25 / 04 / 2024

ATAÇ İnşaatın sahibi kim

ATAÇ İnşaatın sahibi kim

Varlıkları 500 milyon doları aşan, Deniz Baykal'ın damadınında ortağı olduğu ATAÇ İnşaat A.Ş.'nin alacaklıları iflas isterken, şirketi iflastan kurtarmak için yönetime gelen fon şirketinin yönetim kurulu da iflas erteleme istedi.

Gül İnşaat'ın sahibi Ali Gül için tutuklama kararı!

Büyükçekmece Belediyesi'ndeki rüşvet iddialarına yönelik operasyonda gözaltına alınan 22 şüpheliden 8 tanesi tutuklandı. Tutuklanan isimler arasında Gül İnşaat'ın sahibi Ali Gül de bulunuyor.

Mardin'de çöken kaçak yapının sahibi tutuklandı!

 Mardin'in merkez Artuklu ilçesinde çökmesi sonucu bir işçinin hayatını kaybettiği  inşaat halindeki yapının sahibi tutuklandı.

Richmond Nua, 2019 World Luxury Hotel Awards ödülünün sahibi oldu!

Finlandiya'da düzenlenen 2019 World Luxury Hotel Awards ödüllerinde, Richmond Nua Wellness-Spa, Luxury Spa Hotel ünvanının sahibi oldu...

Denizli'de inşaat firması sahibi Mehmet Yamer öldürüldü!

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde faaliyet gösteren inşaat firması sahibi Mehmet Yamer, iş yerinde uğradığı av tüfekli saldırıya uğradı. Olay sırasında Yemer, yaşamını yitirirken, sekreteri ise yaralandı.

Şengel İnşaat'ın sahibi Ahmet Şengel kişisel konkordato ilan etti!

Kuşadası'nda faaliyet gösteren Şengel İnşaat'ın sahibi Ahmet Şengel kişisel konkordato ilan etti. Şengel, "Mallarımızın haraç mezat satılmasını önlemek için bankalara karşı onur savaşı veriyoruz" açıklamasında bulundu.

Rize'de dere yatağındaki 7 katlı apartmanın sahibi de imar barışına başvurdu!

İmar Barışı uygulamasına 2 hafta önce Rize'de meydana gelen sel ve heyelanda Kömürcüler köyünde gündeme gelen, dere yatağına inşa edilen 7 katlı binanın sahibi de başvurdu...

Sütlüce’de yıkılan binanın sahibi Arda Turan'a dava açacak!

Sütlüce’de temel kazısı sonucunda çöken binanı sahibi Mesut Ertürk, kazı yapılan arsanın sahibi Arda Turan’a sitem ederek, ''Arda aramazsa dava açacağız'' dedi.

Mint E-5 EDGE Ön Sertifikası'nın sahibi oldu!

Mint, Mint E-5 projesiyle 'EDGE’ Ön Sertifikasının sahibi oldu. Mint E-5, Dünya Bankası’nın kuruluşu olan International Finance Corporation (IFC) tarafından geliştirilen “EDGE” Ön Sertifikasını aldı.

Marriott, Hyatt'ın sahibi ILG'yi 4.7 milyar dolara satın aldı!

Marriot, 2 yıl önce Sheraton satın almasının ardından bu kez de Hyatt'ın sahibi ILG'yı 4.7 milyar karşılığında satın aldı.

IKEA'nın sahibi Ingvar Kamprad vefat etti!

41 milyar dolarlık servetiyle dünyanın en zengin insanları arasında gösterilen IKEA'nın sahibi  Ingvar Kamprad vefat etti!

Birevim, Altın Kalite Ödülü'nün sahibi oldu!

Birevim, 22 Ekim 2017’de Fransa’nın başkenti Paris’te düzenlenen ‘Altın Kalite Ödülü’ töreninde Altın Kalite Ödülü'nün sahibi oldu.

Koyunlu Halı’nın sahibi Erdoğan Mumcu vefat etti!

Koyunlu Halı’nın sahibi Erdoğan Mumcu, Ankara’da yolun karşısına geçmeye çalışırken, hızla gelen bir motosikletin çarpması sonucu öldü

Dumankaya İnşaat'ın sahibi ve ortaklarının mal varlıklarına el konuldu!

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca FETÖ/PDY'ye "himmet" adı altında finansal destek sağlandığı iddiasıyla yürütülen soruşturmada kapsamında, Dumankaya İnşaat'ın sahibi ve ortakları olan 6 şüphelinin tüm mal varlıklarına el konuldu.

ATAÇ İnşaatın sahibi kim Haberi

ATAÇ İnşaatın sahibi kim


Bir dönem Türkiye'nin en büyükleri arasında yer alan ve varlıkları 500 milyon doları aşan, Deniz Baykal'ın damadınında ortağı olduğu ATAÇ İnşaat A.Ş.'nin alacaklıları iflas isterken, şirketi iflastan kurtarmak için yönetime gelen fon şirketinin yönetim kurulu da iflas erteleme istedi. 

Şirketin iki kurucu ortağından Hüseyin Çalık'ın kızı Lale Çalık Sarper ise yeni yönetim kurulu hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu. Şirketin büyük ortağı Halil Ataman, CHP eski Genel Başkanı Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın da damadı konumunda. 

ATAÇ İnşaat ve Sanayi A.Ş. 1960 yılında Hikmet Ataman ve Hüseyin Çalık tarafından kuruldu. Hisselerin yüzde 75'ine Ataman, yüzde 25'ine ise Çalık'ın sahip olduğu Antalya'nın sanayi devi, bünyesinde ANTEKS iplik, boya ve dokuma fabrikaları, Ataç Tarım, Nisan Enerji, Antalya Koleji, Doruknet, Khan ve Kemer Resoıt gibi çeşitli...