18 / 04 / 2024

Aslanlı Köşk Halis Toprak

Aslanlı Köşk Halis Toprak

2007 yılında TMSF, Halis Toprak'ın sahibi olduğu İstinye'deki Aslanlı Köşk'ü satışa çıkarmış. TMSF, toplam 10 bin 200 metrekare arazi üzerine kurulu köşkün muhammen değerini 19 milyon 230 bin lira olarak belirlemiş.

Halis Özbalta Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Halis Özbalta Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Halis Özbalta tarafından kuruldu.

Kadıköy Halis Kurtça Çocuk Kültür Merkezi açıldı!

Kadıköy Belediyesi yarıyıl tatilinde çocuklara karne hediyesi olarak Çocuk Kültür Merkezini hizmete açtı. Çocuklar sömestri tatili boyunca Halis Kurtça Çocuk Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek onlarca etkinlikten ücretsiz olarak faydalanabilecek.

Halis Toprak'ın ünlü Aslanlı Köşk'ü fahri konsolosluk oldu!

Toprak Holding'in kurucusu Halis Toprak ile özdeşleşen Aslanlı Köşk, Fahri Konsolosluk oldu. TMSF tarafından RAMSEY'in sahibi iş adamı Remzi Gür'e satılan köşk, Gür'ün Güney Afrika Fahri Konsolos'u olmasının ardından konsolosluk binası oldu.

Nettek Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Turizm Tarım Ve Hayvancılık Limited Şirketi kuruldu!

Nettek Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Turizm Tarım Ve Hayvancılık Limited Şirketi 100 bin TL sermaye Halis Yalçın tarafından ile bugün kuruldu.

LCS Gayrimenkul Geliştirme Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

LCS Gayrimenkul Geliştirme Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Halis Levent Çekirge ve Levent Şermet ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 21 Haziran'da Şişli, Esentepe Mahallesi'nde kuruldu.

Artvin'deki Halis Yılmaz Köprüsü sorun yaratıyor!

Artvin Yusufeli, Erzurum Karayolu'nun Deriner Barajı'nın inşaatı sırasında yapılan Halis Yılmaz Köprüsü bu Karayolu'nun bağlantı köprüsü olarak kaldı. Yaşanan onca kazaya rağmen herhangi bir düzenleme yapılmayan Köprü problem oluşturmaya devam ediyor

Halis Toprak’ın kızları şirketlere kayyum atanmasını istedi!

Vefat eden ünlü sanayici Halis Toprak’ın daha açılmayan vasiyetinde, ‘evliliğinin iptali’ davası açan 2 kızını mirasından men ettiği ortaya çıktı. Vasiyetin iptali davası açan kızları da şirketlere kayyum atanmasını istedi

Halis Toprak iki kızını mirastan men etti!

Halis Toprak'ın, 'Babamız vesayet altına alınsın' diye dava açan iki kızı Aysel ve Aynur'u mirasından men ettiği ortaya çıktı. Kızlarına öfkelenen işadamı, o dönem "Ben deli değilim" diye açıklama yapmıştı

Halis Ender Çulhacı Adana İmar ve Bayındırlık Komisyonu Başkanı oldu!

Adana Büyükşehir Belediye Meclisi 2016 yılı İhtisas Komisyonları belli oldu. Adana Büyükşehir Belediyesi İmar ve Bayındırlık Komisyonu Başkanlığına Halis Ender Çulhacı seçildi.

Karatay Mevlana Müzesi'nin çehresi değişiyor!

Karatay Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Toknal, Aslanlı Kışla Caddesi ve Mevlana Müzesi civarındaki 230 bin metrekarelik alanda kentsel dönüşüm çalışmalarının hızla devam ettiğini söyledi.

Karatay Çelebi Camii'nin inşaatı hızlandı!

KARATAY Belediyesi yatırımlarına devam ederek Şeyhulema Çavuşoğlu Mahallesi Aslanlı Kışla Caddesi üzerinde Karatay Belediyesi Çelebi Camii'ni Karatay'a kazandıracak.

2007 yılında TMSF, Aslanlı Köşk'ü satışa çıkardı!

2007 yılında TMSF, Halis Toprak'ın sahibi olduğu İstinye'deki Aslanlı Köşk'ü satışa çıkarmış. TMSF, toplam 10 bin 200 metrekare arazi üzerine kurulu köşkün muhammen değerini 19 milyon 230 bin lira olarak belirlemiş.

Merkür Uluslararası Taşımacılık Turizm ve Havacılık Anonim Şirketi Sabiha Gökçen Havalimanı Şubesi açıldı!

Merkür Uluslararası Taşımacılık Turizm ve Havacılık Anonim Şirketi Sabiha Gökçen Havalimanı Şubesi, Halis Din tarafından 1 milyon 500 bin TL'lik sermaye ile 2 Aralık'ta kuruldu.

Aslanlı Köşk Halis Toprak Haberi

Aslanlı Köşk Halis Toprak



TMSF, Toprak'ın 'Aslanlı Köşk'ünü satışa çıkardı


Halis Toprak'ın 'Aslanlı Köşk'ü, TMSF tarafından 19.2 milyon YTL muhammen bedelle satışa çıkarıldı. Toprak, 10 bin metrekare alanlı köşkü ev olarak kullanıyor


    Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Halis Toprak'ın ikametgah olarak kullandığı İstanbul Sarıyer İstinye'deki Aslanlı Köşk'ünü satışa çıkardı. Toprak'ın Aslanlı Köşk'ünün Rus milyarder Roman Abromoviç'e satılacağı geçtiğimiz günlerde gündeme gelmişti. Abromoviç'in Toprak'ın Londra'daki malikanesini 93 milyon dolara almasından sonra Aslanlı Köşk'ü de alacağı konuşulurken, Halis Toprak'ın İstanbul Boğazı'na nazır köşk için 150 milyon dolar istediği belirtiliyordu. TMSF'nin önceki gün gazetelerde yayımlanan satış ilanına göre ise Aslanlı Köşk'ün muhammen değeri 19 milyon...