18 / 04 / 2024

Arçelik Otomatik Gurme Çay Makinesi fiyat

Arçelik Otomatik Gurme Çay Makinesi fiyat

Arçelik Otomatik Gurme Çay Makinesi, 0.8 L demlik kapasitesi ve 1.8 L su ısıtıcı kapasitesiyle dikkat çekiyor. Peki Arçelik Otomatik Gurme Çay Makinesi fiyatı ne kadar? İşte 4 Nisan 2022 fiyat listesi...

Arçelik Gurme Fry az yağlı fritöz ailesinde ikinci üründe yüzde 50 indirim!

Arçelik fritöz almak isteyenlere çok özel bir kampanya sunuyor. Bu kampanya 1-15 Ekim 2023 tarihleri arasında geçerli olacak. Kampanyaya dahil olan satın alınan ürünler içindeki en cazip fiyatlı ürün için tavsiye edilen satış rakamı üzerinden yüzde 50 indirim uygulayacak.

İşte Arçelik çay makinelerinde en uygun fiyatlar! 10 Nisan 2023 fiyat listesi…

Arçelik'in kaliteli, dayanıklı ve şık çay makinesi modelleri; kahvaltı, davet ve sohbetlerini çayla tatlandırmak isteyenlerin en büyük yardımcısı. Peki, Arçelik Gurme Çay Makinesi kaç TL? Arçelik Resital Çay Makinesi en uygun nerede? İşte detaylar...

Arçelik MF 30 QBA 30 lt Siyah Mini Fırın 4 bin 339 TL! Teknik özellikleri neler? 

Arçelik MF 30 QBA mini fırın buharlı pişirme özelliği ve 10 adet otomatik pişirme fonksiyonuyla çeşitli yemeklerin pişmesini sağlar. 

Arçelik Gurme Şef alanlara çay makinesi hediye! Bu fırsat kaçmaz! 4 Nisan 2023 fiyat listesi...

Arçelik'ten nisan ayına özel kampanya! Arçelik, Gurme Şef çok amaçlı pişirici alanlara inox çay makinesi hediye ediyor. Peki, Gurme Şef çok amaçlı pişirici ne kadar? Arçelik Gurme Şef fiyatı kaç TL? Arçelik K 3283 IN çay makinesi ne kadar?

Arçelik BEU 9030 D Arçelik Aria Expert Buharlı Ütü'de kaçırılmayacak indirim fırsatı! 24 Mart 2023 fiyat listesi

Arçelik BEU 9030 D Arçelik Aria Expert Buharlı Ütü, gelişmiş buhar sensörü, otomatik kireç temizleme teknolojisi ve akıllı ütüleme modu ile ütüleme işlemini gerçekleştiriyor. Peki cihaz indirimli fiyatıyla ne kadara satılıyo?

Arçelik'ten efsane kampanya! Arçelik çok amaçlı pişirici alana çay makinesi hediye! İşte 22 Mart 2023 fiyat listesi

Yeni evlenecek çiftler dikkat! Arçelik MC 6056 I Gurme Şef  Multi Cooker Çok Amaçlı Pişirici alana 1.599 TL değerinde Arçelik K 3283 IN Çay Makinesi hediye! Son gün 31 Mart 2023 aldın aldın! 

5 Programlı Arçelik Bulaşık Makinesi'nde kaçırılmayacak indirim fırsatı! 4 Mart 2023 fiyat listesi

Otomatik Kapı Açma Özelliğine Sahip 5 Programlı Arçelik Bulaşık Makinesi, 14 kişilik kapasitesi, hijyenmax ve ekstra kurutma özellikleri ile üstün bulaşık yıkama performansı ortaya koyuyor.

Arçelik BEU 9030 D Aria Expert Buharlı Ütü'de inanılmaz indirim kampanyası! 27 Şubat 2023 fiyat listesi

Arçelik Aria Expert Buharlı Ütü,gelişmiş buhar sensörü,akıllı ütüleme modu ve otomatik kireç temizleme teknolojisi sayesinde ilgileri üzerine çekiyor.

Arçelik 61113 WF Bulaşık Makinesi ne kadar, en uygun nereden alınır? 21 Şubat 2023 fiyat listesi...

Arçelik 61113 WF Bulaşık Makinesi, mükemmel temizlik sağlayan yeni nesil yıkama teknolojisi, otomatik kapı açma özelliği ve kusursuz kurutma performansı ile öne çıkıyor. Peki, Arçelik 61113 WF Bulaşık Makinesi kaç programlı? İşte detaylar... 

Arçelik Cam Demlikli Semaver kaç TL? Özellikleri neler? 15 Şubat 2023 fiyat listesi

Evlerin ve mutfakların en vazgeçilmez yardımcılarından olan Arçelik çay makinesi geniş kapasiteye sahiptir. Otomatik kapanma ve emniyetli kullanım özelliği ile güvenli çay pişirme işlevini pratik bir şekilde gerçekleştirir.

Arçelik kurutma makinesi en uygun fiyata nerde satılıyor? 14 Şubat 2023 fiyat listesi

Kurutma makinesi alacaklar için Arçelik ısı pompalı kurutma makinesiyle karşımıza çıkıyor.Otomatik kırışık önleme fonksiyonu,akıllı telefon ile uzaktan kontrol edebilme özelliği ve akıllı nem sensörü ile kurutma makinesi merak konusu oluyor.

Arçelik buharlı ütü en uygun fiyata nerede satılıyor? Ne kadara satılıyor? 12 Şubat 2023 fiyat listesi

Ütüm yeni olmasına rağmen çok fazla kireçleniyor diyenler için Arçelik ,otomatik kireç önleme teknolojisi ile tüketicisinin karşısına çıkıyor. Yüksek buhar gücüyle tasarlanmış ütü bir çok kişi  tarafından da tercih ediliyor.

Arçelik'ten büyük kampanya! Seçili ürünlerde 1.599 TL indirim fırsatını kaçırmayın

MC 6056 I Gurme Şef Multi Cooker Çok Amaçlı Pişirici fiyatı merak ediliyor. Web sitesinden girip Arçelik'ten Seçili Beyaz Eşya ile birlikte Küçük Ev Aleti veya TV alımında  1.599 TL İndirim avantajını değerlendirmek için haberimizi okuyun.

Arçelik Otomatik Gurme Çay Makinesi fiyat Haberi

Arçelik Otomatik Gurme Çay Makinesi fiyat

Arçelik Otomatik Gurme Çay Makinesi, 0.8 L demlik kapasitesi ve 1.8 L su ısıtıcı kapasitesiyle dikkat çekiyor. Kırılmaya karşı 4 kata kadar dayanıklılığı artırılmış olan cam demliğe sahip Gurme Çay Makinesinde özel demleme teknolojisi bulunuyor.

Özel su transfer sistemiyle su ısıtıcısı haznesine konulan suyu otomatik şekilde demleme haznesine aktarmasıyla ön plana çıkan Arçelik Otomatik Gurme Çay Makinesi, siyah çayı 1, biki çaylarını da 30 dakikaya kadar sıcak tutuyor. 

Peki Arçelik Otomatik Gurme Çay Makinesi fiyatı ne kadar? İşte 4 Nisan 2022 fiyat listesi...

Arçelik Otomatik Gurme Çay Makinesi ile çay demleme süreci HomeWhiz akıllı telefon uygulaması aracılığyla kontrol edilebiliyor. Bu uygulama ile çayınızı demleyebilir, istediğiniz zaman hazır olacak şekilde de erteleyebilirsiniz. 

Arçelik Otomatik Gurme Çay Makinesinin derinliği 23 cm, genişliği 41.5...