25 / 04 / 2024

Ataç İnşaat özel durum açıklaması

Ataç İnşaat özel durum açıklaması

KAP'a özel durum açıklaması yapan Ataç İnşaat ve Sanayi A.Ş SPK onaylı ihraç belgesini yayınladı...

Avrupa Konutları Ata ön talep topluyor! Artaş İnşaat'tan Küçükçekmece'ye 413 konutluk yeni proje!

Artaş İnşaat tarafından inşa edilen Avrupa Konutları Ata öne talep topluyor. Küçükçekmece'de yer alan projede 413 adet konut ve 14 adet ticari ünite bulunuyor.

Safir Termal Turizm İnşaat Özel Eğitim Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Safir Termal Turizm İnşaat Özel Eğitim Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Safir Termal Turizm İnşaat Özel Eğitim Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Sarıyer'de yapıldı.

Pax Ata İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Pax Ata İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Can Pakyürek ve Ahmet Hakan Ataman ortaklığında kuruldu.

Şua İnşaat'tan Anneler Günü'ne özel yüzde 10 indirim!

Şua İnşaat Anneler Günü'ne özel bir kampanya başlattı. Elite Concept'te kampanya kapsamında 36 ay sıfır faiz fırsatı ve kişiye özel ödeme planı sunuluyor.

Demir Romance'ta Babalar Günü'ne özel indirim fırsatı!

Demir Romance Evleri Demir İnşaat imzasıyla Beylikdüzü'nde yükseliyor. Demir Romance projesinde Babalar Günü'ne özel, Temmuz'a kadar sürecek yüzde 10 iskontoya ilave olarak 10 bin TL indirim uygulanıyor.

ONS İncek’ten Anneler Günü'ne özel 10 bin TL hediye çeki!

25. yılını, ev sahiplerine özel sürpriz hediyelerle kutlamaya devam eden ONS İnşaat, Anneler Günü’ne özel ONS İncek Residence’dan daire alanlara 10 bin liralık hediye çeki veriyor.

Ataç İnşaat kimin?

Varlıkları 1 milyar doları aşan Ataç İnşaat iflas etti. Peki, Ataç İnşaat ne zaman kuruldu? Ataç İnşaat hangi işlere imza attı? Ataç İnşaat kimindi?

Ataç İnşaat iflas etti!

Varlıkları 1 milyar doları aşan Ataç Grubu’nun iflasına karar verdi. İflas kararı verilen Ataç İnşaat, yurtiçi ve yurtdışında bir dizi büyük projeye üstlenmişti. Bir diğer firma Anteks ise Türkiye'nin en büyük 500 sanayi kuruluşu listesindeydi.

Büyükçekmece'deki düğün salonu inşaatı özel şirkete devredildi!

Büyükçekmece Belediyesi, Ulus Mahallesi'nde yapımına başlanan düğün salonunu tamamlayamadı. Belediye son çare olarak Yap­İşlet­Devret modeline geçerek inşaatı özel şirkete tamamlatma kararı aldı.

Kuzu Grup'tan Dünya Kadınlar Günü'ne özel davet!

İnşaat sektörünün önde gelen firmalarından Kuzu Grup, Oran'da inşaatına devam edilen Kuzu Effect projesi kapsamında 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel bir davet düzenledi.

Demir İnşaat'tan Sevgililer Günü'ne özel kampanya!

Sevgililer Günü’nde sevgililere özel anlar yaşatmak isteyen Demir İnşaat, Demir Romance ve Demir La Vida projelerinden ev alan sevgilileri Çırağan Sarayı’nda Sevgililer Günü yemeği hediye ediyor. Kampanya, 6-14 Şubat tarihleri arasında geçerli olacak.

Ata İnşaat'ın acı günü! Sedat Üründül vefat etti!

ATA İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Üründül, 96 yaşında yaşamını yitirdi. Sedat Üründül'ün cenazesi, 6 Ocak Çarşamba günü Teşvikiye Camii'nde kılınacak öğle namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Boylu Gıda İnşaat Özel Eğitim Hizmetleri İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boylu Gıda İnşaat Özel Eğitim Hizmetleri İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi; Ömer Faruk Boylu ve Esra Boylu ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile Pendik'te 9 Haziran'da kuruldu.

Ataç İnşaat özel durum açıklaması Haberi

Ataç İnşaat özel durum açıklaması
Ataç İnşaat ve Sanayi A.Ş'den özel durum açıklaması; 


Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:


  Şirketimizin Tahsisli sermaye artırımına ilişkin olarak  Sermaye Piyasası Kurulu'nun 26 mart 2013 tarihinde vermiş olduğu  karar  kapsamında  onayladığı İHRAÇ BELGESİ yayınlanmıştır. 


SPK onaylı ihraç belgesi için