24 / 04 / 2024

asfalt şantiyesi tesisi

asfalt şantiyesi tesisi

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, yapımı tamamlanan ve üretime hazır olan asfalt şantiyesinde incelemelerde bulundu

Denizli'ye asfalt şantiyesi geliyor!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 121 Dev Proje kapsamında şehir dışına çıkartılacak asfalt şantiyesi inşaatında incelemede bulundu.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi nezdindeki asfalt tesisi meclis gündeminde!

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi nezdindeki asfalt tesisinin kapatıldığı ve bu hizmetin özel bir şirketten alındığı iddiasına ilişkin soru önergesi hazırladı..

Kocaeli'ye asfalt üretim tesisi kuruluyor!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit Solaklar bölgesinde kurulum aşamasında olan ve asfalt üretimi gerçekleştirecek yeni asfalt plentinin yapımını denetledi.

Serik Belediyesi, Asfalt Plent Tesisi kuruyor!

Serik Belediyesi, Şatırlı Mahallesi Azaplar mevkiinde Asfalt Plent Tesisi kuruyor. Yatırımla ilçe merkezi ve mahallelerindeki cadde ve sokakların yol kaplamalarında kullanılmak üzere asfalt ürünleri üretimi gerçekleştirilecek.

Hatay Kırıkhan'a yeni asfalt şantiyesi kuruluyor!

Hatay Kırıkhan Belediyesi tarafından, belediyenin asfalt ihtiyacını karşılamak amacıyla yeni asfalt şantiyesi hazırlanıyor.

Kırşehir Kaman'da asfalt şantiyesi hizmete açıldı!

AK Parti Kırşehir Milletvekili ve TBMM Meclis Plân ve Bütçe Komisyonu Üyesi Mikail Arslan, Kırşehir Kaman’da hizmete açılan asfalt şantiyesine giderek incelemelerde bulundu.

Çankırı yeni yollara kavuşuyor!

Çankırı Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerce Kenbağ Mevkii yeni asfalt şantiyesi yoluna döküldü. Belediye, yeni asfalt plenti ile yeni yerleşim yerlerine attığı asfalt çalışmalarına devam edeceğini belirtti.

Kırşehir Kaman'a asfalt şantiyesi kuruluyor!

Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan, Kaman'a yaptırılan asfalt şantiyesinin Ağustos ayı başında hizmete açılacağını belirterek, "Kaman'a yapılan asfalt şantiyesi ile ilçemiz daha kısa sürede ve hızlı olarak hizmet alacak'' dedi.

Bodrum yeni asfalt şantiyesi son durum!

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, şantiye alanına yaptığı ziyarette, sona gelinen çalışmaları yerinde inceledi. iş güvenliği uzmanı Esat Kaplan da kendisine son durum hakkında detaylı bilgi verdi.

İzmir Torbalı'da kamu projeleri için arsa satışları yapıldı!

İZMİR'in Torbalı İlçesi'nde yeni hastane, demiryolları vagon onarım merkezi, asfalt üretim tesisi, okul binaları, mesire ve belediye hizmet alanları gibi projelerin hayata geçirilmesi amacıyla arsa satışları yapıldı.

Çankırı Belediyesi'nin asfalt şantiyesi tamamlandı!

Çankırı Belediyesi yeni asfalt şantiyesinin yapımını tamamlayıp kendi asfaltını üretmeye hazır hale geldi. İlk deneme üretimi dijital tekniklerin kullandığı kabinde Belediye Başkanı İrfan Dinç tarafından yapıldı.

Kocaeli Kartepe'de 6.6 milyon TL'ye satılık asfalt üretim tesisi!

Kocaeli 1. İcra Dairesi, Kocaeli Kartepe'de asfalt üretim tesisini satışa çıkardı. Sanayi bölgesinde bulunan tesisin toplam satış bedeli 6 milyon 686 bin 676 TL olarak belirlendi.

Zonguldak Asfalt Plent ve Plent Miks Tesisi ÇED toplantısı 10 Mayıs'ta!

Zonguldak İli, Kdz. Ereğli İlçesi:'ne yapılması planlanan Asfalt Plent ve Plent Miks Tesisi projesinin ÇED toplantısı 10 Mayıs 2016 günü saat 14:00'da gerçekleşecektir.

asfalt şantiyesi tesisi Haberi

asfalt şantiyesi tesisi

Asfalt şantiyesini yapan firmanın yetkilileri ile konuşan ve işçilerle çay içip bir süre sohbet eden Zihni Aldırmaz, saatte 200 ton üretim kapasiteli tesiste günde 3 bin 600 ton üretim yapılacağını söyledi.


Tesiste ayrıca biner ton kapasiteli iki adet depo bulunduğunu açıklayan Zihni Aldırmaz, “Adana önemli bir tesis kazandı. Bu tesis sadece Büyükşehir Belediyesi’nin değil, Adana’daki tüm ilçe belediyelerinin asfalt ihtiyacını karşılayacak kapasiteye sahip. Adana’ya yakışan bu tesiste yapacağımız üretimle asfaltlanmadık yer bırakmayacağız” dedi.


Zihni Aldırmaz, asfalt şantiyesinde eski asfaltların da değerlendirilecek bir sistem bulunduğunu belirtti. Yeni asfalt yapılmadan önce yollardaki eski asfaltın freze ile kazındığını anlatan Zihni Aldırmaz, “Freze ile kazının eski asfalt yüzde 10-15 oranında yeni üretilen asfaltın içine karıştırılarak yeniden kazanımı sağlanıyor. Bu önemli bir ekonomik katkı” şeklinde konuştu.


Zihni...