16 / 04 / 2024

Arınç Açılış töreni

Arınç Açılış töreni

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Bursa Orhan Gazi Parkı'nda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla düzenlenen "Toplu Açılış Töreni"nde, Erdoğan'ın, cumhurbaşkanı seçiminden sonra Bursalılarla kucaklaşmak için kente geldiğini söyledi.

1915 Çanakkale Köprüsü bugün açılıyor! 1915 Çanakkale Köprüsü geçiş ücreti ne kadar?

1915 Çanakkale Köprüsü'nün açılışı bugün gerçekleştirilecek. Köprünün açılış töreni için son hazırlıklar tamamlandı. Peki, Araç geçişi ne zaman başlayacak? 1915 Çanakkale Köprüsü geçiş ücreti ne kadar? İşte tüm detaylar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a İngiltere Cambridge Camisi açılış töreni daveti!

Söz yazarı ve yorumcu Yusuf İslam, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı İngiltere'de inşası devam eden Cambridge Camisi'nin açılış törenine davet etti. İslam, Erdoğan'a caminin yapım sürecindeki yardımları için teşekkürlerini iletti...

Mustafa Varank Sakarya'da fabrika açılış törenine katıldı! 

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Sakarya’nın Ferizli ilçesinde bulunan Organize Sanayi Bölgesindeki Arsan Kauçuk Plastik Makine fabrikasının açılış törenine katıldı.

Manisa Gölmarmara'da toplu açılış töreni gerçekleşti!

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, Manisa Gölmarmara Belediyesi’nin gerçekleştirdiği toplu açılış törenine katıldı.

İstanbul'un 5 büyük millet bahçesi bugün açılıyor!

Türkiye'nin ilk millet bahçeleri bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşecek törende halkın hizmetine açılacak. Açılış töreni saat 14:30'da düzenlenecek.

İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılış töreni başladı!

İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılış töreni  Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla başladı başladı...

İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılışına doğru!

İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılışına saatler kaldı. 29 Ekim Pazartesi günü yapılacak İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılış törenine çok sayıda devlet başkanı katılacak.

İstanbul Yeni Havalimanı açılışı için anma pulu!

Tamamlandığında dünyanın en büyük havalimanı olacak ve 29 Ekim'de ilk etabı açılacak İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılış töreni için anma pulu bastırıldı.

TANAP'ın açılış töreni 12 Haziran'da Eskişehir’de yapılacak!

Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı Projesi’nin (TANAP) açılış törenine ilişkin detaylar netleşti. TANAP’ın açılış törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Gürcistan Cumhurbaşkanı Giorgi Margvelaşvili katılacak. 

Pınarbaşı Sosyal Yaşam Merkezi açılış töreni bugün!

Kayseri'de Pınarbaşı Sosyal Yaşam Merkezi açılış töreni bugün Çevre ve Şehircilik Bakanı  Mehmet Özhaseki'nin katılımıyla gerçekleştirilecek. 

Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu yarın açılıyor!

Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu'nun açılış töreni yarın Bakü'de gerçekleşecek. Projenin açılışını Cumhurbaşkanı Erdoğan yapacak..

Emlağın En’leri Ödül Töreni yapıldı!

Hürriyet Emlak, “Emlağın En’leri Ödül Töreni”nde emlak sektörünün nabzını tutan başarılı isimleri ödüllendirdi. Bu yıl ikinci kez düzenlenen organizasyonda 27 emlak ofisi ödüle değer görüldü.

İncirliova'da toplu açılış töreni gerçekleşti!

Aydın İncirliova'da 8 tesis ve 15 parkın toplu açılış töreni gerçekleşti.

Arınç Açılış töreni Haberi

Arınç Açılış töreni

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, "Bundan 6 ay önce, Sayın Cumhurbaşkanımız 10 Ağustos 2014 tarihinde halkımızın doğrudan oylarıyla Cumhurbaşkanı seçildi. Bu seçimde esasen gönlünü yıllardır Sayın Cumhurbaşkanımıza kaptıran Bursa, cumhurbaşkanlığı seçiminde de ona yüzde 55 oyla destek verdi" dedi.


Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Çelik ise "Türkiye, çok şükür Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğiyle, dünyanın yaşamış olduğu, çevremizdeki ülkelerin yaşadığı bu sıkıntıları yaşamadı, yaşamıyor. İnşallah önümüzdeki dönemde de bu birlik, beraberlik devam ettikçe yaşamayacaktır" dedi.


Arınç, Bursa Orhan Gazi Parkı'nda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılımıyla düzenlenen "Toplu Açılış Töreni"nde yaptığı konuşmada, Erdoğan'ın, cumhurbaşkanı seçiminden sonra Bursalılarla kucaklaşmak, onlara teşekkür etmek, 2014 yılında yapımı tamamlanan kamunun yanı sıra özel sektöre verdikleri desteklerle meydana gelen yatırımların açılışını gerçekleştirmek üzere kente geldiğini söyledi.



Erdoğan'ı Bursa'da ağırlamaktan büyük...