28 / 03 / 2024

Ata Corner iş yeri

Ata Corner iş yeri

Ata GYO portföyünde Lüleburgaz Ata Corner projesi 22 Temmuz 2019 tarihinde yapılan cins tashihi ile arsa niteliğinden iş yeri niteliğine dönüştürüldü... 

Güneri Ataşehir için düğmeye basıldı! Ataşehir'e 490 konutluk yeni proje geliyor!

Güneri Şehircilik İnşaat, Ataşehir'deki yeni projesi için düğmeye bastı. 886 milyon 87 bin 682 TL'ye mal olacak Güneri Ataşehir projesinde konutlar ve ticari alanlar yer alacak

Ataşehir İçerenköy parselasyon planı askıya çıkarıldı!

Ataşehir İlçesi, İçerenköy Mahallesi, 1046 ada 200 parselin eski 1046 ada 190 parsele geri dönüşümü, 1046 ada 190 parsel ve bir kısım tescil harici alanı kapsayan parselasyon planı askıya çıkarıldı.

Ataşehir İçerenköy Mahallesindeki 458 bin metrekarelik rezerv yapı alanın planı notu ilavesi askıda!

İstanbul İli, Ataşehir İlçesi, İçerenköy Mahallesi II. Etap Yaklaşık 45,8 ha Rezerv Yapı Alanına İlişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Plan Notu İlavesi askıya çıkarıldı.

Avrupa Konutları Ata resmen başlıyor! 413 konutluk yeni projede ön talep fırsatı!

Artaş İnşaat tarafından inşa edilen Avrupa Konutları Ata projesi için ÇED gerekli değildir kararı verildi. 413 adet konut ve 14 adet ticari ünitenin yer aldığı proje ön talep topluyor.

Promosyon yarışında son dakika atağı geldi! İş Bankası'ndan kartın varsa hemen bu habere bakmalısın! 

Mart ayı ile birlikte bankalarda yeni kampanyalarını duyurmaya başladı. Bu bankalardan biri de İş Bankası. Kampanyanın detaylarını öğrenmek için haberimize göz atın

Avrupa Konutları Ata projesiyle Küçükçekmece'ye 413 yeni konut geliyor!

Artaş İnşaat, Avrupa Konutları Ata projesi için düğmeye bastı. Söz konusu projede 413 adet konut ve 14 adet ticari ünite yer alacak.

ATA GYO'nun ATA Corner Tekirdağ Projesi'nin değeri belli oldu!

ATA GYO'nun ATA Corner Tekirdağ Projesi'nin değeri belli oldu. ATA GYO'nun ATA Corner Tekirdağ Projesi'nin 2021 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Ata GYO'nun 2 ildeki gayrimenkullerinin değerleme raporu yayınlandı!

Ata GYO'nun Tekirdağ Süleymanpaşa Ata Corner Tekirdağ projesinin ve Çanakkale Merkez'deki gayrimenkulünün değerleme raporu yayınlandı.

Fransa'daki hayırseverlerden Suriye'ye 539 konut bağışı!

Fransa Strazburg Diyanet İşleri Türk İslam Birliği (DİTİB), Strazburg Din Hizmetleri Ataşeliği ve bağlı dernekler tarafından Suriye'ye 539 konut bağışı gerçekleştirildi.

Ata Corner Lüleburgaz'daki 3 dükkan 30 yıllığına kiraya verildi!

Ata GYO'nun Ata Corner Lüleburgaz projesindeki bazı gayrimenkuller, TAB Gıda San. ve Tic. A.Ş.'ne 30 yıllığına kiralandı. 

Ataşehir İçerenköy ve Küçükbakkalköy planları Mayıs’ta Meclis’te!

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi yaptığı açıklamada, İçerenköy ile Küçükbakkalköy imar planları mayıs ayında meclise gelecek ve sonrasında planların çıkacağını söyledi.

Medicana Ataşehir açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Medicana Sağlık Grubu, 95 milyon dolarlık yatırım yaptığı 14. hastanesi Medicana Ataşehir'i hizmete açtı.

Ata GYO'nun AVM'lerinin kira geliri beklenen gelirin altında!

Ata GYO'nun portföyündeki gayrimenkullerden elde edilen kira gelirlerinin ekspertiz değeri ile karşılaştırılması kapsamında, Lüleburgaz Ata Corner Projesinden 2020 yılında elde edilen kira geliri toplamı, ekspertiz raporu kapsamında beklenen gelirin altında gerçekleşti. 

Ata Corner iş yeri Haberi

Ata Corner iş yeri

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) cins tashihi yapılması hakkında açıklama yaptı.

Ata GYO portföyünde Kırklareli İli, Lüleburgaz İlçesi 145 ada ve 52 nolu parselde kayıtlı Ata Corner projesi 22 Temmuz 2019 tarihinde yapılan cins tashihi ile arsa niteliğinden iş yeri niteliğine dönüştürüldü. Söz konusu projede 16 adet bağımsız bölüm bulunuyor.
 
Ata GYO'nun KAP açıklaması: 
Kırklareli İli, Lüleburgaz İlçesi 145 ada ve 52 nolu parselde kayıtlı Ata Corner projesi 22/07/2019 tarihinde yapılan cins tashihi ile arsa niteliğinden işyeri niteliğine dönüştürülmüştür.

Söz konusu projede 16 adet bağımsız bölüm...