25 / 04 / 2024

Artvin Yusufeli köy nakli

Artvin Yusufeli köy nakli

Artvin Yusufeli ilçesi, Tekkale, Irmakyanı, Meşecik ve Yeniköy köyleri halkının başka bir bölgeye nakli ve yerleştirilmesine ilişkin karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ayla Çelik Artvin'den köy evi aldı!

Şarkıcı Ayla Çelik Artvin'den köy evi aldığını dile getirdi. Çelik köy evine tadilat yaptıracak.

Artvin Yusufeli'de 21 binada 52 konut inşa edilecek!

Artvin Yusufeli'nin 176 haneli, 400 nüfuslu Dereiçi köyünde, 17 Mart günü bir evde başlayan yangın, rüzgarın da etkisiyle yayılarak bitişikteki evlere sıçramıştı. Bölgede 21 binada 52 konut inşa edilecek...

Artvin Yusufeli'nde 193 bağımsız bölümde hasar tespit edildi!

Yusufeli ilçesine bağlı Dereiçi köyünde, 52'si konut, diğerleri de ahır, samanlık, dükkan ve okula ait bir eklenti olmak üzere 193 bağımsız bölümde hasar tespit edildi.

Artvin Yusufeli'nin bazı köyleri başka bir bölgeye naklediliyor!

Artvin Yusufeli ilçesi, Tekkale, Irmakyanı, Meşecik ve Yeniköy köyleri halkının başka bir bölgeye nakli ve yerleştirilmesine ilişkin karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Artvin Yusufeli İnanlı köyü başka bir bölgeye naklediliyor!

Yerleşim yerleri baraj su toplama havzasında kalan Artvin İnanlı köyü halkının başka bir bölgeye nakli ve yerleştirilmesine ilişkin karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Yusufeli Demirkent köyünün yol ihtiyacı mecliste!

Yusufeli ilçesi Demirkent köyünün yol ihtiyacı meclis gündemine taşındı. CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan soru önergesi hazırladı..

Artvin'in Çağlayan Köyü'nün ulaşım sorunu mecliste!

CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Artvin Şavşat'a bağlı Çağlayan Köyü'nün ulaşım sorununu meclis gündemine taşıdı...

Artvin Şavşat'taki Çağlayan Köyü'nün yol sorunu TBMM'de!

Artvin'in Şavşat ilçesine bağlı Çağlayan köyünün yol sorunu TBMM gündemine taşındı. CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Artvin Demirkent Köyü'nün yol ihtiyacı mecliste!

Artvin'in Yusufeli ilçesine bağlı Demirkent Köyü'nün yol ihtiyacı mecliste konu oldu. CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan sorularını Başbakan Yıldırım'a sordu..

Artvin Yusufeli’ne yöresel mimaride 334 konut!

TOKİ tarafından Artvin’in Yusufeli İlçesi’nde hayata geçirilen 334 konut için ihale yapıldı.

Artvin Yusufeli'ye 28 milyon TL'lik ödenek ayrıldı!

Artvin Yusufeli’nde Köylerin Muhtarları ile bir araya gelen AK Parti Artvin Milletvekili Dr. İsrafil Kışla Köylere Hizmet Götürme Birliği’nin çalışmalarını açıklayarak, köy muhtarlarının isteklerini masaya yatırdı.

Çaykur, Artvin Kavak köyünde aldığı arazide ne yapacak?

Artvin'in Arhavi ilçesi Kavak köyünde Çaykur'un satın aldığı arazide ne zaman faaliyete geçeceğine dair CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan soru önergesi hazırladı..

Artvin Kemerköprü köyünde yıkılan tarihi köprü TBMM'de!

CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Artvin'in Arhavi ilçesi Kemerköprü köyünde yıkılan tarihi köprünün yeniden yapımı ve tarihi parçalarının turizme açılmasına ilişkin soru önergesi hazırladı..

Artvin Yusufeli köy nakli Haberi

Artvin Yusufeli köy nakli

Artvin Yusufeli ilçesi, Tekkale, Irmakyanı, Meşecik ve Yeniköy köyleri halkının Yusufeli Barajı ve Hidroelektrik Santrali Projesi'nin yapımı nedeniyle başka bir bölgeye nakli ve yerleştirilmesine karar verildi.

Konuya ilişkin Cumhurbaşkanlığı Kararı bugünkü 31099 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Buna göre, Artvin Yusufeli ilçesi, Tekkale, Irmakyanı, Meşecik ve Yeniköy köyleri halkının yerleşim yerlerinin, Yusufeli Barajı ve Hidroelektrik Santrali Projesi nedeniyle belirlenen başka bir bölgeye nakline karar verildiği bildirildi.

Söz konusu bu karar, 6292 sayılı kanunun 4'üncü maddesi gereğince alındı.

Karar için