19 / 04 / 2024

Atakent Karşıyaka Rezidans satış ofisi

Atakent Karşıyaka Rezidans satış ofisi

Atakent Karşıyaka Rezidans satış ofisinin telefon numarası 0212 310 13 50 olarak belirlendi. Toplam 3 bin 840 metrekare alan üzerinde yer alan projede dairelerin alanları 41 metrekare ile 156 metrekare arasında değişiyor.

Karşıyaka Rezidans ödeme planı!

Karşıyaka Rezidans ödeme planı haberimizin içerisinde yer alıyor. Projede, kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, spa, sauna, Türk Hamamı, güneşlenme terasları, bisiklet parkı, resepsiyon, güvenlik, çamaşırhane, kuru temizleme, kat hizmetleri yer alıyor...

Karşıyaka Belediyesi'nden Emlak Bankası Konutları açıklaması! 

İzmir'e bağlı Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, Atakent Mahallesi'nde bulunan Emlak Bankası konutlarıyla ilgili açıklamada bulundu.

Karşıyaka Örnekköy kentsel dönüşüm projesinin temel atma töreninde protesto!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Karşıyaka Örnekköy Mahallesi'nin temel atma ve yıkım törenine katıldı. Kılıçdaroğlu, törende Atakent Mahallesi Emlak Bankası Konutları sakinlerinin protestosu ile karşılaştı.

İzmir Karşıyaka sakinlerinin imar tepkisi: Felaket yaşanmadan çözüm bekliyoruz!

İzmir'in Karşıyaka ilçesi Atakent Mahallesi'ndeki Emlak Bankası Konutları sakinleri, Karşıyaka Belediyesi'nin kendilerine kentsel dönüşüm konusunda imar engeli çıkarması sebebiyle, tepki gösterdi. 

Mimarlar Odası’ndan Karşıyaka imar planına dava!

Mimarlar Odası İzmir Şubesi ve Şehir Plancıları Odası İzmir Şubesi, İzmir Karşıyaka Atakent’te, özel bir okula ait arazide yapılan plan değişikliğine dava açtı.

Karşıyaka Atakent'teki gecekondu dönüşüme direniyor!

Karşıyaka Atakent mahallesinde dönüşmeyen tek gecekondu kaldı. Bir tarafta akıllı apartmanlar, diğer tarafta reklam panolarının arkasına gizlenmiş bir aile..

Aypark Rezidans Karşıyaka satış ofisi!

Aypark Rezidans Karşıyaka satış ofisi telefonu 444 61 91 olarak belirtiliyor. Dairelerin minimum 140 metrekare büyüklükte tasarlandığı projede satışlar 6 Şubat Cumartesi günü başlıyor.

Karşıyaka tramvayında 2. etap çalışmaları başlıyor!

Karşıyaka tramvayında Cuma gününden itibaren ikinci etap çalışmalı başlayacak. Bu kapsamda Cahar Dudayev Bulvarı’nın tramvay yapım çalışması gerçekleştirilecek bölümü olan Atakent Kavşağı’ndan Selçuk Yaşar Sokağı’na geliş yönü trafiğe kapatılacak

İzmir Karşıyaka 360 Rezidans!

İzmir İl'i Karşıyaka İlçe'sinde inşa edilen proje 20 katlı 3 blok ve 18 katlı 1 bloktan oluşuyor. İzmir Karşıyaka 360 Rezidans projesinde daireler 1+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı.

Karşıyaka Siesta Oxygen Rezidans!

7 blok şeklinde yükselen proje İzmir İl'i Karışıyaka'da yükseliyor. Projede 600 adet daire yer alıyor. Karşıyaka Siesta Oxygen Rezidans projesinde daire alanları 38 metrekareden başlangıç gösteriyor.

Karşıyaka Rezidans konumuyla dikkat çekiyor!

Özgün ve yenilikçi projeleriyle gayrimenkul sektörünün liderliğini üstlenen Sinpaş GYO’nun butik projelere odaklanan markası Eviya Gayrimenkul’un Karşıyaka Rezidans projesi, Avrupa Yakası’nın Atakent bölgesinde yükseliyor.

Karşıyaka Tramvayı’nda değişiklik!

Karşıyaka Tramvayı için Mavişehir’den start veren İzmir Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlardan gelen yoğun talep üzerine Çevre Yolu ile Atakent Kavşağı arasındaki güzergahı “karma trafik” olarak revize etti...

Atakent Karşıyaka Rezidans satış ofisi!

Atakent Karşıyaka Rezidans satış ofisinin telefon numarası 0212 310 13 50 olarak belirlendi. Toplam 3 bin 840 metrekare alan üzerinde yer alan projede dairelerin alanları 41 metrekare ile 156 metrekare arasında değişiyor.

Sinpaş Karşıyaka Rezidans teslim tarihi!

Sinpaş Karşıyaka Rezidans teslim tarihi olarak Ekim 2016 belirtildi. Toplam 176 adet daireden oluşan proje TEM Otoyolu'na ve Atatürk Havalimanı'na 10 kilometre uzaklıkta yer alıyor.

Atakent Karşıyaka Rezidans satış ofisi Haberi

Atakent Karşıyaka Rezidans satış ofisi

Atakent Karşıyaka Rezidans projesinde daireler stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon dubleks şeklinde dizayn edildi. Proje İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece Atakent Mahallesi'nde hayata geçiriliyor.


Atakent Karşıyaka Rezidans projesinde bisiklet parkı, fitness salonu, güneşlenme terasları, çamaşırhane, sauna,göl ve koru terasları, spa, Türk hamamı, kat hizmetleri, kuru temizleme, kapalı yüzme havuzu, güvenlik bulunuyor. 


Atakent Karşıyaka Rezidans projesinde dairelerde teras ve göl manzarası hakim.  Toplam 176 adet daireden ve 9 ticari birimden oluşan proje Eviya Gayrimenkul imzasıyla yükseliyor.


Atakent Karşıyaka Rezidans projesi TEM Otoyolu'na ve Atatürk Havalimanı'na 10 kilometre uzaklıkta yükseliyor. Projedeki daireler Ekim 2016'da teslim edilecek.


Atakent Karşıyaka Rezidans projesinde 1+0 daireler 219 bin TL, 1+1 daireler 315 bin TL, 2+1 daireler ise 552 bin TL'den başlıyor. Projede ödeme planı kapsamında...