19 / 04 / 2024

Arifiye park alanı

Arifiye park alanı

Arifiye’de inşa edilen yeni yaşam alanı açılışının 18 Ekim Perşembe günü saat 16.30’da gerçekleştireceğini dile getiren Başkan Toçoğlu, “İlçemizin yeni buluşma noktası hazır. Arifiye Park şehrimize hayırlı olsun” dedi.

Antalya'da milli park alanına beş yıldızlı otel yapma talebi! Bakanlığa resmen başvuru yapıldı!

Erkan Güral’ın şirketi NG Kütahya Seramik Porselen Turizm Anonim Şirketi,  Antalya’da “milli park alanı”nda beş yıldızlı otel işletmek için Bakanlığa başvuruda bulundu.

İstanbul Çekmeköy'de son dakika imar değişikliği! Park alanı yapılaşmaya açıldı: Konut yapılacak!

İBB Meclisi'nin haziran ayı oturumlarında, Çekmeköy Ömerli Mahallesi'nde dikkatleri çeken bir plan değişikliği yapıldı. Buna göre park alanı yapılaşmaya açıldı.

Park alanının imara açılmaması için mücadele veren Kıymet Teyze hayaline kavuştu!

Edirne'de 7 sene önce park alanının imara açılmaması için kepçe önünde eylem yapan Kıymet Teyze'nin hayalleri gerçek oldu. 

İBB meclisinin ormanlık alan dediği yer imara mı açılıyor?

İBB, İBB Meclisi tarafından park alanı ilan edilen Dikilitaş’taki ormanlık alanı 175 milyon TL ile yeniden satışa sundu. İBB yönetimi tarafından satılmak istenen bir diğer yerin ise 450 milyon TL bedelle Mecidiyeköy’de vakıf arazisi olduğu belirtildi. 

Kumluca’da park alanına yapılan kaçak ev yıkılıyor!

Antalya Kumluca’da park alanına kaçak olarak inşa edilen ev yıkılacak. Evde yaşayan kiracı Şahin Erbay: “Hurdacılık yaptığım ve zihinsel engelli 4 çocuğum olduğu için kimse ev vermiyor, çaresizim.” dedi.

Çekmeköy Hamidiye'de park alanının imar planı tadilatı askıda!

Çekmeköy İlçesi, Hamidiye Mahallesi, 4017 parselin bitişiğinde yer alan park alanının bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda...

İBB'nin Şile Kumbaba Sahili'ndeki parkına alıcı çıkmadı!

İBB tarafından satışa çıkarılan Şile Kumbaba sahilinde bulunan park alanının ihalesine alıcı çıkmadı. Arsanın satış bedeli 22 milyon 795 bin 836 TL olarak belirlenmişti.

Salda Gölü Tabiat Parkı alanı 570 dekara çıkarıldı!

Burdur Yeşilova'daki beyaz kumsalı ve turkuaz suyunun güzelliğiyle "Türkiye'nin Maldivleri" olarak bilinen Salda Gölü çevresinde bulunan Salda Gölü Tabiat Parkı alanının genişletildiği belirtildi.

İstanbul'a 300 bin metrekare yeşil alan!

AK Parti'nin İBB Meclisi'ne verdiği teklif ile Şişli, Beşiktaş, Esenler, Başakşehir, Eyüpsultan ilçelerinde bulunan ve mülkiyeti İBB'ye ait yaklaşık 300 bin metrekarelik alan meclis kararı ile park alanı olarak ilan edildi.

Samsun'da park alanına kültür merkezi mi inşa edildi?

Samsun'un Atakum ilçesinde 'bölge parkı' yapılması şartıyla izin verilen alana kültür merkezi inşa edildi.

İzmir'de metro vagonu yer altı park alanı inşaatında göçük!

İzmir'de metro vagonları için inşa edilen yer altı park alanında göçük meydana geldi. Ekipler olay yerinde çalışmalar başlattı.

Sakarya Arifiye yatırımları hız kesmiyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Zeki Toçoğlu, “İlçemize değer katacak yatırımlara imza attık. Arifiye Park’ı kısa süre içerisinde tamamladık. Hal kompleksimiz sona eriyor" dedi.

Üsküdar'daki park alanı yapılaşmaya açılıyor!

Acıbadem’de Türkiye İş Bankası AŞ Vakfı (TİBAŞ) tarafından park yapılmak üzere bağışlanan ve 15 Temmuz şehidi Acıbadem Muhtarı Mert Sertbaş’ın adının verildiği yeşil alanın yapılaşmaya açılması tartışmalara neden oldu.

Arifiye park alanı Haberi

Arifiye park alanı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Arifiye’de hayata geçirilen yeni yaşam alanı 18 Ekim Perşembe günü açılacak. Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu tarafından Arifiye’ye yeni bir yaşam alanı müjdesi verilmiş, projesi hazırlanmış, ihalesine çıkılmış ve çalışmalar derhal başlatılmıştı. Kısa süre içerisinde çalışmaların tamamlandığı projenin 18 Ekim Perşembe günü hizmete alınacağını ifade eden Başkan Toçoğlu, saat 16.30’da gerçekleşecek açılışa tüm vatandaşları davet etti.

Sakarya’da yeşile ve yeni yaşam alanlarına dönük adımlarının sürdüğünü ifade eden Başkan Toçoğlu, Arifiye’ye yeni buluşma noktası kazandırıyor olmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi. 

Sakarya Belediyesi'nde yer alan habere göre Toçoğlu, “10 bin metrekarelik alan üzerine inşa ettiğimiz Arifiye Park’ta çalışmalarımızı tamamladık. Yeşil alanların yanı sıra projemizin içerisinde kafeterya, restaurant, basketbol sahası, kaykay pisti, çocuk oyun grupları, koşu ve yürüyüş yolları yer...