19 / 04 / 2024

Antplato fiyatları

Antplato fiyatları

Türkiye'deki ilk ofis projesi Antplato’nun satış ekibinden Zeynep Ülker ve Özkan Özer ofis satışları ve Antplato hakkındaki sorularımızı yanıtladılar.

Antplato Projesi'nde ofislerin metrekare fiyatı 4.500 TL!

Ant Yapı Antplato projesinin inşaat çalışmalarına yakında başlanacak olan Antplato projesinde yer alan ofislerin metrekare birim fiyatları 4 bin 500 TL'den başlıyor.

Antplato ofis projesi nerede?

7 bin metrekare arsa alanı üzerinde 25 katlı tek blok halinde yükselen Antplato projesi teslimleri 2016 yılı Aralık ayında gerçekleşecek. İstanbul Antplato ofis projesi nerede?

Antplato fiyatları ne kadar?

Antplaro projesinde teslimler 24 ay sonra gerçekleşecek. 25 katlı tek blok olarak inşa edilen projede toplam 180 tane ofis yer alıyor. Peki Antplato fiyatları ne kadar?

Antplato fiyat listesi!

Antplato fiyat listesine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Toplam 180 adet ofisten meydana gelen Basın Ekspres Antplato projesinde ofisler 80 metrekare ile 172 metrekare alanlarla dizayn edildi...

Antplato fiyatları!

Antplato fiyatları haberimizin içerisinde yer alıyor. Teslimlerinin 24 ay sonra gerçekleşmesi planlanan Antplato projesi 25 katlı tek blok halinde toplam 180 adet birimden meydana geliyor...

Halkalı Antplato ofis fiyatları 2016!

Teslimlerin bu yıl Aralık ayı sonunda yapılması planlanan Halkalı Antplato projesinde ofislerin metrekare bazında birim fiyatları ise 4 bin 500 TL'den başlıyor...

Antplato Halkalı ödeme planı!

Antplato Halkalı ödeme planı kapsamında 2017 yılının sonuna kadar vade imkanı sunuluyor. Antplato Halkalı'da ofis fiyatları 400 bin liradan başlayarak değişiyor...

Antplato projesi LEED Gold adayı!

Antyapı'nın Halkalı'da inşa ettiği ilk ofis projesi Antplato'da satışlar devam ediyor. LEED Gold adayı olan projede metrekare fiyatları 4 bin 500 liradan başlıyor. İşte ayrıntılar...

Antplato'da ofislerin metrekare birim fiyatı 4.600 TL'den başlıyor!

Ant Yapı tarafından Basın Ekspres Yolu üzerinde hayata geçirilen Antplato projesinde metrekare birim fiyatları 4 bin 600 TL'den başlıyor. Proje 50 milyon dolar yatırım bedeli ile yükseliyor.

Ant Yapı Antplato'da ruhsat işlemleri tamamlandı!

Ant Yapı’nın Basın Ekspres Yolu üzerinde yer alan, Türkiye’deki ilk ofis projesi Antplato’nun ruhsat işlemleri tamamlandı; çevre dostu ofisler satışa çıkıyor. Metrekare birim fiyatları 4.500 TL'den başlıyor.

Ant Yapı Antplato'da metrekaresi 4.500 TL'ye ofis seçenekleri!

Teslimlerin Aralık 2016'da yapılacağı Ant Yapı Antplato projesinde ofislerin metrekare birim fiyatları 4 bin 500 TL'den başlıyor. Projede ofislerin alanları ise 80 ila 172 metrekare arasında değişiyor.

Antplato'da metrekaresi 4 bin 500 TL'ye ofis!

Ofislerin metrekare birim fiyatlarının 4 bin 500 TL'den başladığı Antplato projesinde ofislerin alanları 80 metrekareden başlıyor ve 172 metrekareye kadar yükseliyor. Dilenirse modüler birleştiriliyor..

Ant Yapı Antplato'da metrekaresi 4.500 TL'ye ofis! 24 ay sonra teslim!

Teslimlerin 24 ay sonra yapılacağı Ant Yapı Antplato projesinde yer alan ofis seçeneklerinin metrekare birim fiyatları 4 bin 500 TL'den başlangıç gösteriyor. Projede ofislerin alanları 80 metrekareden başlıyor.

Antplato'da metrekaresi 4 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla satılık ofis!

Ofislerin metrekare birim fiyatlarının 4 bin 500 TL'den başlangıç gösterdiği Antplato projesi kapsamında ofis alanları ise 80 metrekare ila 172 metrekare arasında farklılık gösteriyor.

Ant Yapı Antplato'da 24 ay sonra teslim! Metrekaresi 4.500 TL'ye ofis!

Ofislerin metrekare birim fiyatlarının 4 bin 500 TL'den başladığı Ant Yapı Antplato projesinde yer alan ofis seçeneklerinin teslimleri inşaatın başladığı tarihten itibaren 24 ay sonra teslim edilecek.

Ant Yapı Antplato projesinde metrekaresi 4 bin 500 TL'ye!

Antplato Basın Ekspres projesinde yer alan ofislerin metrekare birim fiyatları 4.500 TL'den başlıyor. Projede teslimlerin 24 ay sonra yapılması planlanıyor.

Antplato Basın Ekspres'te metrekaresi 4 bin 500 TL'ye!

Ofis fiyatlarının metrekare birim bazında 4 bin 500 TL'den başladığı Antplato Basın Ekspres projesinde yer alan ofislerin alanları 80 metrekare ile 172 metrekare arasında değişiyor.

Antplato Projesi'nde ofislerin metrekare fiyatı 4.500 TL!

Ant Yapı Antplato projesinin inşaat çalışmalarına yakında başlanacak olan Antplato projesinde yer alan ofislerin metrekare birim fiyatları 4 bin 500 TL'den başlıyor.

Antplato fiyatları Haberi

Antplato fiyatları

Türkiye'deki ilk ofis projesi Antplato’nun satış ekibinden Zeynep Ülker ve Özkan Özer ofis satışları ve Antplato hakkındaki sorularımızı yanıtladılar. Ekip, erken satışlarda sunulan fırsatlardan yararlanmak ve bilgi edinmek isteyenleri Halkalı satış ofisine bekliyor. 


İçinde olduğumuz dönemde, yatırımcılar için diğer yatırım araçlarına göre ofis satın almanın artıları neler?


ZEYNEP ÜLKER: Öncelikle ofis projelerinin arz oranı konut projeleri arzına göre daha düşük ve piyasada profesyonel hizmet verebilen ofis projesi sayısı çok az. Ayrıca istenen her bölgede nitelikli ofis bulabilmek mümkün değil. Tüm bu şartlar göz önünde bulundurulduğunda ve yatırıma yönelik bakıldığında, hem ofis kira getirilerinin hem de ikinci el ofis satış fiyatları ve oranlarının diğer yatırım araçlarına göre daha yüksek olduğu bir gerçek.


ÖZKAN ÖZER: Son zamanlarda yaşanan gelişmelere istinaden Türkiye'de gayrimenkul yatırımının en...