26 / 04 / 2024

Armas Luxury hotel satış

Armas Luxury hotel satış

Kemer İcra Dairesi Antalya ili, Kemer ilçesi, Göynük Mahallesi 368 ada 1 parselde yer alan 4 yıldızlı Armas Luxury Resort & Villas 74 milyon 565 bin 163 TL'ye satıyor.

Limak Skopje Luxury Hotel 23 Nisan'da açılacak!

Limak Şirketler Grubu, Makedonya'nın başkenti Üsküp'ün merkezine 200 metre uzaklıktaki Limak Skopje Luxury Hotel'i 23 Nisan tarihinde hizmete sunuyor.

Armas Luxury Resort & Villas 74.6 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Kemer İcra Dairesi Antalya ili, Kemer ilçesi, Göynük Mahallesi 368 ada 1 parselde yer alan 4 yıldızlı Armas Luxury Resort & Villas 74 milyon 565 bin 163 TL'ye satıyor.

Richmond Nua, 2019 World Luxury Hotel Awards ödülünün sahibi oldu!

Finlandiya'da düzenlenen 2019 World Luxury Hotel Awards ödüllerinde, Richmond Nua Wellness-Spa, Luxury Spa Hotel ünvanının sahibi oldu...

LUX* Bodrum Resort&Residences'a Avrupa’dan ödül!

World Luxury Hotel Awards 2018 yarışmasının kazananları açıklandı. Yarışmada, ‘Luxury Villa Resort’ kategorisinde Avrupa’nın birincisi LUX* Bodrum Resort& Residences seçildi.

LUX Bodrum Resort & Residences Avrupa’nın birincisi oldu!

Dünyanın en prestijli global organizasyonlarından biri olan World Luxury Hotel Awards 2018 yarışmasının kazananları Bali’de gerçekleşen özel bir organizasyonla açıklandı. LUX Bodrum Resort & Residences Avrupa’nın birincisi oldu.

Çeşme The Nowness Luxury Hotel açıldı!

Ayasaranda Koyu’nda, Sakız AdasTnın karşısında hizmete giren The Nowness Luxury Hotel, eşsiz manzarasıyla misafirlerine farklı bir atmosfer sunuyor. Aytin İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Heval Aytin, tüm odaları deniz manzaralı olacak şekilde tasarladıklarını belirtiyor...

Vitality Luxury Hotel Bodrum'u LUX Resort ve Hotels işletecek!

MYC Partners’ın patronu Akdoğan, Bodrum’daki otelin işletmesini Türkiye’ye yatırım konusunda istekli olan Asya merkezli LUX Grubu’na verdi. Akdoğan “Trump’ın yöneticileri çok peşimizden koştu ama LUX ile anlaştık” dedi.

Vitality Luxury Hotel Bodrum'u Lux Resorts işletecek!

MYC PARTNERS; Avrupa'nın en prestijli ödülü A’design Awards Gümüş ödülü’ ne sahip olan Vitality Luxury Hotel Bodrum projesinin işletmesi için dünyaca ünlü otel zinciri LUX* RESORTS & HOTELS ile el sıkıştı.

Museum Hotel en lüks butik otel seçildi!

Kapadokya'da bulunan Museum Hotel, "World Luxury Hotel Awards 2015" tarafından "Avrupa'nın En iyi Lüks Butik Oteli" seçildi. Otel, daha önce de pek çok ödül almıştı.

Güral Premier Hotels & Resort'a iki ayrı ödül!

Güral Premier Hotels & Resorts, bu yıl 4. kez ödül kazandığı ‘World Luxury Hotel Awards’tan yine ödülle döndü. ‘Lüks Sahil Tatil Mekanı’ ve ‘Lüks Her Şey Dahil Aile Oteli’ alanlarında ödüle layık görüldü.

Güral Premier, World Luxury Hotel Awards’tan iki ödül aldı!

Güral Premier Hotels & Resorts, bu yıl 4. kez ödül kazandığı ‘World Luxury Hotel Awards’tan yine ödülle döndü. ‘Lüks Sahil Tatil Mekanı’ ve ‘Lüks Her Şey Dahil Aile Oteli’ alanlarında ödüle layık görüldü.

Limak Grubu yeni otel yatırımı yapacak!

Kavacık’taki Limak Eurasia Luxury Hotel’de Rus gazetecileri ağırlayan Limak Grubu, turizmdeki yatırım planlarını paylaştı.

Caresse, Luxury Collection Resort Hotel açıldı!

The Luxury Collection, Türkiye’de ilk resort otelini Bodrum’da ‘Caresse, Luxury Collection Resort ’ ismiyle açtı.Büyükhanlı Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Volkan Büyükhanlı Starwood Grubu’yla 1,5 yıldır görüştüklerini söyledi.

Armas Luxury hotel satış Haberi

Armas Luxury hotel satış

Kemer İcra Dairesi tarafından Antalya ili, Kemer ilçesi, Göynük Mahallesi 368 ada 1 parselde yer alan 4 yıldızlı Armas Luxury Resort & Villas 74 milyon 565 bin 163 TL'ye satışa sunuldu. Gayrimenkulün satış ihalesi 21 Ocak 2021 saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

İlan Metni:

T.C. KEMER İCRA DAİRESİ 2019/79 TLMT. TAŞINMAZIN (ÜST HAKKI) AÇIK ARTIRMA İLANI

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri :
SATIŞA KONU TAŞINMAZ :
Tapu Kaydı : Mülkiyeti Maliye Hazinesine ait, Antalya, Kemer, Göynük, 368 ada 1 parsel, 28 cilt, 2686 sayfa noda kayıtlı (Tapuda 49 yıl süre ile 2668 sayfadaki 1718 parselin Üst Hakkı) Antalya, Kemer, Göynük, 34.230,46 m2 alanlı taşınmazın tapu kaydında: 11.07.2006 gün 2562 yevmiye numaralı resmi senedin hak sahibi başlıklı 3.maddesi ve üst hakkı bedelli Başlıklı 7.maddesinin...