyor.

Ant Yapı Antriva'da son 3 villa! 972 bin dolara!

Ant Yapı Antriva'da yer alan villalardan satışı devam eden villaların fiyatları 972 bin dolardan başlıyor. Projede yer alan villalardan son 3 tanesinin satışı devam ediyor.

Ant Yapı Antasya Rezidans'da fiyatlar 380 bin liradan başlıyor!

42 katlı tek blok halinde yükselen Antasya Rezidans projesi Ant Yapı imzası taşıyor. Ant Yapı Antasya Rezidans'da yer alan dairelerin fiyatları 380 bin liradan başlangıç gösteriyor.

Ant Yapı Antriva projesinde 972 bin dolardan başlayan fiyatlarla! Son 3 villa!

99 müstakil ve ikiz villadan meydana gelen Antriva projesi Ant Yapı imzasıyla hayata geçiyor. Ant Yapı Antriva projesinde yer alan son 3 villanın fiyatları 972 bin dolardan başlangıç gösteriyor.

anthill ant yapı Ant Yapı Haberi

anthill ant yapı Ant Yapı
Bugüne kadar bir çok proje geliştiren Ant Yapı 16 Nisan 2014 Çarşamba günü Anthill’de bir basın toplantısı düzenleyeceğini duyurmuştu. Ant Yapı için  Anthill’de düzenlenecek basın toplantısı ertelendi. Toplantının tarihi emlakkulisi.com'da...