18 / 04 / 2024

armani maçka residence beşiktaş örnek daire

armani maçka residence beşiktaş örnek daire

Armani Maçka Residence Beşiktaş fiyatları 2 oda 1 salon daireler için 2 milyon 250 bin TL' den başlangıç gösteriliyor. Armani Maçka Residence' de yer alan dairelerin anahtar teslimleri hemen yapılıyor...

Armani Maçka Rezidans resimleri!

Astaş GYO 'nun Beşiktaş'ta hayata geçirdiği projesi olan Armani Maçka Rezidans resimleri 'ni haberimizde inceleyebilirsiniz...

7 Temmuz 2017 TOKİ Maçka kura sonuçları!

7 Temmuz 2017 TOKİ Maçka kura sonuçları henüz açıklanmadı, 7 Temmuz 2017 TOKİ Maçka kura sonuçları belli olduğunda Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Maçka kura sonucu listeleri!

TOKİ Maçka kura sonucu listeleri henüz açıklanmadı, TOKİ Maçka kura sonucu listeleri belli olduğunda Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Maçka kura sonuçları açıklandı mı?

TOKİ Maçka kura sonuçları henüz açıklanmadı, TOKİ Maçka kura sonuçları açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Trabzon Maçka kura sonuçları 7 Temmuz 2017!

TOKİ Trabzon Maçka kura sonuçları 7 Temmuz 2017 henüz belli olmadı. TOKİ Trabzon Maçka kura sonuçları 7 Temmuz 2017 açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Gezi Parkı ve Maçka Parkı köprü ile bağlanacak!

Taksim Gezi Parkı ile Maçka Parkı arasına Ekolojik Yaya Köprüsü inşa edilecek. Köprü ile iki bölge birbirine bağlanacak.

Maçka Forumu'ndan park açıklaması!

Maçka Forumu, İBB Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa Karayolu Tünelleri Projesi kapsamında inşaat alanına dönecek Maçka Parkı için açıklama yaptı.

Maçka Demokrasi Parkı'na ilişkin 7 sorun mecliste!

Maçka Demokrasi Parkı'nın tünel projesi için kullanılmasına ve karayolu projelerinden etkilenen park, orman ve yeşil alanlara ilişkin soru önergesi hazırlandı..

Maçka Parkı’nda tünel projesini durdurma çağrısı!

İstanbul 2 Numaralı Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu, gündemden düşmeyen Maçka Parkı’nda incelemelerde bulundu. Kurul, İBB’ye projeyi durdurma çağrısı yaptı.

Maçka Parkı'nda imar değişikliği memnun etmedi!

Dolmabahçe- Levazım-Baltalimanı- Ayazağa Tünelleri Projesi'nin imar planı değişti. Tünel'in çıkışı Maçka Parkı'ndan olmayacak. Yeni plan için tünelin iç kısmında güzergah değişikliği yapıldığını ve tünelin çıkış kısmında bir değişiklik yapılmadığını iddia edildi.

Maçka Parkı çevresinde yapılan düzenlemeler mecliste!

Maçka Parkı çevresinde tünel inşaatı sebebiyle yapıldığı iddia olunan düzenlemeler meclis gündemine taşındı. Konu ile ilgili olarak CHP İstanbul Milletvekili Gülay Yedekci, yazılı soru önergesi hazırladı..

Maçka Parkı havadan görüntülendi!

İstanbul’da, altından tünel geçirilmesi planlanan Maçka Parkı havadan görüntülendi. 138 bin 971 metrekareli yeşil alana sahip parkın önemi fark edildi.

Maçka Parkı için toplanan imza İBB'ye verildi!

Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa Tünelleri Projesi kapsamında imara açılacak Maçka Parkı için toplanan imzalar İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne verildi.

Maçka Parkı imar planına 2 bin dilekçeyle itiraz!

Maçka Parkı'nı savunmak isteyen vatandaşlar, imar planına karşı topladıkları 2 bin itiraz dilekçesini İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne teslim etti.

armani maçka residence beşiktaş örnek daire Haberi

armani maçka residence beşiktaş örnek daire


Astaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarfaından inşa edilen Armani Maçka Residence projesi İstanbul Avrupa Yakası Beşiktaş Maçka' da yükseliyor.


Armani Maçka Rezidans projesinde açık ve kapalı yüzme havuzu, spa, dinlenme alanları, sauna, fitness merkezi, Türk hamamı, çocuk oyun alanları ve güneşlenme terasları gibi sosyal olanaklar alıcılarını bekliyor.


Toplam 170 adet konutttan meydana gelen Armani Maçka Rezidans Evleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Armani Maçka Rezidans'ta yer alan 1+1 dairelerin tamamının satışı tamamlandı.


 


Armani Maçka Residence Beşiktaş fiyat!


Armani Maçka Residence Beşiktaş fiyatları kapsamında 2 oda 1 salon daireler 2...