26 / 04 / 2024

Arıkanlı Holding Alp Şahin

Arıkanlı Holding Alp Şahin

Gayrimenkul sektörünün ve küresel yatırımların Türkiye de en girişimci ve yaratıcı aktörlerinden olan Alp Şahin, Arıkanlı Holding'e Strateji Planlama ve İş Geliştirme Koordinatörü olarak transfer oldu

Yılın En Başarılı Holdingi ödülünü alan İsra Holding’ten o ile dev karma proje geliyor!

ASKON tarafından düzenlenen 14. Ekonomi Değerlendirme Programı’nda “Yılın En Başarılı Holdingi” ödülünü alan İsra Holding, Ağrı'da AVM, otel, klinik, rezidans, ofis ve konutların yer aldığı dev bir karma proje inşa edecek.

Devlet Arşivleri Başkanlığı duyurdu! 12 bin 544 TL maaşla personel alımı! Başvuru şartları neler?

Devlet Arşivleri Başkanlığı tarafından, Ankara ve İstanbul'daki birimlerde çalıştırmak üzere KPSS 60 puanı ile 10 farklı unvanda personel alımı yapılacağı duyuruldu. Başvuru şartları neler? Kimler başvuru yapabilir?

Cumhurbaşkanlığı 12.554 TL maaş ile personel arıyor! İşte detaylar!

Cumhurbaşkanlığı personel arıyor. Çeşitli alanlarda 12.554 TL maaş karşılığında personel alımı yapılacak. İşte detaylar!

Tamer Saka Sabancı Holding Çimento Grup Başkanlığı'na atandı!

Dr Tamer Saka, Sabancı Holding Çimento Grup Başkanlığına atandı. Tamer Saka, 2 Nisan itibarıyla yeni görevine başlıyor.

Yaşar Holding'ten Turgutlu'ya 50 milyonluk fabrika!

Yaşar Holding bünyesindeki Çamlı Yem'in Turgutlu'da kuracağı yeni fabrikasının temeli törenle atıldı.

Yaşar Holding'ten Manisa'ya dev yatırım!

Ege'nin sanayi devi Yaşar Holding kuruluşlarından yem ve besicilik şirketi Çamlı, Manisa Turgutlu'ya dev bir yem fabrikası yatırımı yapma kararı aldı.

Ebru Arıkan'dan yeni şirket!

MEF Okulları kurucusu rahmetli iş adamı İbrahim Arıkan'ın kızları Ebru Arıkan ile Eda Arıkan tarafından Arıkanlı Yapı İnşaat Pazarlama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu.

Arıkanlı Yapı İnşaat Pazarlama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arıkanlı Yapı İnşaat Pazarlama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ebru Arıkan Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Eda Arıkan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 1 milyon 981 bin TL sermaye ile 2 Mayıs'ta Sarıyer'de kuruldu.

ECE Holding Ar-Ge Merkezi tescillendi!

Yapı sektörünün lider markalarını bünyesinde barındıran ECE Holding’in Ar-Ge Merkezi’ne, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından Resmi Ar-Ge Merkezi Belgesi verildi.

Alarko Holding Yönetim Kurulu Başkanlığı'na İzzet Garih geldi!

Alarko Holding Yönetim Kurulu Başkanlığı'ndan ayrılan İshak Alaton'un yerine İzzet Garih getirildi. İzzet Garih oy birliği ile yönetime geçti.

Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Selim Yaşar oldu!

İzmir merkezli Yaşar Holding’in hakim ortakları genel kurullarını gerçekleştirdi. Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanlığı’na oy birliğiyle Selim Yaşar, başkan vekilliklerine Feyhan Yaşar ve İdil Yiğitbaşı seçildi.

Derince Limanı’na dolgu yapılacak!

DSP Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Meral Uçarı, Safi Holding’in Derince Limanı’na 5 milyon metreküp dolgu malzemesi kullanarak dolgu yapacağının söyledi.

Feyhan Yaşar: Gayrimenkul geliştirme ve enerjiye gireceğiz!

Yaşar Holding'te 2003 yılında yönetim kurulu başkanlığı koltuğuna oturan Feyhan Yaşar, 2009 yılında ani bir kararla bu görevinden çekilmiş ve yerine o dönem başkan vekili olan kardeşi İdil Yiğitbaşı geçmişti.

Arıkanlı Holding Alp Şahin Haberi

Arıkanlı Holding Alp Şahin

Daha önce Belçikalı Vizzion Europe Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme şirketinde Gayrimenkul Geliştirme Direktörü olarak görev yapan ve kendi girişimi olan Goldsbridge Enterprises da küresel yatırım faaliyetlerini yönetmiş olan Alp Şahin, Ortadoğu ve Asya kıtasının varlıklı, güçlü ailelerine olan yakınlığı ile...