19 / 04 / 2024

arsa yatırımı yapılacak yerler

arsa yatırımı yapılacak yerler

Arsa - Arazi yatırımı günümüzde gitgide daha önemli hale geldi. İleriye dönük yatırım araçlarından biri haline dönüşen “Arsa-Arazi yatırımını” , doğru bölge seçimini, doğru zamanda ve doğru uzmanla çalışarak nasıl kazançlı hale getirebilirsiniz? 

Vatandaşlar arsa yatırımı yapıyor mu? Bu fiyatlardan alınmaz diyen de oldu, iyi kazandırdı diyen de!

Konut, dolar, altın, faiz, hisse yatırımlarının yanı sıra arsa yatırımı da sık sık gündeme geliyor. Peki vatandaşlar arsa yatırımı yapıyor mu? İşte sosyal medya platformu X'te "Arsa yatırımı yapıyor musunuz?" sorusuna verilen o yanıtlar...

Yapı sektöründe 7,7 milyar dolarlık enerji verimliliği yatırımı yapılacak

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, 2024-2030 senelerinde enerji verimliliği odağında yapı sektörüne 7,7 milyar dolar yatırım yapılacağını açıkladı. İşte haberin detayları...

2022'de ulaştırma projelerine ne kadar yatırım yapılacak?

Ulaştırma ve haberleşme sektöründe 2022 yılı için ayrılan bütçe miktarları belli oldu. 2022 yılı kapsamında 49,8 milyar TL'lik kamu yatırımı yapılması planlanıyor.

Arsa ve arazi yatırımında nelere dikkat edilmeli?

Nef Arsa İzmir Satış Müdürü Şeyma Yeşim Dikmen arsa yatırımı yapılırken dikkat edilmesi gerekenlerle ilgili önemli açıklamalar yaptı. 

Moskova'dan dev inşaat yatırımı!

Yeni emlak yatırımları için artan arsa talebi üzerine Moskova’da, belediye eski sanayi tesisi arsa ve arazilerini daha aktif devreye sokmaya başladı. Şehrin farklı bölgelerinde bulunan eski Sovyet sanayi siteleri arazilerine 7 trilyon ruble (91,5 milyar dolar) yatırım yapılacak.

Asyaport'a 300 milyon dolar daha yatırım yapılacak!

Asyaport Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Soyuer, Asyaport'a 300 milyon dolar yatırım yapılacağını ve bununla birlikte ilave 1000 kişilik istihdam yaratılacağını söyledi...

YHT projelerine 2020'de 4,9 milyar liralık yatırım yapılacak!

2020 Yılı Yatırım Programı kapsamında, yüksek hızlı ve hızlı tren projelerine bu yıl yaklaşık 4,9 milyar liralık yatırım yapılacak.

Naci Ağbal: 88,5 milyar liralık kamu yatırımı yapılacak!

Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı Naci Ağbal, 2020 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanun Teklifi'ne ilişkin basını bilgilendirme toplantısında; 2020 yılında ulaştırmadan imalat sanayisine, sağlıktan eğitime kadar 88,5 milyar liralık kamu yatırımı yapılacağının bilgisini verdi...

5 proje için 14 milyarlık yatırım yapılacak!

Proje Bazlı Teşvik Sistemi kapsamında Ankara, İstanbul, Bursa ve Adana'da 5 proje için 14 milyarlık yatırım yapılacak.

39 ilde 1.5 milyar TL'lik otel yatırımı yapılacak!

TÜROB, Ekonomi Bakanlığı'nın verilerine göre, 39 ilde toplam 15 bin 222 yataklı 92 yeni otel inşa edilecek. 92 tesis için 1 milyar 590 milyon TL'lik yatırım yapılacak.

The Land Of Legends'a 4 milyar TL'nin üzerinde yatırım yapılacak!

Antalya'da 2016'da açılan The Land Of Legends için 500 milyon TL'lik ek yatırım yapıldı ve tesisin ikinci etabı geçen hafta açıldı.

Mersin Kazanlı'ya 1 milyar dolar yatırım yapılacak!

Mersin'in Tarsus ilçesindeki Kazanlı bölgesine 1 milyar dolarlık yatırım yapılacak. Bakan Elvan, yatırım yapılacak bölgenin Türkiye'nin ikinci Belek'i olacağını belirti..

2018'de ulaşıma 28 milyar 800 milyon liralık yatırım yapılacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, son 15 yılda 380 milyar 200 milyon liralık yatırım yapıldığını vurguladı. Arslan, gelecek yıl ise 28 milyar 800 milyon liralık yatırım yapılacağını ifade etti. 

arsa yatırımı yapılacak yerler Haberi

arsa yatırımı yapılacak yerler

Nursel Nuray Çökelek, uzun zamandır gayrimenkul sektöründe Re/Max Pro ofisine bağlı olarak müşterilerine hizmet vermekte. Zaman içinde edindiği deneyimleri müşterileri ile paylaşarak doğru yatırım aracının Arsa - Arazi yatırımı olduğuna karar vermiş. Hatta kendi yatırımlarının hepsini de bu yöne kaydırmış. Uzmanı olarak çalıştığı Çanakkale bölgesindeki son durumu ve yatırımın neden önemli olduğu konusunda kendisine birkaç soru sorduk.

Nursel Hanım merhaba, neden “Arsa-Arazi Yatırımı” konusunda uzmanlaşma yolunu seçtiniz?
Arsa araziye inandım, çünkü ben kazandım. 5-6 yıl önce bir arazi aldım, aradan 4 sene geçtikten sonra ciddi miktarda kar getirdi. Gayrimenkullerim vardı onları bile satıp araziye çevirdim. Çok yavaş prim yapan konutlarımı da satıp, daha iyi kar elde  edeceğimi bildiğim bölgelerde arazi yatırımına çevirdim. 

Arazide geçen yıl yapmış olduğum işlemde 8 ayda yüzde...