29 / 03 / 2024

apartman risk

apartman risk

Apartmanların risk değerlendirmesi yapma, doktor ve iş güvenliği uzmanı çalıştırma yükümlülükleri hafifledi...

Kartal'da riskli binalarda kontrollü yıkım yapılacak!

Kartal’da çökme sonucu 21 kişinin öldüğü Yeşilyurt apartmanının yanındaki Yunus apartmanı risk nedeniyle boşaltıldı ve yıkım işlemi başladı. Kartal'da riskli binalarda kontrollü yıkım yapılacak.

Apartman risk analizi yaptırmama cezası!

Risk değerlendirmesi; apartman, bina ve sitelerde var olan ya da dışarıdan gelebilecek tehlikelerin belirlenmesi, bu tehlikelerin önlenmesi çalışmaları olarak karşımıza çıkıyor. İşte, apartman risk analizi yaptırmama cezası!

Apartman risk analizi cezası nedir?

6331 sayılı İş sağlığı ve güvenliği kanunu gereğince 1 çalışanı dahi olan tüm iş yerlerinin risk analizi yapmaları gerekiyor. Peki, apartman risk analizi cezası nedir?

Apartman yöneticisi risk değerlendirmesi yükümlülüğü!

Risk analizi, meydana gelebilecek riskleri önceden tespit ederek, risklere sebebiyet veren durumları ortadan kaldırıcı önlemler almak için yapılıyor. Peki, apartman yöneticisi risk değerlendirmesi yükümlülüğü nedir?

Apartmanda risk değerlendirmesi nasıl yapılır?

Risk değerlendirmesi kapsamında apartman, bina ve sitelerde var olan ya da dışarıdan gelebebilecek tehlikeler belirlenerek gerekli önlemler alınıyor. Peki, apartmanda risk değerlendirmesi nasıl yapılır? Apartman risk değerlendirmesi...

Apartman acil durum planı nedir?

1 Ocak 2013′ten itibaren, çalışanı bulunan apartmanlarda risk analizi yapılması zorunlu oluyor. Çalışanların güvenliğinin sağlanması için apartman acil durum planı gerekli oluyor. Peki, apartman acil durum planı nedir, nasıl hazırlanır?

Apartman acil durum planı nasıl hazırlanır?

Apartman risk analizi kapsamına girebilmesi için bir çalışanının bulunması yeterli oluyor. Çalışanların güvenliği için apartman acil durum planının hazırlanması gerekiyor. Peki, apartman acil durum planı nasıl hazırlanır?

Apartman yönetiminde risk analizi!

Kapıcı, bahçıvan veya güvenlik görevlisi çalıştıran apartmanların 1 Ocak 2013′ten itibaren risk değerlendirmesi yaptırması zorunlu hale getirildi. Peki, Apartman yönetiminde risk analizi nasıl yapılır?

Apartman risk analizi örneği!

Apartman çalışma ortamının ve çalışanların sağlık ve güvenliğini sağlama ve geliştirme amacı ile iş sağlığı ve güvenliği yönünden risk analizi yaptırılıyor. Peki apartman risk analizi nasıl yapılır? Apartman risk analizi örneği!

Apartman risk değerlendirmesini kim yapar?

Kapıcı, bahçıvan veya güvenlik görevlisi çalıştıran apartmanlar 1 Ocak 2013′ten itibaren risk değerlendirmesi yapıyor. Apartman risk değerlendirmesini nasıl yapılır? Peki,apartman risk değerlendirmesini kim yapar?

Apartman risk analizi 2014!

İş sağlığı ve güvenliği kanunu gereğince 1 çalışanı dahi olan tüm işyerlerinin risk analizi yapmaları gerekiyor.Kapıcısı olan apartman ve konut sitelerinde de risk analizinin yapılması gerekiyor. İşte apartman risk analizi 2014..

Manisa'da 54 yıllık apartman kentsel dönüşüm kapsamında yıkıldı!

Manisa'da 54 yıllık üç katlı bir apartman, kentsel dönüşüm kapsamında yıkıldı. Belediyenin Deprem Etüd Merkezi ve Yapı Laboratuvarı Sorumlusu Burak Gürol, yapılan çalışmalar sonucunda merkezdeki 99 binanın daha risk altında olduğunu söyledi

Apartman risk değerlendirmesi belgesi!

Apartman risk değerlendirmesi belgesi, apartmanı teftiş eden iş müfettişleri istendiğinde gösterilecektir. Gerektiğinde bir örneği iş müfettişine verilecektir. Peki Apartman risk değerlendirmesi belgesi nasıl hazırlanır? İşte yanıtı...

apartman risk Haberi

apartman risk
Türkiye'de yaklaşık 8.8 milyon apartmana iş güvenliği müjdesi geldi. Apartmanların, 1 Ocak tarihinde yürürlüğe giren İş Güvenliği Yasası'nda yer alan risk değerlendirmesi yapma, doktor ve iş güvenliği uzmanı çalıştırma yükümlülükleri hafiflemiş oldu. Artık apartman yöneticileri risk tespitlerini kendileri...