24 / 04 / 2024

aşçıoğlu konut zammı

aşçıoğlu konut zammı

Seçimden tek parti iktidarının çıkması inşaatçılara yaradı. İnşaatçılar Derneği ve Aşçıoğlu İnşaat'ın Başkanı Yaşar Aşçıoğlu ''Tek parti iktidarı olduğu için yüzde 10 zam yaptım. Koalisyon olsa yüzde 10 indirim olacaktı'' dedi

Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Aşçıoğlu: Konut fiyatlarının düşmesinin tek çözümü arsa payının düşmesi!

Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Aşçıoğlu, Habertürk Gazetesi'ne verdiği röportajda konut fiyatlarına değinerek, konut fiyatlarının düşmesinin tek çözümünün arsa payının düşmesi olduğunu belirtti.

Valentium Ispartakule resmen başlıyor! Aşçıoğlu'ndan Ispartakule'ye tam 574 konutluk yeni proje!

Valentium Ispartakule projesi resmen başlıyor. Aşçıoğlu İnşaat imzası taşıyan Valentium Ispartakule projesinde 574 konut ve 22 ticari alan bulunuyor.

İrfan Aşçıoğlu: Yüksek kazanç ve kira getirisi için konut en güvenli liman!

Gayrimenkul sektöründe 55 yıldır faaliyet gösteren Aşçıoğlu’nun Yönetim Kurulu Başkan Vekili İrfan Aşçıoğlu yaptığı açıklamada, "Yüksek kazanç ve kira getirisi için konut en güvenli liman" dedi.

Aşçıoğlu’ndan ‘En güvenli liman konut’ çağrısı!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen gayrimenkul sektöründe toplamda 55 senedir kaliteli ve konforlu yaşam alanlarının markası haline gelen Selenium markalı projeler hayata geçiren Aşçıoğlu ‘En güvenli liman konut’ çağrısı yaptı.

Aşçıoğlu–Yılsan Ortaklığı Seyrantepe'de proje yapacak!

OYAK'ın 22 bin 444 metrekarelik konut ve ticaret imarlı arsasının ihalesini Aşçıoğlu–Yılsan Ortaklığı kazandı...

Aşçıoğlu'ndan Sarıyer'e lüks konut projesi geliyor!

Aşçıoğlu, İstanbul Avrupa Yakası Sarıyer'de lüks bir konut pojesi hayata geçirecek. Aşçıoğlu yeni projesini kendi arazisinde 20 milyon dolar yatırım bedeliyle inşa edecek. 

Aşçıoğlu'ndan Beykoz'a konut, Merter'e ofis projesi geliyor!

Türkiye'nin önde gelen konut müteahhitlerinden biri olan Aşçıoğlu , orta vadede yeni projeler hayata geçirmeyi planlıyor. Aşçıoğlu'ndan Beykoz'a konut, Merter'e ofis projesi geliyor.

Aşçıoğlu'ndan İstanbul'a yeni projeler geliyor!

Yaşar Aşçıoğlu Türkiye’nin ilk rezidansını yaptı. Rahmi Koç'a bile ev sattı. Yurtdışına konut markası ihraç eden ilk müteahhit oldu. Aşçıoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu’nun hedefinde şimdi Avrupa metropollerinde Selenium markalı konutlar yapmak var...

Aşçıoğlu'ndan Emlak Konut kampanyasına destek!

Aşçıoğlu, Emlak Konut’un başlattığı dev kampanyaya destek vererek Selenium Ataköy ve Selenium Retro’dan ev sahibi olmak isteyenlere yüzde 20 peşinat, yüzde 0,70 faiz ve 120 aya kadar vade imkânı sunuyor.

Aşçıoğlu, Selenium Retro'yla eğitime destek verecek!

Aşçıoğlu, 'Selenium Retro' Projesiyle eğitime destek verecek Sibel TÜRKER Gayrimenkul sektörünün gerçekleştirdiği projeleri ile lider markalarından Aşçıoğlu, Ataköy'deki Selenium Retro ile anlamlı bir sosyal sorumluluk projesine daha imza atıyor.

Aşçıoğlu İnşaat ve TEGV’den eğitim işbirliği!

Aşçıoğlu, İstanbul Ataköy’de inşasına başladığı Selenium Retro Projesi’nde Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) ile işbirliği yaptı.

Aşçıoğlu yeni bir sosyal sorumluluk projesine imza atmaya başlıyor!

Proje kapsamında, Aşçıoğlu’nun Ataköy’deki yeni projesi Selenium Retro’dan daire sahibi olanlar, Türkiye eğitim Gönüllüleri Vakfı’na (TEGV) yapacakları bağış ile her bir daire için 13 çocuğun eğitimine destek olacaklar.

Aşçıoğlu İnşaat'tan eğitime destek!

Aşçıoğlu’nun Ataköy’deki yeni projesi Selenium Retro’dan daire sahibi olanlar, Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı’na (TEGV) yapacakları bağış ile her bir daire için 13 çocuğun eğitimine destek olacaklar.

aşçıoğlu konut zammı Haberi

aşçıoğlu konut zammı

Seçimden tek parti iktidarının çıkması inşaatçılara yaradı. İnşaatçılar Derneği ve Aşçıoğlu İnşaat'ın Başkanı Yaşar Aşçıoğlu `Tek parti iktidarı olduğu için yüzde 10 zam yaptım. Koalisyon olsa yüzde 10 indirim olacaktı' dedi

YAKLAŞIK 250 işkolunun bağlı olduğu inşaat sektörü erken genel seçimlerde alınan sonuçla patlama yapmaya hazırlanıyor. Yılbaşından bu yana konut satışları bıçak gibi kesilmişti. Durgunluğun en önemli nedeni ise yüksek faizler oldu. Bunun üzerine bir de Cumhurbaşkanlığı ve genel seçim belirsizliği eklenince konut fiyatlarında yüzde 10'luk indirimler bile geldi. Hatta bazı şirketler kendi içlerinde konut kredisi faiz oranlarını yüzde 0'lara kadar çekmişti. Ancak diğer sektörler gibi inşaat sektörü de tek parti iktidarının kesinleşmesi ile geleceğe umutla bakmaya başladı. 22 Temmuz...