25 / 04 / 2024

Astaldi Makyol Gülermak

Astaldi Makyol Gülermak

4 yılda teslim edilmesi planlanan Kadıköy-Kartal Metrosu İkmal İnşaatı'na en düşük teklifi 751.2 milyon Euro'yla Astaldi-Makyol-Gülermak Konsorsiyumu verdi. Projenin detaylarını okumak için tıklayın!

Makyol İnşaat'ın acı günü! Özay Turnaoğlu vefat etti!

Makyol İnşaat eski Genel Müdürü Özay Turnaoğlu hayatını kaybetti.

Üçyol–Buca Metrosu'nun ihale süreci tamam!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin inşa edeceği ve şehir tarihinin en büyük yatırımı olan Buca Metrosu’nun yapım ihalesinin değerlendirme sürecinde sona gelindi. Yapılan açıklamada, Gülermak Ağır Sanayi İnşaat ve Taahhüt A.Ş’nin sözleşmeye davet edileceği duyuruldu.

Makyol İnşaat Sanayi Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Çatalca Şubesi açıldı!

Makyol İnşaat Sanayi Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Çatalca Şubesi Çatalca'da 53 milyon 855 bin TL sermaye bedeli ile Metin Gürhan tarafından açıldı.

11 milyar TL'lik Slovenya demiryolu ihalesinde Türkler yarışıyor!

Slovenya'da Koper Limanı ve Divaca arasında yeni demiryolu yapılması için ihalede 3 Türk şirketi bulunuyor. İhalede, Avusturyalı inşaat devi Strabag, Alman Ed Züblin ve Türk şirketi Gülermak, Slovenyalı Kolektor CPG ve iki Türk ortağı Yapı Merkezi ile Özaltın Grubu ve Cengiz İnşaat yer alıyor.

Ica Astaldi-Ic İçtaş Whsd İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ica Astaldi-Ic İçtaş Whsd İnşaat Anonim Şirketi bugün Şişli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Fırat Çeçen, Halil İbrahim Dönmez, Yusuf Baykan, Mehmet Murat Kurtuluş, İlkhan Gökçe ve Mehmet Gönenç ortaklığında kuruldu.

Makyol İnşaat'ın acı günü! Sariye Çebi vefat etti!

Makyol İnşaat'ın kurucusu Saffet Çebi'nin eşi, Adnan Çebi, Mehmet Ali Çebi, Savaş Çebi ve Arzu Çebi'nin anneleri Sabriye Çebi vefat etti. 

Makyol İnşaat'ın acı günü! Sariye Çebi hayatını kaybetti!

Makyol İnşaat Onursal Başkanı Saffet Çebi'nin eşi Sariye Çebi vefat etti. Merhume Sariye Çebi'nin cenazesi bugün Fatih Camii'nde ikinci namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Topkapı Mezarlığı'na defnedilecek...

Makyol Santral'de peşinde yüzde 25 indirim fırsatı!

Bahçeşehir’in merkezinde Makyol güvencesi ile hayata geçirilen Makyol Santral'de peşinde yüzde 25 indirim fırsatı sunuluyor. Projede  23 bin liradan başlayan peşinatlarla ödemeler yapılabiliyor.

Makyol Gayrimenkul’den 300 milyon liralık yeni proje!

Makyol İnşaat’ın Gayrimenkulden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Kemal Şahismailoğlu yaptığı açıklamada Büyükçekmece Gölü manzaralı arazi üzerinde 300 milyon TL değerinde yatırıma başlamayı hedeflediklerini söyledi.

Makyol Santral'de 23 bin TL'den başlayan peşinatlarla!

Bahçeşehir’in merkezinde Makyol güvencesi ile inşa edilen Makyol Santral'de 23 bin liradan başlayan peşinatlarla ödeme yapılabiliyor...

Makyol Santral'de peşinde yüzde 25 indirim imkanı!

Makyol güvencesi ile Bahçeşehir’in merkezinde inşa edilen Makyol Santral'de peşinde yüzde 25 indirim imkanı sunuluyor...

Makyol Santral, yüzde 25 indirim fırsatıyla ev sahibi yapıyor!

Makyol güvencesiyle Bahçeşehir’in merkezinde inşa edilen Makyol Santral projesinde peşin ödemelerde yüzde 25 indirim fırsatı. sunuluyor...

Makyol Beykoz projesi geliyor!

Otoyol, köprü, havalimanı projeleri üstlenen Makyol İnşaat yeni konut yatırımları için düğmeye bastı. Şirket Beykoz projesini 2019'da görücüye çıkaracak.

Astaldi Makyol Gülermak Haberi

Astaldi Makyol Gülermak


Projeyle 5 bin kişi iş bulacak Kadıköy-Kartal arasına yapılacak metronun 'makyaj'ı için açılan ihalede en düşük teklif Astaldi-Makyol-Gülermak Konsorsiyumu'ndan geldi. 21.7 kilometrelik hattın elektrik, altyapı ve istasyonların düzenlenmesi işi için konsorsiyum 751.2 milyon Euro (yaklaşık 1.3 milyar YTL) teklif etti. Kadıköy-Kartal Metrosu İkmal İnşaatı ve Elektro-Mekanik Sistemler Temin, Montaj ve İşletmeye Alma İşleri ihalesi açık ihale usulüyle 14 Ocak'ta yapıldı. Proje yaklaşık 21.7 kilometrelik çift hatlı ve üzerinde 16 adet yolcu istasyonlu metro inşaatını kapsıyor. İhalenin teslim tarihi yer tesliminden itibaren bin 460 (4 yıl) takvim günü olarak belirtildi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Raylı Sistem Müdürlüğü'nün açtığı ihaleye 3 konsorsiyum katıldı. İhaleye Astaldi-Makyol-Gülermak Konsorsiyumu 751.2 milyon Euro ile en düşük teklifi verdi. Katılımcılardan Alarko-Ohl Konsorsiyumu 753...