28 / 03 / 2024

Antwell Life Care fiyat

Antwell Life Care fiyat

Çamlıca Antwell Life Care fiyat listesi daire alanlarına göre değişiklik gösteriyor. 157 rezidans birimi ve 13 ticari birimden oluşan proje Çamlıca eteklerinde, Emaar Square’in hemen yanı başında yer alıyor. 

Antwell Life Care’da Aironn cihazları kullanılacak!

Ant Yapı tarafından hayata geçirilen 150 milyon TL yatırım değerine sahip Antwell Life Care Residence’ta tüm blok fanları ve jet fan sistemleri için Aironn tercih edildi.  

Antwell'de son rötuşlar!

İnşaat sektörünün öncü firmalarından Ant Yapı, Türkiye’nin ilk sağlık rezidansı Antwell Life Care Residence’ta eylülde başlaması planlanan yeni yaşam için son çiviler çakılıyor...

Türkiye’nin ilk sağlık rezidansı Antwell Life Care!

Bugüne kadar pek çok projesiyle sektörde öncü rol üstlenen Ant Yapı’nın ilk sağlık projesi Antwell Life Care Residence’ ta hazirandan itibaren yeni bir yaşam başlıyor.

Antwell Life Care Residence projesinin temeli atıldı!

Ant Yapı’dan bir ilk daha. Türkiye’nin sağlık hizmeti konseptli ilk rezidansı özelliğini taşıyan Antwell Life Care Residence için ilk harç, törenle atıldı.

Türkiye'nin ilk sağlık rezidansı Antwell'in temeli atıldı!

Ant Yapı’nın Türkiye’nin sağlık hizmetleri alanındaki ilk konsepti olan ve Çamlıca eteklerinde inşa edilen Antwell Life Care Residence’ın inşaatı düzenlenen temel atma töreni ile başladı.   

Türkiye’nin ilk sağlık rezidansı Antwell Care Residence!

Antwell Life Care Residence’ın lansmanı 26 Aralık 2017 tarihinde yapıldı. Proje mobilyalı olarak teslim edilecek.

Antwell'in sağlık hizmetlerindeki çözüm ortağı Acıbadem oldu!

Ant Yapı’nın Türkiye’de ilk kez gerçekleşen Antwell Life Care Residence projesinin sağlık hizmetlerindeki çözüm ortağı Acıbadem oldu. 

10 soruda Antwell Life Care projesi!

Antwell Life Care projesi Çamlıca eteklerinde hayata geçiriliyor. 157 rezidans birimi ve 13 ticari birimden oluşan projede 5 yıl kira garantisi bulunuyor.  İşte 10 soruda Antwell Life Care projesi...

Çamlıca Antwell Life Care fiyat listesi!

Çamlıca Antwell Life Care fiyat listesi daire alanlarına göre değişiklik gösteriyor. 157 rezidans birimi ve 13 ticari birimden oluşan proje Çamlıca eteklerinde, Emaar Square’in hemen yanı başında yer alıyor. 

Çamlıca Antwell Life Care fiyatları 2018!

Toplam 157 rezidans birimi ve 13 ticari birimden meydana gelen Antwell Life Care projesinde daire teslimlerinin 2019 Haziran'da yapılması öngörülüyor..

Mehmet Okay'dan sağlıklı yaşlanma temennisi!

Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, geçtiğimiz ay lansmanını gerçekleştirdikleri Antwell Life Care Residence projesine başladıklarını müjdeledi.

Antwell Life Care Rezidans fiyatlar!

Antwell Life Care Rezidans fiyatlar kapsamında projedeki dairelerin metrekare birim fiyatları 10 bin TL'den başlıyor. Proje Ant Yapı imzası taşıyor...

Antwell Life Care Residence fiyat!

5 yıl kira garantisi sunulan Antwell Life Care Residence, Ant Yapı imzasıyla 157 rezidans birimi ve 13 ticari birimden meydana geliyor.  İşte Antwell Life Care Residence fiyat listesi...

Antwell Life Care fiyat Haberi

Antwell Life Care fiyat

Teslimlerin 2019 yılının Haziran ayında gerçekleştirilmesi öngörülen Antwell Life Care projesi Çamlıca eteklerinde, Emaar Square’in hemen yanı başında ve Çamlıca İş Merkezi’nin karşısında bulunuyor. 


Antwell Life Care projesi sağlık ihtiyaçlarına yanıt verecek şekilde tasarlandı. Toplam 157 rezidans birimi ve 13 ticari biriminden meydana gelen projede 5 yıl kira garantisi sunuluyor. 


Ant Yapı imzasını taşıyan Antwell Life Care projesinde 1+0, 1+1 ve 2+1  daire seçenekleri dizayn ediliyor. Dairelerin alanları 50 ile 120 metrekare arasında değişiyor. 


Çamlıca Antwell Life Care fiyat listesi!

2019 yılının Haziran ayında teslim edilecek projede fiyatlar 570 bin TL'den başlıyor. Projede ister banka kredisiyle ister şirket bünyesinde yüzde 20 peşinat ödeniyor kalan kısım için ise 36 ay 0 faiz imkanı sağlanıyor. 

Tel: +(90) (216) 630 67 67 
Web: